0 oy
549 göst.
Diğer kategorisinde (212 puan) tarafından
Bugün annemlere gittim abim de geldi oğluma gel Sevim seni dedi gelmem dedi diye 3 yaşındaki çocuğa senin a.mına koyim dedi annem git oğlum dayıya dedi si.kerim onu gelmesin dedi o kadar zoruma gidiyor ki öyle küfür etmesi minicik çocuk bu ya birşey desem kötü olan ben olacam demesem içim içimi yiyor ne yapacam bilmiyorum 

İkincisi de anneme dün sabah söyledim yarın size gelecez diye neyse tamam dedi sabah yine aradım gelin dedi öğlene çiğ köfte varmış dolapta ondan çıkardı çocuk acı dedi bir lokma aldı bıraktı benimde midemi rahatsız ediyor dedim bıraktım abini Arim tavuk döner getirsin dedi neyse tamam dedim abim geldi 2 tana getirmiş abine parasını ver dedi şok oldum çantam yanımdaydı hemen çıkardım verdim ne zaman gitsem böyle insan bir yemek yapmaz mı gençsin sağlıklısın ne zaman gitsem çocuğun karnını dışardan sipariş verdiğim yemekle doyuruyorum bana hatalarımı eksiklerimi söyler misiniz niye böyle yapıyorlar 

27 Cevaplar

+4 oy
(15,136 puan) tarafından
Kusura bakma ama böyle bir aileye gitme daha iyi. Hadi yemek konusu neyse ama bu küfürleri çocuğuna ederken sende susuyorsan sana da yazıklar olsun. 
(288 puan) tarafından
Tamamen katılıyorum
-Reklam-
+1 oy
(732 puan) tarafından
Ben olsam çocuğumu böyle leş ortama sokmam bir daha
(212 puan) tarafından
Bir defa değil her gittiğimde böyle eşim sordu öğlen ne yediniz diye mahçup oldum
(732 puan) tarafından
Boşver ben olsam bana kıymet vermeyen yere ve hele ki çocuğuma böyle iğrenç küfür edilen bir yere asla gitmem.Aile ilişkisi de bir yere kadar.Bazı şeyler normalleşmemeli.Benim kardeşim oğlumu severken lan bile dese ben rahatsız oluyorum.Sizinki neler diyor
(212 puan) tarafından
Sürekli böyle seviyor aslında sevmekte değilde onlara göre sevmek
+1 oy
(2,588 puan) tarafından
Yemek memek onlar da sorun ama çocuğuma ağıza alınmayacak küfürler eden adamın kafasını kırar dilini koparırım siz nasıl durabildinjz anlamadım. Terbiyesiz ******** ya böyle bir şey olir mu şaka gibi . Gitmeyin oraya bence ya da herkesle yüzleşin adam gibi muamele edeceklerse gideceğini yoksa bir daha görüşmek istemediğini söylemelisin

Bunu yapamıyorsan omur boyu seni sindire sindire bu hale getirmişler evladını bile savunamayacak hale gelmişsin demektir

Kendi çocuğuna bak bunları düşünürken ilerde senim gibi olsun ister misin diye düşün

O zaman bence yapman gerekeni yaparsın canım kimsenin ona hakaret etmesine sessiz kalmazsın böylece o da kendini savunmayı öğrenir 
(212 puan) tarafından
Abimden başka kimse argo kelime kullanmaz eşim bile kendi çocuğu olmadığı halde ne yaparsa sabreder çocuğa bir defa bile argo kelime kullanmadı hep avutmaya bakmaya çalıştı
(2,588 puan) tarafından
İşte insan evladı ile insan artığı böyle fark ettiriyor kendini iğrenç insan ya aşırı tiksindim ettiği.kufurlere ya
(212 puan) tarafından
Çok dengesiz birisi
+1 oy
(5,149 puan) tarafından

Ağzım açık okudum abin mi yani öz abin mi bu ? boyle abe düşman başına ben olsam asla onun olduğu ortama bile girmem iğrenç yaa:angry:

(212 puan) tarafından
Evet öz abim
+1 oy
(1,250 puan) tarafından
Asla gitmem kufure gelince kötü olmak istemiyorsan eşinin yaninda dediğinde eşin ağzının payını verseydi
0 oy
(5,045 puan) tarafından

Sanırım ben olsam gitmem: /

(212 puan) tarafından
Ama hep böylelerdi bize gelse bile abim eşimin yanında çocuğa küfür edip el hareketi yapar eşim hiç aldırış etmez
0 oy
(3,730 puan) tarafından
Benim ogluma oyle dicek var yaa (cok afedersin) seni bi s.kerim, s.kilmek nasil olur gorursun der agzina ederdim. Bi daha da adim atmazdim. Diger mevzuyu onemsemiyorum bile parama gecer sozum. Kimseye minnet etmem. Hos boyle insanlara mesafemi de koyardim. Cocugumdan kiymetli degil kimse.
0 oy
(701 puan) tarafından
Büyük konuşmak istemem, ama benim çocuğuma öyle küfredilen bir yere gitmem. Kim olduğu, ne düşündükleri, kimin kırılacağı umrumda olmaz. İnsan gibi konuşmayı öğrenecekler derim. Çocuğa küfretmek nedir bu nasıl bir zihniyet ya?!

Yemek konusunda bişey diyemem. Çiğ köfte olduğunu bilerek gitmişsiniz, damak tatlarını da iyi kötü bilirsiniz, annenizin huyunu da. Ya giderken siz yemek götüreceksiniz ya da annenize söyleyin torunu için yapsın. Ya da siz yapın. 

Sizin hatanız susmak bence. 
(212 puan) tarafından
Kız ben nerden bilebilirim annemin bir haftalık çiğ köfteyi koyacagını masaya eşimle konuşacam abim ya bu alışkanlığından vazgeçecek yada evlerine gitmicem
(701 puan) tarafından
Yavrum yemek meselesi çözülür bir şekilde, dert olan o değil zaten. Abin konusunda resti çek bence de. Eşinle ne konuşacaksın?
0 oy
(387 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsam hiç gitmem 10 yaşındaki kardeşim küfürlü konuşuyor diye aylardır gitmiyorum annemlere tahammül edemem çünkü keşke lafını söyleyip çıkıp gitseydin. 
0 oy
(17,996 puan) tarafından
Kız gitme 

Abin öyle küfürler edio annen dışardan yemek istio ben İslam gitmem 
(212 puan) tarafından
Eşim ne yediniz dedi mahcup oldum
0 oy
(2,072 puan) tarafından
Benim öyle ailem olsa hayatta zor durumda kalmadıkça gitmem yani hastalık vs 
(212 puan) tarafından
Yayladan yeni geldikerdi öyle bi gidim dedim
0 oy
(20,070 puan) tarafından
Çok sessiz kalmak senin hatan pasif kalıyosun ben olsam o evi öyle bi kaldırır indiririm benim çocuğuma küfür edecek adamı gebertirim sapıkmı senin abin o nasıl bi laf dengesiz ayı 
(212 puan) tarafından
Sonra bana dönmüş napıyon bacım diyor
(20,070 puan) tarafından
Ay mikrop
0 oy
(613 puan) tarafından
Galiba aynı küfürleri oğlum sana yapsın derdim 
0 oy
(528 puan) tarafından
Sevilmiyosunb. Sevilmiyoruz . Gitme diyecemde . Yine de çıkıp gidiyoruz 
0 oy
(800 puan) tarafından
Çözüm görüşmem dayısı küfür edicek o dilini onun beline bağlarim.anamda parasını ode dicek ne la bu drama filmi bu hepsinin agizini yırtarım bidaha da gitmem evim yanmadı ya anlamda olsa işime gelmezse otururum evimde yanlıs yerde olmaksa sa yanlız yerde olmayı tercih ederim bence sende etmelisin 
0 oy
(10,933 puan) tarafından
Sen kimi skiyosun diye ağız burun girerdim heralde ses çıkarmamışsın hayret alıştın heralde her seferinde böyle yapıyor diyorsun
0 oy
(283 puan) tarafından
Gitmeyin o ortama çocuk sokulmaz Annenize de söyleyin ben geliyorum yediğim yemeğin parasını veriyorim eşime karşıda mahcup oluyorum abimde çocuğa bile kufrediyor diyin kırılan kırılsın 

Ama suda var anneniz sizden bekliyor olabilir yemek yapsın ne diye 
(212 puan) tarafından
Kendileri ne zaman gelse 3 4 çeşit yemek yaparım
(283 puan) tarafından
Oraya giderken götürmenizi yada orda yapmanızı bekliyor olabilir ama yanlış anlamayin maddi açıdan almayacak insanlar mı
0 oy
(2,891 puan) tarafından

Büyük konuşmayı sevmem ama abim hastanelik olurdu ben Adına küfür etti diye babami evden kovdum düşün ismine sadece ve sen susup üstüne yine oraya gitmissin 

0 oy
(7,625 puan) tarafından
 Ogluna değil sana küfür etmiş öyle Abi'yi siler geçerim  o ortamda olan çocukta ilerde  kendine sövmeye başlayacak
0 oy
(2,120 puan) tarafından
Yemegi dert edene kadar abinin agzının payını ver. Nasıl susabiliyorsunuz kötü olmamak için ben anlamıyorum
(212 puan) tarafından
İki sorunu da sordum size zaten

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 82 göst.
+1 oy
3 cevap 103 göst.
29 Eylül 2024 Aile kategorisinde Ebruliiiiii (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 409 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde elifylmz (0 puan) tarafından soruldu
0 oy