Karı koca arasında özel olmaz. Benim telsfonumun da eşimin telefonunun da şifresi aynıdır değişmez. O benimkine pek bakmaz çünkü bi annem bide eşimle konuşurum. Ama ben eşiminkilere bakarım. Belki özelini kurcalamayın diyeniniz olur ama eşimin benden özeli olamaz. Ben en özeliyim yani kendi ailesiyle bile aynı yatağı paylaşmıyor---bi benimle yani--- neymiş özel olan. Güven oömadan evlilik olmaz. Şüphe insanı öldürür. Ben bakmazsam uyuyamam, telefonunu göstermeyen, son görülmesini kapatan, durumunu hikayesini vs gizleyen adama asla güvenmem. Öyle insanlarla arkadaşlık bile kuramam. İkili ilişkilerde şeffaf ve güvenilir olmalı, sadık olunmalı. Kuşku şüphe oldumu olmaz. Şimdi eşin sana bi şüphe uyandırdı, belki hayatında biri yok ama sen var düşüncesiyle soğuyacaksın. Ama bu senin suçun değil. Güvensizliği yaratan o... Anlamıyorum madem aldatacak, kıracak yoracak üzeceksin be adam neden evlenirsin.... Evlenmek de zor artık. Herşey ateş pahası, çocuk yapsan herşey pahalı... Hayat zor bide insanlar zor...