0 oy
862 göst.
Diğer kategorisinde (566 puan) tarafından
Hanımlar 5 yıldır evliyim ama eşim düzelmiyor bir cocuğum var artık gecinemiyoruz çok yalancı biri ben yardımlarla orda burda geçimimi yapıyorum gizli para toplayarak hep yatırım yaptım . Gidip çalişiyor gelir yok 100 bin borcum var altınları ver 1 2 kez borcunu böyle kapatim yine 2 gündür kulağımı götürdü abimi aradım anlattım.dedi gel buraya ben dedim eğer gelirsem bir ev tut ben kendim çalişip öderim dedi onu bile düşünme. hep oğlum için sustum ama dayanamiyorum . Evliliklerin %80 hepsi güvensizlik yalan sudet üstüne bozuluyor artık yeter hiç bir zaman huzurlu olmadım. 1 2 dedim gidecem kolumu çekti bıcak alip bana geldi ayaklarına kapandım beni öldürme dedim. oğlum kendini üstüme attı geri çekildi.artık birşeyler yapmamın zamanı geldi sizce ne yapmalıyım. 

14 Cevaplar

+1 oy
(3,384 puan) tarafından
O işteyken git ve sakın belli etme uzaklaştırma çıkarsınlar sadist bir insan bıçak falan çekiyormuş napacağı belli olmaz sana bulaşmadan kendi pisliğinde boğulup beter olsun 
(566 puan) tarafından
Amin inşallah canım bu gün abimle konusucam yarın sesiz sedasız evden gidecem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Arkana bakmadan kaç o eve gelmeden kades uygulamasını indir
(566 puan) tarafından
İndirimli canım yarın tekrar abimi ariycam ertesi gün biletimi kesip gidecem
0 oy
(958 puan) tarafından
Ailenin yanına git yada başka bulamayacağı bi yere, polise şikayetçi ol kafayı mı yemiş eşin olacak adam bile demek istemiyorum boylesine
(566 puan) tarafından
Ailem var canım yarın abimi ariycam yine tekrarladı diyecem ertesi gün biletimi kesip gidecem
0 oy
tarafından
Bak sana şu kadarini söyleyim. Bir kadın çocuk cinayeti daha duymaya tahammülüm kalmadı. Sigin devlete. Sonun kötüye gitmrsin hayatını düşün kendini korumak korutmak senin elinde
(566 puan) tarafından
Çok şükür aile arkamda abim diyor gel nasıl yapacam bilmiyorum
tarafından
Gel diyorsa ne bekliyosun canım ne güzel ailen sahip çıkıyor
(566 puan) tarafından
Bende diyorum atacağım bu adım ömir boyu bu evden gidecem baktım bu akşam geldi yine yaptı bir sabah olsun bir işim var onu yarın halletigimde abimi ariycam diycem avı olmuyor tekrar yaptı ertesi gün bu işe gittiğinde bende babasını ailesini ariycam otogarda diycem herkes kendi yolluna varsın ben kötü oliyim
0 oy
(88 puan) tarafından
Lütfen dikkatli ol bıçak çeken her şeyi yapar o evde değilken tam herşeyden eminken çık dışarı. Ailen çok mu uzak gelip alamaz mi seni yolda seni bulma ihtimalide var bunun çünkü 
(566 puan) tarafından
Arkam çok güçlü canım ben ***** gibi kendimi buraya mahkum ediyordum hep oğlum babasız kalmasın diye. Annem babam 23 saat uzaklıkta ama bütün abiler 5 6 uzaklıktalar
(88 puan) tarafından
Bence biri gelip alsin tek olsan farkedip seni bulsa kendini koruyamazsin ama abilerin diyorsun demekki bir kaç tane var. Onlar olunca bir halt yapamaz.
(566 puan) tarafından
5 abim var çok şükür canım o ise gittimi tamamdır bir taksi çağirip direk otogar
(88 puan) tarafından
Sen bilirsin canım ama çok dikkatli ol
(762 puan) tarafından
Seni öldürdükten sonra 5 abin olsa ne 10 ahın olsa ne yukarıda da Allah var kader diye de biseu var tedbirini al.
(566 puan) tarafından
Biliyorum işte ama o ise gidiyor ya orda güvenim vae
0 oy
(788 puan) tarafından
Allahım yardımcın olsun canım çok üzüldüm dikkat et kendine giderken olsun 
(566 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
(788 puan) tarafından
Canım haber ver merak ederim :)
(566 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Cidden travma ya bıcak çekmek felan. Sırf sen bırakma diye yapmıyosa neyim, cocuğun kaç yaşinda böyle bir olaya şahitlik etmesi ne kadar kötü . 
(566 puan) tarafından
Çocuğum 4 yaşında bide sırf ben gidecem diye
0 oy
(762 puan) tarafından
Nasıl yani ayaklarına kapanmamış olsan öldürürmüydü seni gerçekten eğer öyleyse can güvenliğin yokki demekki adam sinirlenme borcunu ödemediğin içinde öldürebilir seni öyle birinin yanında yaşanırmı o yavrunun şahit olduğu şeyler normalmi nasıl bi yetişkinlik yaşayacak oğlun tahmin edebiliyor musun ailen sahip çıkıyorsa hiç durma git derim bıçak çekmek ne demek ya hadsize bak adam ol lan ozmn da karını yanında tut.
(566 puan) tarafından
Öule vallah canım bu gün abimle konuşacam tekrar tamamdır karar verdim yarın gelicem diyecem
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Canım daha önce bıçak çekmiş. Böyle adamla evlilik sürmez zaten. Ama önemli olan gittiğinde yerini bulamaması. Yerini konumunu söyleme, uzaklaştırma kararı al
(566 puan) tarafından
Yok canım  birşey yapmaz bu evden bir çıkıyım
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım kimseye haber verme eşinin ailesi seni tutmaz kimseyi arama sakın bı yorumda otogarda ailesini aricam yazmışsın direk kocan otogara gelir otobüsü takıp eder sessiz sedasız git numaranı değiştir hemen 
(566 puan) tarafından
Yok o da adam mı bir gelsin ben polis yağdiririm oralara o kim ki. Ben hep evladım için sustum ama bundan sonra susmuyorum
0 oy
(4,374 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim. Pislik herif gucu karısına yeter zaten Allah belasını versin
(566 puan) tarafından
Ya herşey bırak çok yalancı biri hep duygularımla oynadı ellimde varımı herseyi götürüyor
0 oy
(13,146 puan) tarafından
Evrim gitsem mi deme git. Ne kendine ne çocuğuna bunu yapma. Abin arkanda ne güzel asla bekleme
(566 puan) tarafından
Gidecem canım artık yeter 3 gündür sesim kesilmiş resmen
0 oy
(10,057 puan) tarafından
Kusura bakma kırmak için yazmıyorum ama hala ne yapayım  diye soruyor musun.abin gel demiş çek git
(566 puan) tarafından
Biliyorum yok gidecem yemin ederim bu sefer hiç öyle bir şey olmiycak
0 oy
(447 puan) tarafından
Bak cnm ben kaçarak severek evlendim, adı pislik adam başima bela oldu sevgiliyken bu kadar olduğunu bilmiyordum ama evlendik evde her işime karışıyor simetri hastalığı var , dayak içki küfür her işime engel olur sorun bulamaz ise yalandan farklı şeyler bulup olay cikarirdi yok bekle bekle düzelmiyor evlendim 5 ay sonra hamile kaldım çocuğa hiç bir şey almadı para cimrisi kendisi dedim belki adam olur daha beter oldu , neyse 1 sene oldu doğum yapdim dedm artk bu adam baba belki düzelir yok anam yok doğum gecesi gene aynı doğum yapdim eve geldim annem yanımda kaldı yine aynı dayak küfür pskolojik şiddet fiziksel şiddet içki küfür devam etti kendi annesi üst katimda oturuyor hastaneye ve evime gelmedi zaten hiç gelmezdi bakmadida annem dedi 40 ki çıkana kadar kızıma torunuma ben bakarm dedi zaten bende istedim annemin bakmasını annemin eve birakdi bizi 1 ay oldu bu gene laf kavga çocuğun kimliğini cikarmiş vermior bana bende acdim davayı verdim mahkemeye 2 senedir kendisi boşanmiyor nelerle uğraşıyorum hayla o kavga gürültü küfür tehdit edior beni annemin yanındayım 2 senedir oğlumda büyüyor , yani anliycagn boşan gitsin bu.pislikden sende kurtul çocuğunuda kurtar kendini de ailen arkandaysa güçlüsündür korkma biseyden kurtul adı pislik den sende 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 572 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mslllll (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,135 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 404 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 777 göst.
4 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde İlk göz ağrım (250 puan) tarafından soruldu

409,470 soru

12,307,753 cevap

38,615 kullanıcı

Kategoriler

...