0 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde (553 puan) tarafından

Kizlar arkası vidalı top kupe mi daha iyi bu resimdeki mi yas 5 anaokuluna gidiyor  yoksa 

image

Arkasi gecmeli mi image

image

13 Cevaplar

0 oy
(1,814 puan) tarafından
Top küpeler daha uygun sallantılı olanlara eli takılır veya biryere takılıp kulagını yırtabilir
-Reklam-
0 oy
(838 puan) tarafından
Biz geçirmeli kullanıyoruz iki kızımda da geçirmeli var. Cok güvenilir değil ama bu modelden begendik
0 oy
tarafından
Kızım yok ama ben geçirmeli kullanıyorum memnunum 

Ama kzi çocuklarına vidalı daha iyi diyorlar akrabalarım falan
0 oy
(5,139 puan) tarafından
İki kızımda da vidalı var diğeri çok güvenli değil canm yaa
0 oy
(1,954 puan) tarafından
Biz alttaki olandan kullanıyoruz 7 aylıktan beri hiç sıkıntı yaşamadim çok ta yakışıyor kız çocuklarına 
0 oy
(29,462 puan) tarafından

Top.kupe.daha kullanışlı oluyor

0 oy
(414 puan) tarafından
Aman vıdalı deneme bile sakın benım kız vıdası sıkıstı açana kadar canım cıktı sonrası kızım ıstemedı kapandı gitti delıkler
0 oy
(10,182 puan) tarafından
Ben vidadan yanayım kiziminkide vidalı benimkide ben salantili sevmiyorum korkum bir yere takılıp kulagimizj yirtmasi 
0 oy
(71 puan) tarafından
Ben 2 kızım da da top olan modelden vidalı kullanıyorum. Diğerini de denedik ama düşürdük maalesef takılıp açılıyorlar
0 oy
(3,666 puan) tarafından
İlk fotodaki model gibi kullanıyoruz 
0 oy
(13,715 puan) tarafından
orta resimdeki. diğer küpelerle yatarken arkası batabilir. bende batıyor en azından o yüzden tercih etmiyorum 
0 oy
tarafından
Vidalı top küpenin kaybolma ihtimali diğer modele nazaran daha düşük ihtimal çevirmeden çıkmadığı için. benim de var aynısından çocukluktan kalma ama kullanışı nasıldı hatırlamıyorum açıkçası aradan çok zaman geçti
0 oy
(5,743 puan) tarafından
Temmuzda dedesi kızıma vidalı top küpe aldı gayet güzel ve memnunum ben en azından sağa sola takılıp düşmüyor. Büyük kızım kilitli olanlardan iki tane kaybetti.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 440 göst.
18 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatocan4545 (1,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 73 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Defneee (678 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 335 göst.
0 oy
4 cevap 199 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde esrausen676 (102 puan) tarafından soruldu

411,776 soru

12,395,991 cevap

44,161 kullanıcı

Kategoriler