Bak cnm ben kaçarak severek evlendim, adı pislik adam başima bela oldu sevgiliyken bu kadar olduğunu bilmiyordum ama evlendik evde her işime karışıyor simetri hastalığı var , dayak içki küfür her işime engel olur sorun bulamaz ise yalandan farklı şeyler bulup olay cikarirdi yok bekle bekle düzelmiyor evlendim 5 ay sonra hamile kaldım çocuğa hiç bir şey almadı para cimrisi kendisi dedim belki adam olur daha beter oldu , neyse 1 sene oldu doğum yapdim dedm artk bu adam baba belki düzelir yok anam yok doğum gecesi gene aynı doğum yapdim eve geldim annem yanımda kaldı yine aynı dayak küfür pskolojik şiddet fiziksel şiddet içki küfür devam etti kendi annesi üst katimda oturuyor hastaneye ve evime gelmedi zaten hiç gelmezdi bakmadida annem dedi 40 ki çıkana kadar kızıma torunuma ben bakarm dedi zaten bende istedim annemin bakmasını annemin eve birakdi bizi 1 ay oldu bu gene laf kavga çocuğun kimliğini cikarmiş vermior bana bende acdim davayı verdim mahkemeye 2 senedir kendisi boşanmiyor nelerle uğraşıyorum hayla o kavga gürültü küfür tehdit edior beni annemin yanındayım 2 senedir oğlumda büyüyor , yani anliycagn boşan gitsin bu.pislikden sende kurtul çocuğunuda kurtar kendini de ailen arkandaysa güçlüsündür korkma biseyden kurtul adı pislik den sende