0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (536 puan) tarafından
Kız kıza kına yapacağım demiştim ya sizlere eşim dedi ki sadece dış çekim yapıp akşamın da seninle baş başa bir mekana gitsek daha iyi olmaz mı sen bilirsin Gine de sen orda kız kıza kına yaparken bende tek olacam ayrı ayrı olacaz dedi ( kendisi düğün ortamı oynamak vs sevmez birde eşimin ailesi ile konuşmuyoruz erkek tarafı yok denildiklerinde mahçup olmamak için kız kıza olsun dedi) 

Evin içine sığmayiz kolu komşu gelirse dışarda olursa belediyeden sandalye kiralamam gerek ses sitemi kiralamam gerek kimin gelip gelmeyeceği belli değil son anda ekme huyları var birde kocası yok yanında kendi çalıp kendi oynuyor diye laf yapacaklar gibi hissediyorum eşim olmadan o ayrı ben ayrı eksik hissedecem gibi geliyor onun yerine çekimden sonra eşimle yat kiralayıp ( Yalova'da yaşadığım için uyguna var ) yada mekana gidip baş başa vakit geçirmek daha iyi olmaz mı diye düşündüm aslında benim düğün hevesim baştan beri yoktu da etrafta gördüm diye gaza gelme özenme gibi birşey oldu size de danışmak istedim eşimden ayrı olmak o gece hem benim için kötü olacak hemde milletin diline pelesenk olacaz gibi geliyor 

4 Cevaplar

0 oy
(135,787 puan) tarafından
kafam karisti esin suan nisanlinmi neden kinayi esinsiz yapiyon yada dis cekim sonrasi mekan dedigin yer nere mesela aay anlamadim sorry
(536 puan) tarafından
Yok evliyim de corona zamanı oldu para da yoktu gelinlik ve giyemedim şimdi eşim diyor ki sadece dış çekim yapalım mekan da eşime kalmış nereye olacağı
(135,787 puan) tarafından
yani bemce esinizin dedigi mantikli
-Reklam-
0 oy
(2,710 puan) tarafından
Yani zor bir karar canm tabi ama ben olsam esimi dinlerdim.yanj cok istiyorsan arkadslarinla belarliga veda oluyor ya mekan kiralayip guzel bi komsept onun gibide olur ama esini yalnz birakmakta istemiyorsn ama ya ilerise keske yapsaydm dersen nolcak.yani bilemedm ya benm suanki aklim olsa valla kuru bi nikah sonra yoluma derdim acikcasi
(536 puan) tarafından
Dedim ki çekimden önce kapının önünde göbek atardık bir abla var o kına olsun olmasın gelecek beni görmeye etmeye çevresi de var getirir hevesimi o şekilde kirardim dedim
0 oy
(7,630 puan) tarafından
  Sen evlisin değilmi coluk cocuk varmı  niye bu kadar masraf yapıyorsun kına felan
0 oy
(5,535 puan) tarafından
Kaç kisi cagircaksin ben pandemide evlendim benim kınam evin icinde oldu biz bluetooth baglantili haporlor aldik telefondan actik sarkıları salona sıgdık kalabaliktikda eviniz genisse koltuklari bir odaya yıgın alan bosalsın 
(536 puan) tarafından
Benim evimde değil komşu evinde düşündük konumdan ötürü ev küçük salonu birde yeni doğan bebeği var vs olmaz yani içerde

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 277 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 970 göst.
14 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Powerpufff (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 619 göst.
19 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,034 göst.