0 oy
530 göst.
Diğer kategorisinde (212 puan) tarafından
Bugün annemlere gittim abim de geldi oğluma gel Sevim seni dedi gelmem dedi diye 3 yaşındaki çocuğa senin a.mına koyim dedi annem git oğlum dayıya dedi si.kerim onu gelmesin dedi o kadar zoruma gidiyor ki öyle küfür etmesi minicik çocuk bu ya birşey desem kötü olan ben olacam demesem içim içimi yiyor ne yapacam bilmiyorum 

İkincisi de anneme dün sabah söyledim yarın size gelecez diye neyse tamam dedi sabah yine aradım gelin dedi öğlene çiğ köfte varmış dolapta ondan çıkardı çocuk acı dedi bir lokma aldı bıraktı benimde midemi rahatsız ediyor dedim bıraktım abini Arim tavuk döner getirsin dedi neyse tamam dedim abim geldi 2 tana getirmiş abine parasını ver dedi şok oldum çantam yanımdaydı hemen çıkardım verdim ne zaman gitsem böyle insan bir yemek yapmaz mı gençsin sağlıklısın ne zaman gitsem çocuğun karnını dışardan sipariş verdiğim yemekle doyuruyorum bana hatalarımı eksiklerimi söyler misiniz niye böyle yapıyorlar 

27 Cevaplar

0 oy
(542 puan) tarafından
Öyle dayının ağzına vururum daha biz küfür etmiyorken çocuğumun yanında o şekilde küfür edecek bir daha ömrü boyunca yeğenini zor görür edepsiz 
-Reklam-
0 oy
(1,799 puan) tarafından
Senin hatan oraya  gidip bu kadar taviz vermen.
0 oy
(16,050 puan) tarafından
Hata böyle bir abiye anneye gitmek yani düşünüyorum abim oğluma öyle bir şey dese küserim ne evine giderim ne kapısını açarım doğurduğumuz çocuklara biraz sahip mı çıksak acaba 
0 oy
(13 puan) tarafından
Ben olsam asla ona abi digerinede anne demem sapik mi senin abin küçücük çocuğa kullanılacak kelimeler mi ki kimseye denmez de bacım bence sen bı daha o ortama girme
(212 puan) tarafından
Sürekli argo kelime kullanıyor zoruma gidiyor
(13 puan) tarafından
Canım bu argo değil bu başka bir evre kusura bakma ama abin tam bir sapık ve böyle insanlarin yanına çocuk falan goturulmez
0 oy
(2,229 puan) tarafından
Böyle bir ortama neden ısrarla gidiyorsunuz. Babası bile kızıma küfür edemez, canına okurum. Heleki kardeşim edecek. Zaten eşimin yanında falan yapmaya kimsenin cesareti yetmez, o anda boğar atar
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Gitmem daha iyi. Ayrıca o abimin ağzına öyle bir yaparım ki asla bir daha öyle konusamaz. Ne demek karşısında birşey dememek. 
0 oy
(172 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çocuğunuz bu küfürleri yarin bir gün başkasına söylediği zaman çok utanacaksınız o gün gelmeden kardeşinizi uyarın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 80 göst.
+1 oy
3 cevap 102 göst.
29 Eylül 2024 Aile kategorisinde Ebruliiiiii (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 409 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde elifylmz (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 396 göst.
7 Nisan 2023 Aile kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu