Günoo ❤️ Ben asla sarışın kumral renkli gözlü erkekleri beğenmezdim çok uzun boylu da istemezdim ama bilin bakalım kim kumral renkli gözlü 1.91 adamla evlendi ↑↑
Hoşlandığım tipler genelde esmer orta boyluydu
Aileme yakın İstanbuldan dışarı çıkmam derken 3 yıldır Maraş ta yaşamam şoku 30 a kadar evlenmem kariyer yaparım derken 25 TE evlenmem benim kriterlerime bu kadar sadıklığım peki ?
Sizler ne umdunuz ne buldunuz
Not: Kocama aşığım kriterlerin dışında diye de yanlış anlaşılmasin Kocamda Kocam Paşam da Paşam
◕ᴗ◕✿ ◕ᴗ◕✿◕ᴗ◕✿
Asla memleketten biriyle evlenmem dedim meğer eşimde aynısını demiş Allah ikimizin de dersimi verdi Birde eşim olacak kişi için akıllı olsun benden baskın karakterde olsun dedim fazla akıllı çıktı baskın karakterde de evet açılcası dış görünüşü ile ilgili bir düşüncem yoktu
Bnde kendimden yaşça büyük birini istemedim kesinlikle.
Sarışın yada esmer de istemiyordum. Kumral istiyordum umdugumu buldum sayılır
Kriter değil de okuyunca direkt aklıma ben evlenince asla bu semtte durmam giderim bu ne böyle dediğim doğduğum mahalledeyim. Bırak şehir dışına çıkmayı sokaktan çıkamadım ben üstüne evi de burdan aldık tamamen yerliyim. Annemle aramda 3-4 bina var eee çok şükür tabiki orası ayrı ama mahalleden çıkamamış olmak de benim şokum
Bende senin gibi esmer isterdim sarışın sevmezdim ama eşim sarışın renkli gözlü
Esmer istedim esmer buldum
Asla demedim hiç . Esmer beyaz ten orta boylu erkeklerden hoşlanırdım öylede oldu.. çok çocuk severdim çok ta çocuğum oldu.
Yaşıtımla evlenmem dedim, esmer erkekleri yakışıklı bulmazdım bide
Evlendiğim; benden 2 ay büyük
Kapkara çingen bi adamla evlendim
İşin tuhafı çocuklarım da babasına çekti esmer ikisi de
Esmer severdim eşim sarışın Renkli gözlü hiç sevmezdim kocam yeşil gözlü Ben uzun değilim eşimde çok uzun olmasın sırıtır derdim adam 1.85 Anam daha ne deyim
Bende memelekete yaşamam gerekirse şehir değil ülke çıkayım dedim tersi aynı mahalle babamlara aram 5dk öyle.icten istemiştim Allah'ta tersini kabul etmiş
Sarışın, renkli gözlü, kısa boylu erkekler itici gelirdi.
Esmer,uzun boylu, kahverengi gözlü, güleç biri hayal ettiğim erkekti.
Asker(uzman) biriyle asla evlenmem evlenen delidir demiştim. Burada sadece tükürdüğümü yaladım.
Tam hayalimde ki gibi eşim. Esmer uzun boylu uzun kirpikli kahverengi gözlü...
Oğlumda babasının kopyası..
Eşimle severek evlendim. Eşime kavuşmak beni bir çok kişiye hasret bıraktı. Bitlis'ten MARAŞ'a gelin geldim. 5 yıl olacak. Bunada şükür Allâh sevdiklerimize can sağlığı versin
1,486,347 soru
24,299,931 cevap
343,998 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın