+1 oy
141 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından
Merhaba hanımlar 7 yıllık evliğim 2 çocuğum var çok şükür şuan 8 aylık hamileyim.Size bir şey sormak istiyorum ben eşimle çok severek evlendim 18 yaşında okurken başta istemiyordum ama yaşımın verdiği cehaletle gördükten sonra evet dedim.eşimle aramızda 14 yaş var başta sıkıntı etmedim çünkü sıkıntı değildi gerçekten hem nişanlılık hem evliliğin ilk senelerinde çok anlayışlı sevgisini gösteren biriydi ama zamanla ne heyecanı nede sevgisini gösterdi.Çok farklı kişilikleriz beni sevdiğini biliyorum hissediyorum ama görmüyorum ve çok değersiz hissediyorum kendimi o hissettiriyor daha doğrusu özel günlerini hep kutlardım ama o sadece 1.yılımızda kutladı başka kutlamadı duygularımı ona sürekli söylüyorum ama hiç bir şey demiyor diyor seni sevmeseydim aldatırdım yani saçma sapan bir savunmaya giriyor çok tükendim genç yaşta evlenmenin erken anne olmanın yükü ve sorumluluğunun altında çoğu zmn çok eziliyorum ailemde arkamda duracak bir aile değil bırakayım ama böylede sessiz bir zulüm kendime hakaret gibi hissediyorum sürekli ağlıyorum sıkıntı yapıyorum normalde evlilikler zamanla rayına tam oturur dinginleşir benim tam tersi .yalnız olsam daha mutlu olurum o derece.her yolu denedim ama olmuyor bir türlü kötü bir alışkanlığı yok çok iyi bir baba evinden bizden birşey eksik etmez ama yetmiyor bence ya bilmiyorum sizlerde bir akıl verin ne yapabilirim yada ne yapmalıyım eşimle olan ilişkim daha heyecanlı daha dinamik olur uzun oldu biraz 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende 19 yasimda anne oldum..acaba gelecekte pisman olurmuyum bende.. inşallah olmam

Post yukari
(3,809 puan) tarafından
Olmazsın Allahın izniyle merak etme ❤️
(12 puan) tarafından
Her evlilik aynı değildir ve erken yaşta anne olmakta sıkıntı değil benim için sıkıntıydı çünkü hem çok özgür hem keyfime düşkün biriydim çok şükür pişman değilim ama keşke lerim oldu inşallah pişman olmazsın  cnm
tarafından
İnşallah canim
-Reklam-
0 oy
(1,946 puan) tarafından
Aslında canım genç anne ile olmanın pek bir alakası yok .

Çünkü aranızda koca 1    14 yaş fark var. Haliyle seni ilgilendiren , heyecanlandıran şey onu tatmin etmeyebilir. Yaşı gereği çabuk yorulabilir, hayatı monotonlaşmış olabilir ... 

Belki de hiç biri ilgili değil de kişiliği odur. Çünkü genelde köprüyü geçene kadar harika adamlar , geçtikten sonra kardan adam oluyorlar ... 
(12 puan) tarafından
Doğru

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 324 göst.
0 oy
6 cevap 655 göst.
13 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sunflower (1,115 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 303 göst.

411,014 soru

12,369,551 cevap

42,300 kullanıcı

Kategoriler

...