Bir kadının çocuklu anneye vereceği akıldan daha sinir bozucu bişey varsa o da da ki 5 çocuk büyütmüş gibi halbuki hiç bir tecrubesi olmayan kaynın gereksiz akıl vermeye çalışması ve zamanında kendi bebeğini bile kucağına almamış ama sorsan mük. Babalık yapmış kayınbaba tavsiyeleridir. .
Bende çocuğuma ışık açmıyorum odada ama ısrarla ışık yapalım ben ona LED alayım bilmem ne filan bı ara zorladılar beni. Ve bebeğim çok sıkıntılıydı o dönemler. Pavlik bandajini gece kullanması gerekirken uyku gerilmesi etrafa ilgi filan çoğalınca bandaji taktirmadi bize. Sanki etini koparıyor gibi ağlıyodu. 4 aylıktı o zaman. bu kez k.bba kayn tutturdu takın siz isterseniz yaparsınız demek ki istemiyosunuz dedi. Ama ilk başlarda eşim o an yokken demeye başladılar. Eşim yanıma gelince bende yapıştırdım lafı ( sen bı kutu mama al defneye, babanlar bandaji takip hemde aynı zamanda ağlamadan uyutabilirlermis) dedim. İyi kapak oldu ne alaksi var öyle mi drdik dediler. Bı daha da karışamadilar. Biraz da olay eş de bitiyor gülüm ya. Eşim çok destektir o konularda. Kimseyi karistirmaz