Kızlar selamlar. Ikıncı kez anne olmanın mutluluğunu yaşıyorum hamdolsun. Beş günlük lohusayım. Birinci gebeliğimde hellp sendromu geçirdiğim için ikinci de planlı sezaryenle oldu. İyiki de olmus kızım kakasını yapmıstı 38+2 de. Ikı burun bir de sezeryan ameliyat geçirdiğim için ameliyathane fobim olusmus biraz asansöre bindirirlerken cok kötü oldum. Eşimi asansör basında bırakmak çok zoruma gidiyodu. Ben tam uyumak istemiştim spinal ile ilgili endiselerim vardı. Bas agrısı bel agrısı olabiliyor demişlerdi. Sonra bi hemsire dediki genel bebegıne gecer belden olursa bebege geçmez hem daha rahat olur dedi. Bebegımden vurdu beni :) tamam dedim ama ameliyathanede nasıl ağlıyorum. Yaptılar sonra gerçekten bişey hissetmedim igne vururken. Sonra bacaklarım uyustu doktor geldi bi baktım 3 dakka sürmedi bebeği çıkardı ben şok :D kara saclı kuzum dogup bana bakıyodu. Yanagıma tuttular sonra dedim babasına teslim edin. O gitti sonra ben dua ettim doktor dikerken bişey hissetmedim odaya cıktık sonra sütüm hemen geldi şükür ağız sütü. Ama spinalin etkisinin geçme durumu cok sıkıntılıydı ayagın uyusuyor once kaldırmak istiyosun edemiyorsun cıldırdım resmen. Onun dısında iyiydi. İşte böyle sizin nasıl geçmişti spinalleriniz. Hadi acık yazın da okuyayım. :)