0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (3,966 puan) tarafından
Ben 7 sene önce ikizimle son telefon görüşmemi yaptım eve gel, eve gel diye darladim( erkek ikizim) kapattım ve 1 saat sonra kaza haberi gelmişti durumu kötü diye aradılar şok olduk. Kuzenim ve başka bir arkadaş gruplarının bulunduğu diğer araba yarışa girip kaza yapmışlar. Kuzenim vefat etti ikizim felç kaldı tamamen yatağa bağımlı. Keşke o güne gitseydik ve hiç o arabaya binmesine izin vermeseydik olan onlarla birlikte ailelere de oluyor. Herkes keyfine bakarken gencecik ikizim evinde bir arkadaşının gelmesi için gözü yollarda hep. Çünkü herkes iyi gün dostu. Rabbim merhamet versin herkese inşallah. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

O gün o kaza olmasaydı belki başka bisi olurdu . Kaderin önüne gecemezsin

(3,966 puan) tarafından
Evet canım. Şansım olsaydı o anı değiştirirdim. Bu Rabbimin sınavı, imtihani. Ama inan kardeşim dostum dedikleri senede 1 kez uğramıyorlar ve ikizim çok üzülüyor. Ben ondan daha çok ne diyim
tarafından
Dost kara günde belli olur demişler.  Eşimin babaannesi de yatalakti.  Vücudu yara oldu. Çok zor. Allah kolaylık versin
(3,966 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim şükür olmadı da anneannem vefat etmeden önce 1 sene yatalakti hep yaraları olmuştu o da çok zor :(
tarafından
1 sene bisi değil ömür boyu yatalak olmak çok kötü.  Allah kolaylık versin
(3,966 puan) tarafından
Amin inşallah, Rabbim büyük. Umut kesilmez.
-Reklam-
0 oy
(6,920 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun :'( Rabbim şifa versin inşallah.

Gün olarak bilmiyorum ama yıl olarak 2013 e gitmek isterdim 

(3,966 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim. ❤️ Amin inşallah
0 oy
(1,576 puan) tarafından
seninki kadar hayati değil ama ben kızlarımı küvözden aldıktan sonra sadece doktorları dinleyip hiç biberon vermeden emzirmeye zorlamayı ve sadece emzirerek beslemeyi denemek isterdim. belki en büyük keşkem.
(3,966 puan) tarafından
Rabbim evlatlarına şifa versin inşallah her daim. Ben de neredeyse emzirmeyi bırakıp biberonla devam edecektim. Son kez hadi inşallah olacak diyince bıraktım biberonu
(1,576 puan) tarafından
ben 1 gün sadece meme verdim hemen kilo kaybetti sonra meme + biberon deneyeyim çok minikler diye düşündüm. sonra normal bebek besler gibi çok çok vermek istedik biberonla çok darladık galiba çocuklarda beslenme bozukluğu oldu.
işte belki en büyük keşkem odur. ama bazen de diyorum ki, öyle yapsaydım da kilo almasalar yine keşke derdim belki
(3,966 puan) tarafından
Sağlıklı olsun da sen kendini hiç uzme canım benim
0 oy
(13,366 puan) tarafından

Ahh kiyamam ya kac yasinda suan :(

Bende biseyi degistirmek istemezdimde babamin hayatta oldugu bir gune gidip ona doyasiya sarilip opmek koklamak isterdim :'(

(3,966 puan) tarafından
26 canım. Allah rahmet eylesin inşallah olanla ölene gerçekten care yok :(
0 oy
(759 puan) tarafından
Allah şifa versin, kaderin önüne geçilmez ve gerçekten herkes iyi gün dostu.
(3,966 puan) tarafından
Amin canım. Evet çok acı ama genel olarak insanlar iyi gün dostu

İlgili sorular

+1 oy
66 cevap 3,039 göst.
19 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 912 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,809 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,265 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Cantanesi06 (5,752 puan) tarafından soruldu