Millet sende olmayani olsun diye elestirir. Nasil kiz annelerine insallah erkek olur deniyosa, erkek annelerine de ayni muamele oluyo. Mesela benim iki oglum var bana da illa kiz icin bi daha dogur, kizin olsun diyolar. Hatta ikinci erkek diyince cogu kisi aa kismet ya hayirlisi 3 kiz olur dedi. Sanki ben kizi ariyorum... Benim icin kiz erkek hic farketmiyo ki. Saglikli, hayirli olsun yeter. Yani sana has bi durum degil. Benim buyuk oglum o kadar uslu ve akilli ki cogu kisinin kiz usludur erkek yaramazdir algisini kirar. Ne tanidiklarimin kizi var erkek cocugundan beter. Bende o kiz cocuklarindandim mesela. Annem bana erkek fatma derdi hep. Yapmadigim delilik dusmedigim delik yoktu. Balkondan dusmusum dusun. Yani bence kizi erkegi yok evladin. Yani erkek dogurdu diye sehzade dogurdu sanan erkek anneleri ne kadar yanlissa -ki sana katiliyorum- ama kiz dogurdu diye sanki prenses dogurmus, en iyi evlat kiz evlatmis gibi davranan anneler de yanlis. Malesef iki tarafa da zorbaligi yapan yine biz(!) anneler.