+3 oy
1,047 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (66 puan) tarafından
Ben eşime ne zaman birşey istiyelim desem kızar evde bişey yap der o an malzeme bile olmasa ekmek yoğurt yeriz yada yumurta kır der hastaneden bile yorgun argın çıksak acıktım birşeyler yiyelim desem o yorgunlukla eve gidelim evde bişey yap der bazen hadi hadi der ikna ederim tamam der ama surat asar para mı çok der 15 bin kalıyor kira dışında bize haklı mı ben mi çok şey istiyorum acaba

66 Cevaplar

0 oy
(3,247 puan) tarafından
O konularda esimin hakkini yiyemem alır da götürür de 

Hatta bazen yorgun olurum yemek yapmayim hiç halim yok derim söyleyelim dışarıdan der 
-Reklam-
0 oy
(1,846 puan) tarafından
Valla canım şuan ekonomi çok kötü o zamanlar sudekli çıkardık iki sene önce hep karttan yerdik geri ödemesi olmayınca zorlanirdik şuan bitirdik borçları ama dışardan yemiyoruz artık beş aydir çıkmadık ennson kaynım para attı çocuklarla xiktim tek başıma o kadar ha hastane olur acil olur Ogün yemek olmaz yetişmez falan dışardan üç tane döner alır esim onu yeriz hep beraber eskisi gibi dışarda kimse yemek yiyemiyor açıkçası artık o bile lüks oldu
0 oy
(73 puan) tarafından
Kiracı olmama rağmen gerçekten bize zor para kalıyor. Evin ihtiyaçları faturaydi bez di çocuğun okul masrafıydı derken para kalmıyor gerçekten. Biz amca hasteneye falan gidersek oda bebek olduğu için eşim hadi bişeyler yiyip de gidelim evde sadece çocuklarla ilgilenirsin der
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Benim bebeler küçük fazla yemek yapamıyorum. Ayda 2-3 kez söyleriz yemek. Onun dışında fırsat bulduğum an bi çay demlerim yanına tost falan yaparız. Kahvaltılık bişiler. Eskiden eşim de öyleydi dışarıdan söylemeye aşırı dirençliydi. Hemen bi makarna yapalım derdi. Çocukların ne kadar yorduğunu kendi görüyor bu yüzden bazen hazır çorba yemek vs. ısmarlar. Aynı bu arada ay sonunu zor getiriyoz Allah sonumuzu hayreylesin. 
0 oy
(2,567 puan) tarafından
Yani bulundugun memlekete bağlı en son üç sene önce gittik biz eşimle arada kahve içmeye gidiyorduk onunda makinesini aldı ama eşim haftada bir kendi yapar yemeği öğle çok yorgun olsam eve söyler birseyler biz yedi kişilik bir aileyiz dışarda yiyeceğimiz yemek çok tutar 
0 oy
(2,565 puan) tarafından
Hafta içi olmaz ama ayda 4-5 kere yeriz. Genelde kızım durmadığı için eve söylüyoruz ya paket yaptırıyor eşim. Ama gece şunu istedi desemde parası varsa hiç kırmaz gider alır. Ben de bu durumdan şikayet ederim, kilo alıyoruz falan diye

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 237 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
0 oy
3 cevap 65 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Serapse (151 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,092 cevap

37,571 kullanıcı