0 oy
76 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (63 puan) tarafından
Bir yaşında kızım dundendir çok kusuyor ishali var doktora götürdük ilaç verdi şurubu kullandım kusması başladı ne yapsam geçer bağırsak enfeksiyonu kapmış galiba pateses pilav hiç birşey yemiyor 

1 cevap

0 oy
(4,918 puan) tarafından
Serum takması lazım, çok pis hastalık her sene yaşıyoruz oğlum nasıl kapıyor anlamıyorum. Probiyotik verdi mi. Tuzlu kraker, muz, kefir, ayran bunları da ver canim yememis gayet doğal iştah kapalı oluyor, bol su içir su çok önemli 
(63 puan) tarafından
Bugün götürecem serum taksinlar eşim geçen götürdü probiyotik verdi ama serum vermemistiler. İnan ne yese kusuyor sabah sadece ayran içti onu da kustu
(63 puan) tarafından
Suyu bile kusuyor
(4,918 puan) tarafından
Götür canim, en azından serumla toparlar yavrucak. suyu bile kusuyorsa takarlar serum
(63 puan) tarafından
Getirdim canım teşekkür ederim
(4,918 puan) tarafından
Ne yaptılar canim, rica ederim ne demek
(63 puan) tarafından
Serum verdiler bide yatış dediler sıvı kaybından dolayı ama yatisi kabul etmedim evdeki çocuğumdan dolayı. Sıkıntı olur mu sence
(4,918 puan) tarafından
Haklısın iki çocuk olunca zor oluyor, biz 1 yaşındayken yatmistik bir gun kaldık sabah kadar serum takiliydi.Su icirmeye çalış. Serum onu biraz toparlar, korkma birşey olmaz sıvı alımına yüklen
(63 puan) tarafından
Her uyandığında su veriyorum canım. Çok şükür kusması geçti ama ishali devam ediyor uyurken bile defalrca yaptı bugün:(
(4,918 puan) tarafından
O ishal çok pis ya, o da geçer bir kaç güne inşallah
(4,918 puan) tarafından
https://www.instagram.com/reel/C9pnL4uq6eS/?igsh=MXVldTZ6cXgxemNzMA== bunu dene 1 yaş altındaysa deneme bal var içinde olmaz
(63 puan) tarafından
Bir yaşında canım denicem inşallah teşekkür ederim
(4,918 puan) tarafından
Rica ederim canim
-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 41 göst.
+3 oy
1 cevap 72 göst.
14 Şubat 2025 Diğer kategorisinde akcakus (162 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 92 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,048 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.
18 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berivan.12 (882 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,454 soru

23,761,290 cevap

315,430 kullanıcı

...