+1 oy
86 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (41 puan) tarafından
Bebeğim 54 günlük ilk doğduğumda kalpte çok masum küçük bi üfürüm var dendi ve kardiyolojiye yönlendirdi bizde gittik 2 gün önce kalpte masum üfürüm ve delik var ayriyettende akciğerde damar daralması var dendi 3 ay sonra tekrar kontrole çağırdı endişeleniyorum açıkçası korkuyorum kişi olcak diye başına gelen bu durumu yaşayan var mı acaba

5 Cevaplar

0 oy
(1,192 puan) tarafından
Benimkinde de kalpte üfürüm var canım birde aort damarı yetmezligi .yılda bir çocuk kardiyoloji takip edecek .üfürüm zaten geçiyormuş yüzde 90 i .mecbur takipte kalacağız şuan bişey yapılamaz 14 yaşından sonra geçmezse sorun olurmuş .akciğer hakkında bilgim yok ama seninkinin oda muhtemelen takip olur geçer gider inşallah 
-Reklam-
0 oy
(8,343 puan) tarafından
Oğlumda da akciğer  damar daralması vardı kalpte ufurum vardı 1 yaşında damar açıldı ameliyat oldu canım kilosunu toparlayinca büyüdükçe geçiyor sonra sürekli kontrole gittik Ankara'da oldu ameliyatini 
(912 puan) tarafından

Merhaba nasıl bebeğinizin durumu aynısı benim kızımda da var durumu nasıl 

0 oy
(8,930 puan) tarafından
Kalpte üfürüm.var benim kızın 3 ay sonra kontrolü var 
0 oy
(2,559 puan) tarafından
Aynı şekil ufurum ve delik var dediler 1 yaşında tekrar gelin dediler gittik kaybolmuştu gönlünüzü rahat tutun doktor bana dedi bebekler durmadigi için tam belli olmuyor yanlış görmüşte olabiliriz diyorlar 
0 oy
(912 puan) tarafından

Merhaba bebeğinizin durumu nasıl aynı şeyler bizde de var .

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 101 göst.
10 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 81 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 284 göst.
11 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
13 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sulemhmt (771 puan) tarafından soruldu

412,407 soru

12,415,557 cevap

45,006 kullanıcı

Kategoriler

...