Kız kıza kına yapacağım demiştim ya sizlere eşim dedi ki sadece dış çekim yapıp akşamın da seninle baş başa bir mekana gitsek daha iyi olmaz mı sen bilirsin Gine de sen orda kız kıza kına yaparken bende tek olacam ayrı ayrı olacaz dedi ( kendisi düğün ortamı oynamak vs sevmez birde eşimin ailesi ile konuşmuyoruz erkek tarafı yok denildiklerinde mahçup olmamak için kız kıza olsun dedi)
Evin içine sığmayiz kolu komşu gelirse dışarda olursa belediyeden sandalye kiralamam gerek ses sitemi kiralamam gerek kimin gelip gelmeyeceği belli değil son anda ekme huyları var birde kocası yok yanında kendi çalıp kendi oynuyor diye laf yapacaklar gibi hissediyorum eşim olmadan o ayrı ben ayrı eksik hissedecem gibi geliyor onun yerine çekimden sonra eşimle yat kiralayıp ( Yalova'da yaşadığım için uyguna var ) yada mekana gidip baş başa vakit geçirmek daha iyi olmaz mı diye düşündüm aslında benim düğün hevesim baştan beri yoktu da etrafta gördüm diye gaza gelme özenme gibi birşey oldu size de danışmak istedim eşimden ayrı olmak o gece hem benim için kötü olacak hemde milletin diline pelesenk olacaz gibi geliyor