0 oy
504 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından
Merhaba hanımlar bi senelik evliyim ve 4.5 aylık hamileyim eşimle beraber gurbete geldik eşim çalışıyor benide yanına getirdi.Calistigi yerde ev tuttu.Esim enistesiyle beraber çalışıyor görümcem memlekette çocuklarla beraber kalıyor.Daha öncesinde gorumcemle kaldığım vakitte görümcemin başkasıyla görüştüğüne şahit olmuştum.Surekli evli gözüküyor muyum falan gibisinden sorular soruyordu kafası bulanmisti açıkçası.Esimle bi akşam sohbet ederken bana enistesinin başka kadınla görüştüğünü söyledi aramızda konuşurken falan bi anda ağzımdan kaçırdım aslında amacım görümcemi söylemek değildi amacım eşimin eniştesini gördüğü halde ses çıkarmamasindan dolayiydi o an bi sinirle çıktı ağzımdan.Sonrasinda eşimde ilk annesine sonrada kardeşine soyleyebilcegi herşeyi söyledi.Gorumcem iftira attığımi söylemiş yeminler etmiş ama ben gördüğüm şeyden çok eminim o konuda içim rahat numaramı da silmiş beni arayıp sorma gereği bile duymamış.Umrumda da değil ama nedense kendimi suçlu hissediyorum gibi oluyor.Siz olsanız böyle birşeyi ne olursa olsun soylememeniz mi gerekirdi ?Eşime söylemem hata mıydı?

12 Cevaplar

+1 oy
(3,078 puan) tarafından
Bence kendi suçlu arayıp sormadığına göre bosver gerisi artık onları bağlar ki zaten her koyun kendi bacağından asılır bende görsem söylerim Allahn gördüğünü kuldan neden saklarlar ki 
-Reklam-
+1 oy
(7,766 puan) tarafından
Yani erkek aldatirken sıkıntı yok ama kadın aldatinca yer yerinden oynamış ... Eşin nasıl içine sindirmis bacisinin gözünün önünde aldatilmasina önce onu sormalı 
0 oy
(5,070 puan) tarafından
Suçlusun çünkü böyle hissetmen çok normal. Ben olsam (eşimin kişiliğinden yola çıkarak yazıyorum) gördüğüm an söylerdim eşime. Yanlış yolda sonuçta kardeşi. Yada ilk önce görümcemle konuşur onu uyarırdım. Sen beklemişsin bu güne kadar bu günde ağzından kaçıyor nasıl oluyorsa oda 
(21 puan) tarafından
Uzun uzadıya buraya herşeyi yazamadım ama görümcemi zaten sorduğu sorular üzerine çok kez üstü kapalı şekilde uyardım ve yeni gelin olduğum içinde kendimi ortaya getirip böyle birşeyin içinde olmak istemedim hiçbir zaman.Benden bu şekilde çıkması evet bende suçluluk duygusu oluşturuyor ama art niyetli asla davranmadim .
(5,070 puan) tarafından
Bilmiyorum canım keşke en başta söyleseydin eşine yada kaynanana
0 oy
(29,364 puan) tarafından

Yarası olan gocunur yani nereye kadar sağlayacaktın bir yerde patlaklik verecekti ki kotu niyetle dememissin 

0 oy
(13,485 puan) tarafından
elbet ortaya çıkardı böyle bir şey. ha bir kanıtla söylesen daha iyi olurdu. 
(21 puan) tarafından
Herşeyi uzun uzun buraya anlatamadım ama numaramı kendime kaydetmiştim bi erkek olduğundan çok eminim ve iftira denilmesi durumunda zaten söyledim eşime doküman çıkarsın diye tarih verdim eşim bana güveniyor görümcem de zaten doküman diyince eli ayağına dolaşıyor .Ben yeni gelin olduğum için kendimi uzak tutmaya çalıştım ve çok kez üstü kapalı uyardım aslında ama o sohbet üzerine kendimi tutamadım bi an
(13,485 puan) tarafından
bundan sonra temkinli olmanlazım. ilk fırsatta sana saldırır. kaynanan, görümcen. mesafeni hiç bozma
0 oy
tarafından
Bende söylerdım yarın bir gün kaçsa birine bılıyordum desem eşimle aram bozulurdu. Silerse silsim suçlu olduğu için hesap bıle sormamış. İftira olsa asla durmazdı
0 oy
(836 puan) tarafından
Benımde basıma geldı Benımde görümcem yapıyordu ben esıme demedim ama dıger görümceme soyledım ablası kendısıde bılıyordı tabı ama suçlu olan ben oldum kaynanayı aıleyı hepsını üstüme saldı ıftıra atıyor dıye gorusmuyom zaten uzak dursun benden 
0 oy
(108 puan) tarafından
Suçlu olduğunu biliyor ki senle yüzleşmeye gerek duymamış bence hatayı yapan düşünsün hayatından çıkmış işte ne güzel onlar da tencere kapak misaliymis ben sende suç görmüyorum 
0 oy
(6,858 puan) tarafından
Madem ikiside birbirini aldatıyor neden hâlâ evliler
(21 puan) tarafından
Doğu tarafında hala bosanma denilen şey maalesef yok.Ve birbirlerinden de haberleri yok açıkçası biz ilk defa gördük eşimle bu durumu ve ne yapacağımızı da şaşırdık.
(6,858 puan) tarafından
Bende doğudayım. Boşanma var evet zorlu oluyor ama sadece doğu değil Türkiye'nin bi çok yerinde zor. Boşanan bi çok tanıdığım var
0 oy
(625 puan) tarafından
Benim anlamadığım enişte başka kadınla konuşuyor ve eşiniz kayinco olarak sakinmi davranmis
(21 puan) tarafından
Evet sakın kalmış eniştesi aslında dünden meraklı boşanmaya ama eşimde çocukları alır gider kardeşime de göstermez diye düşündüğü için ve doğuluyuz şimdi adam kendi yaptığını söylemez gözüne gelmez gider karısının aldattığını söyler diye napcagini şaşırmış durum karışık oda napcagini bilememiş
0 oy
(10,475 puan) tarafından
Kolay bir durum değil ama iki.namus yoksunu iki dengesiz birbirini bulmuş arada yanan sen olmazsin inşallah.suanki durumları ne evliliklerine devam.mi.ediyolar ? Esinde nasıl kardeşinin aldatilmasina göz yummuş oda ayrı bir durum 
(21 puan) tarafından
Evet sakın kalmış eniştesi aslında dünden meraklı boşanmaya ama eşimde çocukları alır gider kardeşime de göstermez diye düşündüğü için ve doğuluyuz şimdi adam kendi yaptığını söylemez gözüne gelmez gider karısının aldattığını söyler diye napcagini şaşırmış durum karışık oda napcagini bilememiş.Evlilikleri devam ediyor birbirlerinden haberleri yok görümcem de zaten böyle bir şeyi eşine anlatamadığı için ortalık sakinlesmis .Kendimi uzak tutuyorum.Gordugum şey ortada ve çocuklara günahım geldi.
0 oy
(7,630 puan) tarafından
  Kızma ama eşin enişteye gözyumamaz  sonucta kardeşi  var   kardeş eşini aldatamaz yani ıkı ucu boklu değnek     bunlara göz yumdunuz için sızde de hata var
(21 puan) tarafından
Şu şekilde soyliyim şimdi biz doğuluyuz enisteyi o sırada uyarsa ve yarın öbür gün kardeşinin yaptığı da ortaya çıkmış olsa bu sefer gelip buna sarcak kalkıp çocukları da alır gider görümceme dahi gostermez.Esimde bunun için söylememiş ve zaten çok da kendine kızıyor işin içinden de çıkamadık ortalık sakın eşlerin birbirinden haberi yok ama bizim çocuklara günahımız geliyor.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 871 göst.
13 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 542 göst.
0 oy
9 cevap 240 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,193 soru

12,377,104 cevap

42,922 kullanıcı