0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (3,843 puan) tarafından

Çok fazla şeyler üst üste geldi bu aralar sürekli ağlama hissi var içimde :'( çok tuhaf ve kötüyüm :'(

Allah'ım derdi olana derman ver inşirah ferahlığı ver yüreğimize <3

4 Cevaplar

0 oy
(9,677 puan) tarafından
Demek ki ağlaman gerekiyor canım ağla rahatla. 
(3,843 puan) tarafından
Sabah bı posta ağladım :( o kadar çok şey üst üste geldi ki eşim sağolsun desteğini eksik etmez ama oda çalışıyor yoğun bu aralar çok bunaldım sanırım yüreğim daralıyor böyle her şeye aglayasim var hamile değilim ama doktorun verdiği ilaclar sonrası böyle değişik bı şey oldu
-Reklam-
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Dertleşelim kızlar 
(609 puan) tarafından
Bundan 3 sene öncesinde1 sene öncene kadar bizde  üst üste sıkıntılar yaşadık. Bendede uzun süre devam etti bu durum tabi ben hamilelik ve lohusalık atlattım 2 defa bu esnada . Annemin vefatı nokta olmuştu. Bu 1 senedir toparlanmaya çalışıyorum. Normal bir sürec böyle hissetmem.
(3,843 puan) tarafından
Benim de öyle her sey üstüme geliyor
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Kısa bir süre önce ablam senin gibiydi. Daha önce yaşadığı sıkıntılardan dolayı sanırım bunalıma girdi. Yemek yemez, uyumaz sürekli ağlamak isterdi. Hatta bir gün gidip çamaşır suyu içmiş ve nasıl içtiğini hatırlamıyordu. Pskiloğa gitti ilaç kullandı. Aynı zamanda bir hocaya gittik. Hoca büyü veya nazar olabileceğini söyledi. Evinde şimdiye kadar kaynanasının yaptığı muskaları hocaya götürdük. Üstünde ablamın ismi yazıyordu ve bağlanma büyüsü yapılmış. Büyü tutmadığı için sürekli halsizlik baş ağrısı ruhsal bozukluk göstermiş 
(4,689 puan) tarafından
Yok canım kalem suresi normalde evde açıp dinlemek çok iyi geliyor ama bu söylediğim için kalem suresi değildi kehf suresiydi sanırım
(3,843 puan) tarafından
Araştırayım canım
(172 puan) tarafından
Bak burda var canım kalem suresi https://youtu.be/Dk-FeSdy_JQ?feature=shared
22 40 dan itibaren ama belki Kehf suresi de oluyordur
(3,843 puan) tarafından
Çok sağol Allah razı olsun
(172 puan) tarafından
Cümlemizden
0 oy
tarafından
Öyle insanda durduk yere aglama hissi olmaz canım..içten içe bir seyleri kendine cok dert yapiyorsun..kimsene soyleyemiyorsun..o zaman da derdin gozyaslarindan akiyor sanki..bende böyle şahzen..ben evlendigimden beri gurbetdeyim..sadece kocam var tanidigim kisilerden..ailemi..yakinlarimi çok özlüyorum..en cokta annemi..bazen gozlerimden kendiliğinden yaslar akar..neden bu kadar yalnizim diyorum..kocam sabah gidiyor aksam geliyor..annemi düşünüyorum onunla 3vde sohbetlestigimiz zamanlari...alisveris yapmamizi..en küçük detayina kadar annemle gecirdigim tüm zamani özlüyorum..buda yaşlarimin sebebi..kocama ne zaman annemi cok özledim dersem kendini suçlu hissediyor ..onun için burdqyim cunki ..bana bu hayati yasattigi icin uzuluyor..ama ne yapalim onun da isi burda ..neyse gene dertlendim ben:)
(3,843 puan) tarafından
Evet aslında durduk yere değil bı değil bı çok şeyin üst üste gelmesi Maddi sıkıntı sağlık sorunu 2 aydır çektiğim ve bu sure zarfında o kadar anladım ki kim neymiş çok farklı şeyler yaşadık çok içime attım çoğu şeyi hepsinin birleşimi

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 296 göst.
21 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysehfk (66 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 407 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Defneee (557 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 156 göst.
0 oy
10 cevap 187 göst.

408,405 soru