0 oy
1,138 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Eşim bulunduğu iş yerinde 5 aydır çalışıyor. Ve eşimin doğum günü.ordaki kızın birisi eşime parfüm ve kazak almış pahalı markalardan. Eşim parfümü kendisinin aldığını söyledi kazağıda ustası almış öyle söyledi ben üzerine gittim bağırdım çağırdım sonra iş yerindeki kızın hediye ettiğini söyledi. Sadece o kız değil ordaki başka ablalar da hediye alacaklar ben söyledim doğum günümü dedi ama malesef içimde bir acı var bu normal mi ?

48 Cevaplar

0 oy
(4,361 puan) tarafından
Yarın eşimin doğum günü elinde hediyeyle gelse bi kız aldı dese hediyeyide kocayı da camdan aşaa atarım
-Reklam-
0 oy
(2,633 puan) tarafından
O parfüm ve kazak çöpe giderdi, eşimide anasından doğduğuna pişman ederdim. Kız kardeşi ve annesi dışında başka hiçbir kadın hediye falan alamaz. Ben o kadar medeni değilim. 
0 oy
(746 puan) tarafından
Eşinde durumun normal olmadgını bilip sana yalan söylemiş. Bde parfüm yani. Valla hiç bişey yapmasan parfümü kır at gözünün önünde
0 oy
(6,405 puan) tarafından
Kim olursa olsun bnm eşimin doğum gününü bilmesi hata!! çok haklısın 
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Kazak normal de parfüm hiç normal bir hediye değil. Beğendiği kokuyu almıştır kız. Eşin kesinlikle kullanmasın o parfümü at çöpe aynısından almasına da müsade etme 
0 oy
(2,948 puan) tarafından

Benim eşim benm aldigim parfümü bile seçer yani istemez her kokuyu

Ne münasebet saçma sevgililer günü hediyesi gibi olmuş 

Ayrıca sizden de saklamış çok gereksiz bı davranış.
0 oy
(17,929 puan) tarafından
Bende istemezdim ya birde esin bunu neden saklıyor. Ki senden
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Yani bence saçma mesela benim eşimin doğum gününde iş arkadaşları bayanlar erkekler eşime değilde bebegimize hediye almışlardı bence böyle olması daha mantıklı ama bilemedim yani
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Asla kabul edemem ben çok sinir bozucu onun hediyesine mi kalmış 
0 oy
tarafından

Canım malesef sıkıntılı bi durum yani bişeyler var :(( bence sana tavsiyem eger kesin boşarım diyorsan takipte kal ve delil topla mahkemede işine yaraması icin .ama boşanmıcam diyorsan zaten aralarında bişey oldugu belli ha aralarında bişey yoksa bile bu iş o duruma gidiyor parfüm ve kazaktan aralarında bi elektirik var o kesin o yüzden git orayı başlarına yık eşini süründür o kızla orda devam beraber çalısmaya devam ederse boşancagım diye tehdit et 

0 oy
(106 puan) tarafından
Bence hiç normal değil 
0 oy
(3,352 puan) tarafından
Hadi onu bırak kendisi de saklıyor 
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Tuaf ilişki yumağı 
0 oy
(75 puan) tarafından
5 aydır çalışıyor ve bu kadar hediye alacak demek ki samimi derim kocamı yırtarım 
0 oy
(109 puan) tarafından
Bu zamanda kim kime pahalı hediye alıyor? Çöpe giderdi hepsi bence git bi göster kendini 
0 oy
(1,308 puan) tarafından
Ne alakaa ne bu samimiyet ??
0 oy
(49 puan) tarafından
bide hediyeler pahalı bide onun için yalan söylemiş acı çekmen normal kırılmışsın çünkü .tam kavga sebebi 
0 oy
(69 puan) tarafından
Canim esime sordum kadın biri sana böyle hediye alırsa ne demek bana asılıyor demek dedi bana soylermisin söylemem yanlış anlarsın ve üzülürsün ama eve de getirmem dedi . İlişkileri yok ama kız asılıyor bence de
0 oy
(422 puan) tarafından
O hediyeleri al işyerine git kızın başına çal. Benim kocama hediye alma diye bence. 
(1,716 puan) tarafından
Ama kocası hediye istemiş herkesten
(422 puan) tarafından
Ben inanmadım o da yalandır
0 oy
tarafından
Hiç normal değil ne münaesebet ayni seyi sen yapsaydin bir dusun evli bir kadina bekar bi adam en pahali parfum en pahali kiyafet hediye etcekmis niyeeeeeeeeeee….???

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 938 göst.
0 oy
13 cevap 437 göst.
0 oy
3 cevap 292 göst.
19 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selenagozmez6784 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 3,335 göst.
4 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,064 soru

12,294,882 cevap

38,301 kullanıcı

Kategoriler

...