+1 oy
1,011 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar buraya içimi dökmek için yazıyorum.  Şuan ağlıyorum sinirlerim çok bozuk. 4 yıldır evliyim bu evliliğin yarısı hep sabır etmemle geçti hep oğlum büyüsün diye bekledim şimdi 3 yaşına geldi benim hala boşanmak için cesaretim yok kendimi çok aciz hissediyorum. Çekip gidemiyorum anne babadan fayda yok . Herkes kendi derdine düşmüş hep görmezden gel diyolar aman kimseye yük olmayımda işte. Bana en ufak şeyde küfürler etmesi beni okadar soğuttuki aramızda ne saygı kaldı ne sevgi benden yana gerçekten yok gibi artık . Bana kahp*sinddn tut or*spusuna kadar küfür ediyor. Bu pazar kpssye girdim buda evde yatıyordu. Görümcemle aynı okula düştük Allah'tan, kaynım bizi götürdü Oğluma da baktı. Zaten sınavım 12 gibi bitti Görümcem a101'de çalıştığı için direkt gidecekti karnının aç olduğunu söyledi kaynıma durduk biyerde dürüm yedik. Beni aradı bana bir sürü küfürler hakaretler Ben burada açım sen orada b*k boğazını doyur bilmem ne. Ben istemedimki görümcem acıkmış diye durduk sonuçta onlarla geldim ben ne yapabilirim. Dolapta herşey vardı karnını doyurmaya bile aciz birisi hep hazırcı hizmet bekliyor 4 yıldır böyleydi birkere idare etmedi beni. Kaynım dedi onada yaptırayım dedi yok ben istemiyorum diye triplere girdi. Sonra bana defol gt sktr. Git eve gelme dedi. Kapıya geldim anahtarımda yoktu. Okadar aradıktan sonra geldi yüzüme anahtar fırlattı. Ogün akşam eve gelincede hiç bişey olmamış gibi davranıp benden ilişki istedi. Dün pazardan kendime 50 tl pijama aldım diye yüz asıyor bana. Bana 6 bin lira para verdi faturaları öde market bilmem ne derken para zaten kalmıyor bana diyorki ne yapıyosun bilmem ne. Ona muhtaçlık ve bu evlilik bana çok ağır geliyor artık. 

21 Cevaplar

+1 oy
(1,105 puan) tarafından
Ailenin desteği olmadığını biliyor,  bunca şeye rağmen nasıl olsa kahrımı da çekiyor diye düşünüyor ve cantadaki keklik mantığı ile sana istediği gibi davranıyor sanırım. Bekara karı boşamak kolay derler. Bunca çaresizlik içinde boşan, kahrını çekme demek ne kadar doğru bilmiyorum. Allah yardımcın olsun. 
tarafından
Amin sağolun :(
-Reklam-
+1 oy
(606 puan) tarafından
Senin çaresiz olduğunu bildiği için böyle pislik yapıyor ailen girse işin içine ağzına etse bu kadar horozlanamaz. Ailen gözdağı vermeli. Konuş onlarla ağla parçalan ben dayanamıyotum her gün eziyet gelip konuşun de aileni bile tehdit et boşanacam yoksa de. Sen iki tarafa da sessiz kalmışsın arada ezilmişsin ne koca kocalık yapmış ne aile sahip çıkmış. Silkelen kendine gel önce ailenden başla bu işe. Sanada yazık böyle eziyet ettirme kendine herkesin ağzına s.ıç
0 oy
tarafından
3 senelik evliyim ve yeni hamile kaldım bana kalsa daha zamanı vardı spiral ile hamile kaldım 

Eşini tanımadan çocuk yapman senin hatan , canım cicim aylarında herşey toz pembe geliyor size. Bu adamın şiddeti varsa ki olmasına bile gerek yok. Al uzaklaştırma aç boşanma davasını hayatına bak çocuğun zaten büyümüş kendine yeni hayatta kurarsın düzeninde oturur zaten. Cesaretini topla canım hayat bu şekilde geçmez 
(17,913 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
On küsur yıl sonra bile şiddet gören aldatılan evliliği biten insanlar var arkadaşın kocası adam değil ve ayrılması gerekir ama çocuk yapması hata demen de doğru değil. Ha iyice tanıdım ondan sonra yaptım diyorsun senin kocanında hep böyle kalacağı garanti değil kimse boşanmak ya da mutsuz olmak için çocuk yapmıyor mutsuzluğun ortasına dolu dolu çocuk yapmamış ki eleştirelim
tarafından
Ama bayanın balık baştan kokmuş ki istisnalar kaideyi bozmaz yani evet çeşit çeşit huyları çıkıyor adamların ama çoğu baştan kendini belli ediyor ki
tarafından
1 yıl sevgili kaldık böyle değildi. Ben hamile kaldıktan sonra değişti. Zaten şuan ikinci çocuk olmaması için korunuyorum.
(9,677 puan) tarafından
Yorumun cok sıkıntılı biliyo musun olmus bıtmıs seye bu soylenmez. Kimse bosanmakiçin evlenmiyor. Senın bısey yasamayacagının garantisi mı var?
(1,347 puan) tarafından
Herkes karşı çıkmış ama ben katılıyorum dünya iyisi eşim var güzel bir hayatımız var ona rağmen 3 yıl bekledim çocuk için. Evet bazen insanlar değişir ama baştan beri iyi gitmeyen bir evliliğe de çocuk yapılmaz
0 oy
(771 puan) tarafından
Kaynin ve gorumcen ne dedi bu duruma Allah yardımcın olsun herkes bı şekilde çekiyor inanki gülüm balım evleniliyor sonu hüsran 
tarafından
Onlara utandım söylemedim
(109 puan) tarafından
Utanacak olan sen değilsin ama kim ne yapabilir ki Allah yola getirsin
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Böyle hayat geçmez bu durumu annemden biliyorum. Babam da böyle bir insandı bizim için bırakıp gitmediğini hep başımıza kakıp dururdu annem. Şu an onlarla konuşmuyorum ben. 1kız 1 erkek kardeşim bar erkek kardeşim ile babam arsı hiç iyi değildir. Olan çocuklara da oluyor canım bunu düşünerek hareket et. Babadan ne görürse o da öyle davranıyor maalesef
tarafından
Okadar haklısın ki sözde çocuklarımız için katlanıyoruz. Ama olan onlarada oluyor.
(1,057 puan) tarafından
Maalesef öyle oluyor canım.
0 oy
(11,455 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun gerçekten çekilmez bir adammış 

tarafından
Amin sağolun
0 oy
(3,935 puan) tarafından
İnşallah kpssden çok iyi puan alır atanirsindan o adamdan bir kurtuluş için cesarettin olur. Ailen destek olmadigi için böyle yapıyor
tarafından
KPSS'ye kendimi denemek için girmiştim :(( çalışmadım. Evet aynen.
(3,935 puan) tarafından
Allah sana güzel bir kapı açsın canim
0 oy
(780 puan) tarafından
Canım belli ki çocuğum biraz büyümesini bekliyorsun ya da kendine olan cesaretini toplanmasını bekliyorsun bu süre zarfında kaza bile olsa aman diyeyim çocuk düşünme Allah yardımcın olsun İnşallah 
tarafından
3 yaşında aslında bana göre büyüdü kreş yaşına geldi ama ben yine cesaret edemiyorum herşeye sıfırfan başlamak bana öyle zor geliyor ki böylede gitmiyor ama ne yapıcam bilmiyorum
0 oy
(3,932 puan) tarafından
Zindan gibi bir hayatı devam ettirmek zor bacım sana ne boşan diyebilirim nede devam et diyebilirim Allah doğru olanını kalbine ilham etsin o adama da biraz merhamet versin amin
tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun
(3,932 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Eşin tam dayaklık canım keske boyle durumlarda yakında olanlarımızdan yüzümüzü gözümüzü saklayıp dayak atsak kacsak sunlara. Yeter artık oyuncagın değilim ben de dişlerini çıkar biraz. 
0 oy
(2,485 puan) tarafından
Afedersn ama mic agzina.alttan alma sabirda biyere kadr.bak bugun benm oglum hastalandi esim 4 12 calisiyor dedimki sabah erkenden cocugu hastaneye goturelim nasil olsa ozel hemen biter isimz devket gibi degil sende ise cok rahat yetisir evde bide uyursn dedim vay anasini bana neler dedi neler anlatamam en son gelme ben kendim goturcem dedim gitmiyom diye kavga cikardi gitme diyemedi onu dinlemicegimi biliyor ama tartsma yaratti sonra kahvalti hazrla oyle git dedi bo.k ye dedim.benm covugm burda hastayken sen bo.k boganzimi dusunuyom lan serfsz dedim.hastnyede tek gittim ama hicte susmadm pisman oldu pesimden aradi hgelmeye calisti ama asla taviz vermedim.sende biraz dik dur taviz verme sesini cikar susarsan daha cok ustume cikar ezdirme kendjnj.biraz sesin cikmaya baslarsa senn sesin cikmaya basladi der aka bi zaman sonrada kendjnj ezdirmicegni anlar ona gore hareket eder.alttan alma bacim sana bakmak zorunda parani vermek zorunda harca gitsn atsn tiribi bosver anca attigi tiriple kalir ben alcagmi aldiktan sonra.
0 oy
(766 puan) tarafından
Canı gönülden diliyorum, inşallah kpssden bir yere atanır da bu o.çocuğunu boşarsın
(704 puan) tarafından
Amin  amin amin
0 oy
(704 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun 
0 oy
(1,670 puan) tarafından
O adam sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran ona,bide onu çekmek zorunda değilsin.
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Yeni bir hayata başlamak için cesaretli olmalısın neyi bekliyorsun canım . çalışmak çok zor değil bir kadın olarak 
0 oy
(2,067 puan) tarafından
Bukadar olay olmuş size en agir küfürleri etmis sizden ilişki istemiş beraber oldunuzmu? Allah yar ve yardımcınız olsun kpss sonuclari nezaman açıklanıyor inşallah tez zamanda kurtulun bundan
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Valla ezanda okunuyo boylelerine Rabbim iki iyiligin birini versin insAllah kalirsa el  sevinsin olurse yer 

Ne bu ya
0 oy
(397 puan) tarafından
Alışkanlıklar işte bikaç gün aynı şeyi yapınca bile hemen alışıyoruz demi, şimdi sıfırdan başlamak gözünde çok büyüyor çok haklısın. Aslında çocuğum için katlanıyorum derken de aslında çocuklarımız biraz da o eve muhtaç ediyo çalışayım desem çalışamıyoruz, anne baba evine çocukla sığamıyoruz çok zor bir durum ama bu şekilde de ömür geçer mi canım hakaret küfür saygı seni bir şeyden saymama bunlar en önemli şeyler.

Onların ailesinden de gizleme keşke o konuşmaları orda onlar da duysaydı hoparlöre alıp dinleselrrdi ve sen hep bu şekilde bunlara mağruz kaldığını söyleseydin. 

Evet sanki evin içindeki kavga dışarıya söylenmez gibi utanırız ama seninki kavga değil psikolojik olarak şiddete gidiyo insan yerine konulmadığın biriyle yaşamak zorunda değilsin. Elbet vardır bir çıkış yolu aileleri devreye sokabilirsin kesin boşanmaya karar verdiysen. O kadar dik dur ki o süreçte kesin boşanacağını anlasın hatta dava açki sana yalvarsın işte o zaman şartlarını istemedinğin herşeyi söyle canım. Belki o zaman bir şans daha verirsen o senin kararın ama  onu süründürmen gerekiyo. Samimiyetine inanmazsan da ayrıl derim senin hayatını böyle sömürmesine izin verme hayrılısı olsun hakkında 
0 oy
(3,334 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun canım benim. En tiksindigimdi kadınların ağzına edip sonra ilişki istemeleri. Aman çükleri mutsuz olmasın 
0 oy
(7,450 puan) tarafından
50 tlye pijama kaldimi ki 

Ben ona takildim 

Diğer türlü o adamın kahrı çekilmez zaten 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,266 göst.
4 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Brc (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 712 göst.
0 oy