0 oy
190 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,257 puan) tarafından
İkinci gebelikte sorun yaşadınız mı aynı şeyler mi oldu

7 Cevaplar

0 oy
(1,257 puan) tarafından
Post yukaru ciksin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her hamilelik kendine özgüdür.hayir olmaz 2.xide de aynı sorunlar yasancak diye birsey yok
(1,257 puan) tarafından
Bna ecopirin verdi ve tansiyon takibi yap dedi
tarafından
Ecoprin kan sulandirici aksatma
Tansiyonun mu yüksek 14.10 görürsen acile giriş yap
(1,257 puan) tarafından
İlk.kontrole gttmde 14 9 du tansiyon ilacı.ve ecopirin verdi şuan düşmüş 11 12lerde
tarafından
Tamam sen dikkat et aksatma
Tansiyon riskli maalesef
0 oy
tarafından
Çevremdekiler ikinci hatta üçüncüde bile aynı şeyleri yaşadı. Benim doktorum o yüzden uyardı kesinlikle bebek düşünmeyin dedi
(1,257 puan) tarafından
İlk i 32 haftalık dogdu şuan 16 haftalık hamileyim
tarafından
Dikkat et canım
0 oy
tarafından
Ben ilkinde gebelik zehirlenmesi yaşadım 32 haftalık doğum yaptım ikincisi sağlıklı 38 doğum yaptım .bana verilen kan sulandırıcı düzenli kullandim
(1,257 puan) tarafından
Ay bnada öyle nasip olur inşallah
0 oy
(301 puan) tarafından
Bende ilkinde gebelik zehirlenmesi sonucu 36 haftalık doğum yaptım ama aradan 7 yıl geçti oyle hamile kaldım tüm fazla kilomu verdim herseyim çok iyiyken hamile kaldım umarım aynı şeyi yaşamam bende çok korkuyorum.

Hadi ilkinde allahtan 36 haftalikti sıkıntı olmadı ama şimdi ya daha erken haftalarda yaşarsam korkusu sardı ve doktor da risk var diyor açıkçası ben en başta hamile kalmaya çalışırken daha dedi ilkinde yaşayanların 2. Si de olma ihtimali fazla diye
(1,257 puan) tarafından
Hadi ya  neden acaba bnm ilkinde sonlarda çıkmıştı  hipertansiyon ve Bn farkında değildim ne Bi.ilac ne Bi hastaneye yatırılma birgin çok rahatsız oldum kusuyordum ve gözlerim kör oluyordu sa nki hastaneye gttim.zehirleniyorsun dediler hemen aldilar 32 haftalikti
(301 puan) tarafından
Bende farkinda değildim karnım burnumda bayıldım evde gözümü açtığımda sezaryen bile olup bitmişti farkettirmeden ilerlemesi zaten sıkıntı allahim yaşatmasın bida ya
(1,257 puan) tarafından
Amin hem anneye hem cocuga dahi zararı olur Allah sizi ve yavrunuzu korumus
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Canım ilkinde help sendromu geçirdim ben gebelık zehirlenmesi ile benzer bi durum. İkinci de 38 haftalıgım su an ama 12. Haftadan itibaren kan sulandırıcı iğne kullanmak zorunda kaldım. D Vitamini balık yağı demir hapı bunları ıhmal etmemek lazım dedi doktorum bunlar koruyacak dedi. Elhamdülillah şimdiye kadar bişey olmadı. Ayrıca beslenmede yaglı hamur işi kızartma gibi ödem yapabilecek yemekleri yemeyip bol su içmelisin. Salı günü inşallah sezeryan ameliyatım var gelecek kucuk kuzum. 
(1,257 puan) tarafından
Haftam daha küçük acaba dyet mi yapsam keşke kilo vereblsem
(9,718 puan) tarafından
Tabi diyette iyi olur bos kalori almasan iyi olur
(1,257 puan) tarafından
Cnm.dogum yaptın mı merk ettim
(9,718 puan) tarafından
Yaptım evet :) bes gün oldu
(1,257 puan) tarafından
Ya hyrli olsun Allah analı babalı büyütsün cnm  kaç gün hastanede kaldin
0 oy
tarafından
İlkinde bende de böyleydi, hipertansiyon, preeklampsi ve rahmin çocuğu atık olarak görmesi vardı. Ama şimdi 6.5 aylık hamileyim, düşük tansiyon ve bulantı harici elhamdülillah bir sorun göremedim. Tabi zaman ne getirir bilemem, Rabbim hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatle zamanında kolay doğum yapmamızı nasip etsin.
tarafından
Ben de tüm gebelik boyunca 3 defa atlattım, 7.5 aylıkken doğdu.
(1,257 puan) tarafından
Allah size bağışlasın hangi haftalarda kanama oldunuz
tarafından
3. 4. Ay ve 5. Ay, haftayı hatırlamıyorum. Her Ay farklı yerde olduğum için sadece Ay olarak aklımda kalmış.
(1,257 puan) tarafından
Kanamayı tetikleyen şey nelerdi.acaba bde iğne yapmadılar mı size
tarafından
Yurtdışındaydım, kanama sebebi bilinmiyor. Muayene olurken de tansiyonda vs hiçbir sıkıntı çıkmamıştı. Ben o dönem eşimle birlilte tek başıma çok büyük bir savaş verdim o strese bebek erken geldi ama diğer semptomların nedeni belli değil

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 293 göst.
0 oy
3 cevap 199 göst.
0 oy
0 cevap 58 göst.
0 oy
2 cevap 196 göst.
25 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu

411,022 soru

12,371,200 cevap

42,417 kullanıcı

Kategoriler

...