0 oy
462 göst.
Diğer kategorisinde (1,834 puan) tarafından

Ben bu zamana kadar hiç almadım rahatsız da olmadım kimse neden almıyorsun diye eleştiride yapmadı sizce kötü mü duruyor almalımiyim acaba eşim geçenlerde kollarındaki tüyler için diken diken olmuş dedi sjsjjs kötü mü duruyor aliyimmi dedim saçmalama onun için demedim dedi siz alıyor musunuz 

image

28 Cevaplar

0 oy
(214 puan) tarafından
Ben alıyorum yillardir sevmiyorum çünkü 
(1,834 puan) tarafından
Neyle alıyorsun ben korkuyorum daha çok çıkar diye
(214 puan) tarafından
Epilasyon aletiyle alıyorum 12 senedir.aliyorum:)) 16 yasimda almistim ilk benimki senden coktu ve koyuydu tüyler daha cok çıksada sorun yok hep alıyosun zaten bacagi nasil aliyosan.hep buda.oylebuda.oyleacimiyoda alisiyosun yani
-Reklam-
0 oy
(5,500 puan) tarafından
Ben kıl tüy sevmiyorum hiç alıyorum zaten belli belirsiz ama yinede alıyorum :))
(1,834 puan) tarafından
Ben bir tek kollarımı almıyorum çokta belli değil gibi neyle alıyorsun kollarını korkuyorum da daha çok çıkar diye
(5,500 puan) tarafından
Ben makina ile alıyorum canim zaten 2-3 aya belli olmuyo benimki sarı tüyler
0 oy
(624 puan) tarafından
Benim kolumda daha çok vardı hiç almadim. Şuan 29 yaşındayim hiç tüy kalmadı döküldü gitti
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Ben tüy sevmiyorum hoş durmuyor kadınlarda alıp almamak kişiye bağlı tabi 
0 oy
tarafından
Ben ve eşim sevmeyiz, o yüzden mümkün mertebe kılsız tüysüz dolaşmaya özen gösteriyorum. Lazere gitmiştim ta o zamandan beri maşallahı var, çıkmaz. Çıksa da sarı sarı tüycükler şeklinde çıkar.

Bence her kadın pürüzsüz olmalı, kadınlar da kıllıdır olayını zaten hepimiz yaşıyoruz ama öyle durmak veya durmamak zorunda olduğumuzu bize kimse söyleyememeli.

Siz ve eşiniz rahatsız değilseniz kimsenin size al demeye hakkı yoktur. Rahatsızsanız da alma ne gerek var demeye hakkı yok. Siz kendi bildiğinizden vazgeçmeyin.
tarafından
Evet, oradaki lazercilerle daha en başından anlaştım. Mahrem bölgeleri (bacağın üst kısmı ve bikini bölgesi) kendim yapmak istiyorum diye. Sağolsunlar izin verdiler. Zaten mekan Fatihteydi, bu isteğin bol olduğu bir yer olduğu için yadırgayan olmadı, aksine hatta bana hep aynı kadın giriyordu ki ben rahat edeyim.
tarafından
Canım kaç seans gitmiştin.benimpaket yeni bittide bi paket daha a al dedi kökler duruyo dedi
tarafından
10 seans, ayda 1 kez gittim. Son 2 seansı 2 ayda bir gittim.
tarafından
Canım 6 seans gittim bir yıl sürdü ve yine paket al dediler koltuk altı bitmiş ama yinede tüm vucurt aldediler bende onları dinledim bugün girip paket alacağım ama o zaman kola yapmamıştım.simde kol dahil alacağım 6 seans 6 konrol inşallah kolda işe yarar param bosa gitmez eşim  hep yüzüme vurur bunu yani ödemeyi vay bosa gittin falan filan
tarafından
Lazerden sonra evde kullanılan lazerle de destekleyebilirsiniz
0 oy
(3,213 puan) tarafından
Alıyorum hiç sevmiyorum bu sene lazere gitmeyi düşünüyorum. 
0 oy
(4,084 puan) tarafından
Ben sevmiyorum alıyorum o yüzden 
0 oy
(16,201 puan) tarafından

Bı kere alsan böyle olmayacak aldıkça iğrenç iğrenç çıkıyor tesettürlü isen sorun olmaz eşin için de olmayacaksa ben aldım pişman oldum çıkınca iğrenç oluyor şekil a 

image

(1,834 puan) tarafından
Tesettürlü değilim ama hiç rahatsız olmuyorum neyle aldın bende böyle olur daha kalinlasir tüyler diye almayı korkuyorum açıkçası
(16,201 puan) tarafından
Kalınlaşma dan ziyade bende batık şeklinde oluyor ağda yada epilasyon
(16,201 puan) tarafından
Bütçen varsa lazer kesin çözüm
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Ben epilasyona gittim. Oncesinde de aliyordum agda ile cokta yoktu ama. Bence alinmali yani ben temiz bulmuyorum.
0 oy
tarafından
Canım ben hiç sevmem kolda hele hiç.kola lazere başlayacağım 
0 oy
(596 puan) tarafından

Benimde kolum bu şekilde hiç almıyorum almayı da düşünmüyorum açıkçası :)

0 oy
(1,188 puan) tarafından
Kötü duruyor canım ben sevmiyorum ben alıyorum 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Zamanında epilasyon yaptirmistim cikmiyor şükür 
0 oy
(1,509 puan) tarafından
Bence senin o kadar kalın değil almakla uğraşma her seferinde daha kalın çıkıyor maalesef tüylerin diken diken olmuş deyimini de başka birşey için demiş zaten 
0 oy
(6,051 puan) tarafından

image

almiyorum. Belli olmuyor çünkü.  Dikkat çekmiyor: D
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Benim ev tipi lazer cihazım var. Maddi durumun varsa Philips lazer cihazı alabilirsin. Kollarımda benim de çok vardı taaa 3 sene önce yaptım ama peş peşe 2 gebelik geçirdim lazere ara verdim yine de eskisi gibi çıkmaz. Bebeğim büyüsün az tüm vücut tekrar evde yapacağım 
(6,051 puan) tarafından
Kalıcı cozummu
(1,567 puan) tarafından
Başlarda ayda 1 yapıyorsun. Kollar toplasan 10 dk sürmez. zaten düzenli yapınca çıkmamaya başlıyor. Sonraları da 6 ayda 1 kere yaparsın. Bacaklarımda o kadar az çıkıyor ki dediğim gibi 3 senedir yapmadığım halde yani. Bir de çıkanları da jiletle alıyorum şuan ben ağda yapamıyorum
(6,051 puan) tarafından
Suan yeterli param yok ama heveslendim. 12 binlira falan makine galibaa
(1,567 puan) tarafından
Lazere gitseniz seansa para ödüyorsunuz. Bunu atışı bitene kadar kullanırsınız valla. Bir de kasım indirimini falan takip edin
(6,051 puan) tarafından
Bakicam teşekkürler
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Benim tüylerim sarıdır belli belirsiz ama aldım bir kaç kere onun çıkış sürecinde eşim daha kotu göründüğünü söyledi o yüzden almıyorum uzun zamandır 
0 oy
(16,564 puan) tarafından
Ben almıyorum belli belirsiz zaten sorun olmuyor benim için 
0 oy
(564 puan) tarafından
Benimki seninkinden az çıkıyor yinede ayda bir alıyorum kıla tuye tahammülüm yok 
0 oy
(841 puan) tarafından
Ben ağda ile alıyorum benim sarı ince kıl fazla belli olmuyor ama ben kendim sevmiyorum pürüzsüz olması hoşuma gidiyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 217 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 101 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Tugce12. (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 168 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mutsuzanne (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 416 göst.