0 oy
1,006 göst.
Diğer kategorisinde (150 puan) tarafından

İlk kez farklı bir soru soruyorum:) 

Ha erkek filan değilim ha yanlış anlamayın :)))

Hemcinslerimin fikrini merak ettim 

Bana göre direk Endami fiziği dikkatimi çekiyor vallahi maşallah çok ta güzel kadinlar var gerçi hepimiz her halimizle güzeliz de Yuce  Rabb'im bana da biraz daha boy verebilirmiş( 26 yaşında iki çocuk anası olan ama bakınca 150 boyunda minnak 16 yaşında gibi duran  birini görürseniz o ben değilim :D)

35 Cevaplar

+3 oy
(6,143 puan) tarafından
Disleri tırnakları ve bakımlı olması bakım derken makyaj değil ama en sevmediğim şey ☺
(2,897 puan) tarafından
Op Dr. Rıza Kantürk
(3,926 puan) tarafından
Bursa yakın aslında İstanbul’da yıl bende. Çok teşekkür ederim ☺️
(2,897 puan) tarafından
İnşallah her şey istediğin gibi olur bacım. Doktor bile kendini bu kadar övmemistir:D en son geçen sene ağustosta kuzenim orada ameliyat oldu müko olmuş. Tam oturmuş artık burnu
(3,926 puan) tarafından
Hahaha inşallah bakalım ben internetten de bakayım bir cesaretimi toplayıp gideyim :)
(5,702 puan) tarafından
bende ahmet arslanoglunu istiyorum ama fazla pahali 120 dedi. gerci selim turandan fiyat aldim 9000 euro dedi.  hasan emre koçak 2023 aralikta 270 bin demisti onu kafadan eledim zaten oha yani okadar nasi verim demistim bir sene gecti fiyati 450 500 bine cekmistir emre kocak.
hakan avci 90 dedi . burak dikmen 70 kisir deid.  fiyatta kocami ikna edersem ahmet arslanoglu tercih edicem. ikna edemessem burak dikmen.
-Reklam-
+1 oy
(3,639 puan) tarafından
kişi giyimi ile karşılanır, konuşması ile uğurlanır. 

Bu söz gerçekten çok doğru
(150 puan) tarafından
Ay bu söz hoşmuş cidden
+1 oy
tarafından
Tavır ve üslup, istanbul hanımefendisi deriz ya hani öyle bir şey. Her kadında yok, olanda da çok yok.

Örn; Yürürken tap tap ses çıkarmaz, kedi gibi yürür. El hareketleri nahiftir, sesi su misali akıcıdır, harfleri yutmaz. Oturmayı, kalkmayı, konuşmayı bilir. Naziktir, alçak sesle ama melodi gibi konuşur vs vs
(3,926 puan) tarafından
Kesinlikle ❤️❤️❤️
(1,561 puan) tarafından
Bence Tamamen yetiştirilme tarzı, doğup büyüdüğün yerde dahil herseyimizi etkiliyor.
(150 puan) tarafından
Ay benimde içim gitti Alaska yazdıklarına
Ama genel olarak üslubum güzeldir hatta herkes bana Antep'te değil de Paris'te mi doğdun yasadin diye takılır bizimkilere göre kibarim yüksek sesle konuşmam onların tuhafina gider  :)
tarafından
Babam öksüz, annem yetim büyümüş. Biri tokadın köyünde, diğeri kütahyanın küçük bir ilçesinde. Yetiştirilme ve çevre tabi ki etkilidir ama hayatımda gördüğüm en istanbul beyefendisi adam babam, en istanbul hanımefendisi de annemdir. Bense hanzoyla şabaniye arası gidip geliyorum.
Yani annem güzellik uzmanıyken döpiyesle geziyor, babam ödül almaya giderken günlük giydiği takımlarından birini giyiyor. Tonla resimleri var böyle. Bu adam 23ünde baba, bu kadın da 17sinde anne oldu bir de... Yani ne bileyim sanki karakter meselesi gibi biraz...
(150 puan) tarafından
Allah uzun ömürler versin ikisine de ellerinden öperim
0 oy
(772 puan) tarafından
Diş ve tırnakları dıkkatımı çeker 
(150 puan) tarafından
Ay geçen okulda bir ablayla konuştum dişinin arasında bişey kalmıştı ona bakmaktan dediklerine odaklanamadim:)
 benimde takıntım dişimi sürekli fırçalamak:)
(772 puan) tarafından
Ben hususi şarjlı diş fırçası aldım
0 oy
(4,612 puan) tarafından

Boy diyorum ve suyorum 37 yaşında 4 çocuk anası minnak biseyim sen gibi:D

(150 puan) tarafından
Hahaha çok tatlı ya olsundu en azından yaşımizi belli etmiyoruz bu yönden kendimi motive ediyorum:))
0 oy
(276 puan) tarafından
Kilosu ;)))) ben kilolu olduğum için zayiflara çok heves ederim
(150 puan) tarafından
Yaaa canım umarım istediğin fiziğe sahip olursun en yakın zamanda bende göğüslerim hiç ama hiç yok biraz büyük olsun isterdim :))
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Bakımlı olması ve giyimi. Bakımlı derken makyaj fln değil yani özenli ve temiz olması 
(150 puan) tarafından
Ay evet kimileri var cillop gibi cildi var maşallah
0 oy
(543 puan) tarafından
Benim genelde konuşma tarzı ve duruşu 
(150 puan) tarafından
Ayn bu da dikkat çekici baya
0 oy
(425 puan) tarafından
eller ayaklar yani temiz olup olmamasi genel olarak dis gorunusunun
(150 puan) tarafından
Evet bu da dikkat çekiyor
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Oturup kalkması, yürüyüşü konuşması ,giyinişi 
(150 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(3,566 puan) tarafından

Boyu  ve tırnakları 

178 boyunda 50 kilo zürafa görürseniz o benimdir

(150 puan) tarafından
Yaaa Büşra :))) Rabbim tez zamanda şifa versin sana ve ihtiyacı olan herkese
(3,566 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
(6,087 puan) tarafından
Kilosu olabilir dikkat ceken
(150 puan) tarafından
Evet bu da dikkat çekiyor
0 oy
(1,202 puan) tarafından
Vala ben kiloya bakıyorum.zayif ince olması dikkatimi çeker kendimmde kiloluyum.hep.ozeniyorum.oyle.kskancljk deil hayranlıkla bakıyorum bazılarının boyunca çocukları var ama çok fitler
(150 puan) tarafından
Ben emzirmeden kesene kadar 52 kilodaydim simdi 60 oldum anam ne göğüs ne omuz ne basen var sadece göbek yan simitler şişmiş görsen çok komik bir tipim var zaten kisayim da hahaa bir an önce erimem lazım :)
(1,202 puan) tarafından
Boyun kaç canım keşke o kiloda olsam:(
(150 puan) tarafından
1.55 boy şimdi ki kilom 60 omuz yok basen göğüs yook ama maşallah göbek yan simitler kalça yerinde
Acilen sıkılaşmam eritmem lazım bunları
0 oy
(280 puan) tarafından
Balık etli olan kadınları kıskanıyorum :D hep fitim ama kendi isteğimle değil 
(150 puan) tarafından
Valla yalan yok büyük göğüs de dikkatimi çok çeker çekici geliyor :))) çünkü benim göğüslerim ergenliğe yeni girmiş kız misali hicc yok
(280 puan) tarafından
Kadınlığın sembolü ama kimde ne yoksa ona özeniyor sanırım ablamınkiler büyük o da küçük isterdi hep :D
(150 puan) tarafından
Öyle öyle ne eksikse ona gönlümüz düşüyor:)
0 oy
(826 puan) tarafından

Sac ve burun tuhafim ben ya sjsjs:D

(150 puan) tarafından
Haha ama o da çok dikkat çekiyor genelde
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Dişleri ve kaşlari :)
(150 puan) tarafından
Dis önemli detay cidden :)
0 oy
(2,808 puan) tarafından

Dişleri ve ter kokusu varsa hani böyle yanına yaklaşınca buram buram kokan . Öyle bişey olunca uzaklaşıyorum samimiyet kuramıyorum konuşmaya bile adaptö olamıyorum :blink:

(150 puan) tarafından
Ayy hiç deme ya o ter konusu bambaşka bir konu insanın içi almıyor cidden
0 oy
(16,619 puan) tarafından
Gülüşüne bakıyorum ve maalesef kadın olsun erkek olsun buruna çok bakıyorum 
(150 puan) tarafından
Burun mühim mesele cidden :)
(16,619 puan) tarafından
Allah affetsin kocamınki de kötü
(150 puan) tarafından
Ya sjsjsjs kocalara hiç girmeyelim kendim yetmemisim gibi kocayı da kısa seçtim ilerde çocuklar bize dava acsalar haklılar sjsjjs
0 oy
(1,445 puan) tarafından
Ayakkabısız 1.86 boyunda olan ben.. nerde 1.55 boylarinda minyon balık etli hatun görsem sapık gibi süzüyorum asiri dikkatimi cekiyor cok dua ederdim ergenlikte minyon olabilmek için olmak istedigim görünüşten kaynakli sanirim minyon fizikli olanlar dikkatimi cekiyor 
(150 puan) tarafından
Ya cidden mi yanyana gelsek iyi suzerdik birbirimizi çünkü uzun bacak gözümden kacmiyor :)))
0 oy
(2,609 puan) tarafından
Kokus olani sevmem kadinlarda doğal ve temiz olacak 

Bakımlı ama az makyajli olabilir 

Parfum sisesine düşmüş gibi degil de hafif ciceksi kokacak :)))

Ben erkeğim dermişim:))))
(150 puan) tarafından
Valla kadınız ama bazı kadınlara da içimiz akıyor yani benim öyle ha bu cinsellik anlamda değil kesinlikle
Ama bazılarına da heyyt yavrum dediğim oluyor ☺️
(2,609 puan) tarafından
Bende diyorum valla erkeklerin baktığı kadar varlar
Bebek gibi oluyorlar
Herseyin başı para, paran olduktan sonra bakım yaptırması kolay
(150 puan) tarafından
Oyy param olsa önce göğüs yaptırırım :)) sonra çatlak tedavisi ardından lazer sonra göbek eritme cart curt her yerime bişey yapmam lazım sksksksks
(2,609 puan) tarafından
Bence biz direk geri dönüşüme girmemiz lazım :))))
(150 puan) tarafından
Hahaha Ayn :))))

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 406 göst.
13 Eylül 2024 Aile kategorisinde Dacc (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,114 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (2,001 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 321 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde heygirls (691 puan) tarafından soruldu