Merhaba hanımlar bi senelik evliyim ve 4.5 aylık hamileyim eşimle beraber gurbete geldik eşim çalışıyor benide yanına getirdi.Calistigi yerde ev tuttu.Esim enistesiyle beraber çalışıyor görümcem memlekette çocuklarla beraber kalıyor.Daha öncesinde gorumcemle kaldığım vakitte görümcemin başkasıyla görüştüğüne şahit olmuştum.Surekli evli gözüküyor muyum falan gibisinden sorular soruyordu kafası bulanmisti açıkçası.Esimle bi akşam sohbet ederken bana enistesinin başka kadınla görüştüğünü söyledi aramızda konuşurken falan bi anda ağzımdan kaçırdım aslında amacım görümcemi söylemek değildi amacım eşimin eniştesini gördüğü halde ses çıkarmamasindan dolayiydi o an bi sinirle çıktı ağzımdan.Sonrasinda eşimde ilk annesine sonrada kardeşine soyleyebilcegi herşeyi söyledi.Gorumcem iftira attığımi söylemiş yeminler etmiş ama ben gördüğüm şeyden çok eminim o konuda içim rahat numaramı da silmiş beni arayıp sorma gereği bile duymamış.Umrumda da değil ama nedense kendimi suçlu hissediyorum gibi oluyor.Siz olsanız böyle birşeyi ne olursa olsun soylememeniz mi gerekirdi ?Eşime söylemem hata mıydı?