+1 oy
529 göst.
Diğer kategorisinde (837 puan) tarafından
4 6 yaş kuran kursuna Bugün kayıt için gittim ayda 1500 ödenecek bide kırtasiye parası 600 dedi. Saat 12den beşe kadar. Yemek veriyolar mi diye sormayı unuttum. Diyanetin kursunda yemek veriliyormu yoksa evdenmi götürmek gerekiyor. Yarın baslicak kızım ama sormadım. Kur'an mi ogretiliyo sadece yoksa başka şeylerde yapiliyormu etkinlik fln

14 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bizimki 9dan 2ye kadardı yemekliydi. Kuran dua süre ilahi ogretiliyordu  ücreti 2 yıl önce 100 tlydi. 

Oyun hamuru kartonlarla etkinlikler yapılıyordu.suanki ücreti 300 galiba 

(837 puan) tarafından
Baya uygunaymiş sizinki hangi şehir. Bizimki yemekli değil büyük ihtimalle bahsetmediler çünkü
tarafından
Samsun . Sizin neresi
(837 puan) tarafından
İstanbul
-Reklam-
0 oy
(429 puan) tarafından
Bizimkinde yemek yok biz beslenme katıyoruz saat aralığı 9/13
0 oy
(3,685 puan) tarafından
Bizim ki 9 dan öğlen 1e kadar. Beslenme koyuyoruz yemek vermiyorlar. Aidat 1000 lira bir de etkinlik yapmak için 1000 liraya kitap aldılar. Etkinlikler boyama oyun hamuru deneyler ve değerler eğitimi veriliyor 
(3,685 puan) tarafından
Cuma günü ikram günü mü sizin de
tarafından
Canlarım bende Kocaelide gönderdim orası acayip saçmaladı dönem başı zam yapiyolar bende bir sene gönderdim. Bu sene anasınıfına verdim daha iyi ve aşırı ilgililer boş etkinlik yok hersey eğitici
(1,962 puan) tarafından
Sorma bacım ya. Anaokulu en azından 600 istiyor. O da çokta bakma işte .
Artık onu az diye alıştırdılar bize
(20,261 puan) tarafından
Evet Merve cuma bizde de ikram günü. Ben yaptım hatta ilk hafta.

Mutlu huzurlu ben boş etkinlik yaptıklarını görmedim şimdiye kadar. Memnunum öğrettikleri şeylerden. Ama il il fiyat farkını duyunca şaşırıyorum sadece.
tarafından
Valla ben memnun değildim ilk hoca ellerine boş kağıt verip gönderiyordu sonradan başka öğretmen geldide Allah razı olsun bişeyler öğrendiler fark ettirdi gelmesiyle
0 oy
(1,115 puan) tarafından
bizim kursta 1.15 -17.00 arası beslenmeyi biz veriyoruz.1250 tl aylık. kayıt olurken liste vermişlerdi karton eva tuvalet kağıdı sıvı sabun vs . kitap vs için ekstra para vermedik diyanet veriyormuş . sadece cüz aldırdılar 100 tlydi o da .  1 ay olucak bu cuma başlayalı
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Fiyatlar ne kadar iyi. Benim oğlumda gidiyor yemeksiz 14.00 18.30 arası 2 bin ₺ aidat. Kirtasiye icinde 2450 ₺ verdik.
(20,261 puan) tarafından
Bizim de 2100 TL bacim
(5,399 puan) tarafından
Hangi ilce senin ben esenyurttayim bin lira zam yapiyorlar senelik resmen
0 oy
(649 puan) tarafından
Yemek olmuyor beslenme konuluyor 
0 oy
(2,084 puan) tarafından
Bizde yemek yok beslenme var.

Saat 8-12 arası 

Aidat 300 tl
0 oy
(331 puan) tarafından
8.30 12.50 beslenme koyuyoruz kuran din bilgileri ve etkinlik 3 ders var 1300 aidat malatya
0 oy
(20,261 puan) tarafından
Kız hicbisey sormamissin. Ne yaptıklarını dahi . Allah seni ☺️ 

Benim oğlum 4 6 yaş kuran kursuna gidiyor. 

Haftada 4 gün biz koyuyoruz beslenme. Cuma günleri bir veli tüm sınıfa yapıyor. 

Bizim beslenme şu şekilde 

Pzt poğaça meyve 

Salı tost meyve

Çarşamba patates kızartması ya da haşlaması meyve 

Perşembe kek meyve 

Cuma serbest gun. 

Sizin düzen nasıl olur onu bilemem. Sen yarın çocuğu götürdüğünde ayrıntılı bilgi al. Konuş. 

Ders olarak da kuranı kerim dini bilgiler ve diğer  anasınıflarında olduğu gibi etkinlikler. Mesela iki haftadır elif ve te se cim harflerini öğrendiler. İlahiler müzikler eşliğinde etkinlik yapıyorlar. Motor beceriler gelişsin diye bugün kesme çizgi çalışmaları noktaları birleştirme boyama gibi etkinlikler yapmışlar. Böyle böyle seyler. Sizin ücret uygunmuş. Bizim 2100 TL aylık ödeme . Kırtasiye de 600 TL bedava

Bizim aldığımız kırtasiye ürünleri 1300 u gecti. Saat olarak da bizim grup öğleden sonra grubu. 13.30-18.00. Arasi
(837 puan) tarafından
Öyle oldu biraz bişey sormadan geldim Eve. Ben kayıt yoktur diye öylesine gittim şansima kayıt yaparız dediler. O an aklıma sadece fiyat geldi . Yarın detaylı soracam inşaallah
0 oy
(6 puan) tarafından
12 buçuk 4 buçuk arası evden beslenme konuyor aidat 750 kırtasiye ücreti 1250 ama oğlum hasta daha biz bi türlü başlatamadık Pzt gidecek inşallah 
(837 puan) tarafından
Kırtasiye ücreti tek seferlik mi aliniyo
0 oy
(711 puan) tarafından
Bizimki devletin bağımsız anaokulu içinde yemek var aylık 1235 tl 
(837 puan) tarafından
Çok iyimiş cnm hangi şehirde
(711 puan) tarafından
Ankara vala evime yakın yer dururken buraya verdim şirinbabanın evi gibi çok güzel okul Bahçeli parklı filan
0 oy
(13,612 puan) tarafından
Ay da 1500 çok fazla geçen sene 500 tl verdik biz 
(837 puan) tarafından
Banada fazla geldi yarım gün için ama belki yemeklifir diye dusundum
0 oy
(8,097 puan) tarafından
Bizim sabah 8.30 akşam 17.30 aylık 4500 üç öğün yemek ve bir sürü etkinlik oluyor. 
tarafından
Cokk iyi sübyan kursu mu
(8,097 puan) tarafından
Evet canım diyanetin.
0 oy
tarafından
O kadar para alıyolarsa yemeklıdır
(837 puan) tarafından
İnşaallah öyledir ama her şehre bölgeye göre degişiyo galiba fiyatlar

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 65 göst.