Kızlar oğlum 5 yaşında anaokuluna başladı geçen hafta 3 aylık bir bebeğim daha var servise vermek istedim çünkü git gel zor oluyor ve kış kapıda şöyle bir sorun var anaokulu ve ilkokulun servisi bir anaokulundan serviste tek benim oğlum var ilkokul 17.50 de çıkıyor anaokulunun saati de 17.20 arada yarım saatlik bir fark var pazartesiden perşembeye kadar cuma günü de 18.10 da çıkıyor ilkokulu ikisi arasında fark olduğu için beni düşündürüyor okul müdürüyle görüştük öğretmeniyle görüştük nobetci bir öğretmen hergun kalacağını ve temizlik personelinin kalacağını çocuğum çıkmadan kendilerinin çıkmayacağını söylediler servis gelene kadar oyalariz servisci de kapıdan alır kapıya kadar götürürüm diyor benim içim rahat değil bu konuda kendim de ancak 2 hafta götürebilirim siz olsanız ne yapardınız
Bebeğin küçük hava alırsın kışın ne olacak yazanlar varda, okuldan alma saati gelince bebek uyuyor olacak belki kaldırıp götürcen terli olacak bilemezsin ki kışın hele illaki o kadarlık bebekle zorlanırsın eve apar topar giriş, okuldan gelen çocuğa bişeyler hazırla bebek ağlar falan bende o günlerden geçtim yarım dönem servis oldu ama sabahçı da serviste çok kişi olmayınca iptal ettiler 1 yaşındaydı o zaman bile zorlandım uykuları falan hep yolda geçti bebeğin. Servis en mantıklısı en azından sakin sakin beklersin çocuğun gelmesini diğer türlü hep bir kargaşa oluyo. Ama servisi neden o şekilde onu anlamdım başka servis yok mu bakmışsınızdır gerçi ama belki vardır. Servisi çocuklar seviyor aslında bizim iptal olunca bana diyodu ben servis istiyorum sen götürme diyodu servis te de arkadaş ediniyorlar falan. Pazartesiden perşembeye servis olsun yine çok fark yok gibi, cuma günü de artık 1 gün siz halletmeye çalışın. Bence servis canım inşallah en hayrılısı nasılsa öyle olsun
411,008 soru
12,369,286 cevap
42,260 kullanıcı