+1 oy
427 göst.
Diğer kategorisinde (1,022 puan) tarafından
Merhabalar ben ilk özele gidiyordum 12+4 de özel kız dedi

14+2 bu gün devlete gittim %90 erkege benziyor dedi 

Hangisine inanacam şaşırdım 

7 Cevaplar

0 oy
(2,168 puan) tarafından
Devlet tam bakmıyor sanırım kordomu erkek diye söylüyordur benm ilk kızımda erkek dedi özele gittim kız dedi 

Geçende devlet yine erkek diyince anladım kız olduğunu tam ayiramiyorlar 
(1,022 puan) tarafından
Ama iyice inceledi baktı
-Reklam-
0 oy
(260 puan) tarafından
özele inanın derim. özel herzaman daha kapsamlı bakıyor
(5,752 puan) tarafından
Bence ozelle değil doktorla ve cihazın kalitesi ile alakalı bir durum. Bana Ankara da % 90 kiz dedi özel hastane. Devlette bütün doktorlar erkek dedi ve detaylı usg de kesin erkek dedi İstanbul çam ve sakura hastanesi.
(260 puan) tarafından
işte özelin cihazları devlete göre daha kaliteli oluyor
0 oy
(4,783 puan) tarafından
12+4 cinsiyet tahmini icin cok erken bi hafta. Benimde ilk ogluma ozelde kiza benziyo demisti, 13 haftalikti. 17de tekrar gittik erkek dedi. Cinsiyet tam olusmadigi icin yanilma payi ilk haftalarda olabiliyor. 16 17 haftadan sonrasini bekleyin.
(9 puan) tarafından
Yani toplasan iki dk baktı küçük dedi kıza benziyor dedi bitirdi iki hafta sonra gel falan aldım randevu yine belli olur insaAllah
(4,783 puan) tarafından
B3nziyo dediyse kesin degildir. Benimde benziyor demisti ilk ogluma. Dedigim gibi haftasi kucuk.
(9 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabın için ❤️
(4,783 puan) tarafından
Rica ederim saglikli olsun en onemlisi o ama anneler niyeyse kiz hep istiyo(bende istemistim:) ama erkek cocugunun tadida bi baska :)
(9 puan) tarafından
Bir kızım bir oğlum var çok şükrü yokluklarini rabbim göstermesin bu hamileliğim de oglumunki gibi yüzüm şimdiden sivilce dolu erkek olarak ta hissediyorum tabiki ayrım için demiyorum ama hissiyatim şu yönde yani
0 oy
tarafından
Detaylı ultrasonu bekle derim
0 oy
tarafından
Özelde erken bakilmis b3nce . Azdaha zaman geçsin net gosterir
0 oy
(5,752 puan) tarafından
En güzeli detaylı beklemek canım. Çünkü banada 5 tane doktor ikisi özelde erkek dedi. Sonra Ankara da başka özel % 90 kız dedi. Detaylı da erkek olduğu kesinleşti.
0 oy
(1,232 puan) tarafından
Ben hep devlete gittim. 16.haftada kız dedi, ondan sonra bir daha hiç değişmedi hep kız dedi kızım oldu. Devlet özel filan çok önemli değil doktorun bilgisi ve bebeğin duruşu ile alakalı birşey bence. Henüz erken zaten iyice netleşir zamanla cinsiyeti. 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 144 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,163 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 22 göst.

Kategoriler

1,440,093 soru

23,674,814 cevap

309,839 kullanıcı

...