+2 oy
566 göst.
Diğer kategorisinde (5,448 puan) tarafından

Günoo ❤️ Ben asla sarışın kumral renkli gözlü erkekleri beğenmezdim çok uzun boylu da istemezdim  ama bilin bakalım kim kumral renkli gözlü 1.91 adamla evlendi ↑↑ 

Hoşlandığım tipler genelde esmer orta boyluydu :woot: 

Aileme yakın İstanbuldan dışarı çıkmam derken 3 yıldır Maraş ta yaşamam şoku 30 a kadar evlenmem kariyer yaparım derken 25 TE evlenmem benim kriterlerime bu kadar sadıklığım peki ? 

Sizler ne umdunuz ne buldunuz :D

Not: Kocama aşığım kriterlerin dışında diye de yanlış anlaşılmasin Kocamda Kocam <3 Paşam da Paşam :silly:

◕ᴗ◕✿   ◕ᴗ◕✿◕ᴗ◕✿

39 Cevaplar

+1 oy
(4,740 puan) tarafından

Asla memleketten biriyle evlenmem dedim meğer eşimde aynısını demiş Allah ikimizin de dersimi verdi :D Birde eşim olacak kişi için akıllı olsun benden baskın karakterde olsun dedim fazla akıllı çıktı baskın karakterde de evet :D açılcası dış görünüşü ile ilgili bir düşüncem yoktu

(5,448 puan) tarafından
Benim eşim Karadeniz li sarışın ufak tefek birini istiyordum buldum demişti :D
-Reklam-
+1 oy
(5,168 puan) tarafından

Bnde kendimden yaşça büyük birini istemedim kesinlikle.  

Sarışın yada esmer de istemiyordum. Kumral istiyordum umdugumu buldum sayılır :D

(5,448 puan) tarafından
Çok şükür ❤️
+1 oy
(3,238 puan) tarafından

Kriter değil de okuyunca direkt aklıma ben evlenince asla bu semtte durmam giderim bu ne böyle dediğim doğduğum mahalledeyim. Bırak şehir dışına çıkmayı sokaktan çıkamadım ben:D üstüne evi de burdan aldık tamamen yerliyim. Annemle aramda 3-4 bina var eee çok şükür tabiki orası ayrı ama mahalleden çıkamamış olmak de benim şokum:D

(3,238 puan) tarafından
Hayali mi ne kız:) yok baya doğduğum mahallede kocamla yaşıyorum:D
(5,448 puan) tarafından
Ne güzel işte annem yakın ◕ᴗ◕
(637 puan) tarafından
Eserimo çok güldüm valla uyanamadın heralde :))
Arkadaş dıyor kı benım hayalimdi bu , sen yaşıyorsun annene yakınsın :)
(3,238 puan) tarafından
Ahaha ay Esra:)) teşekkür ederim kuzu, uyanamadım harbiden algılayamamışım kızlar:D geç yattım erken kalktım algılarım kapalı:D
(637 puan) tarafından
Günaydın o zaman :D
+1 oy
(94 puan) tarafından

Bende senin gibi esmer isterdim sarışın sevmezdim ama eşim sarışın renkli gözlü:D

(5,448 puan) tarafından
Hahah umduğunu değil bulduğunu:D
(94 puan) tarafından
Aynen ya :)
+1 oy
(557 puan) tarafından

Esmer istedim esmer buldum 

:)

(5,448 puan) tarafından
◕ᴗ◕✿◕ᴗ◕✿◕ᴗ◕✿
+1 oy
(2,639 puan) tarafından

Asla demedim hiç . Esmer beyaz ten orta boylu erkeklerden hoşlanırdım öylede oldu.. çok çocuk severdim çok ta çocuğum oldu.:sideways: 

(5,448 puan) tarafından
Kaç çocuğun var ◕ᴗ◕✿
(2,639 puan) tarafından
4 tane canım:)
(5,448 puan) tarafından
Maşallah ben 1 tanede kamyon carpmisa döndüm:)
(2,639 puan) tarafından
Benide 4 kamyon birden çarpıyor heergün :) ama şükür canları sağolsun. 3 ü okulda şimdi diğer küçük 15 aylık evi dağıtmakla meşgul.
(5,448 puan) tarafından
Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin cümlemize
(4,755 puan) tarafından
Banada hergun 2 kamyon çarpıyor
(5,448 puan) tarafından
Ben ikinciyi göze alamıyorum ◕ᴗ◕
+1 oy
(7,592 puan) tarafından
Ben de tam tersi sarışın ağırbaşlı olsun derdim esmer değil ama sarışın da değil ağırbaşlıdır. Senin gibi asla Bursa dışı olmaz diyordum kaç kişiyi de böyle geri çevirdim ama bil bakalım ne oldu :))
(5,448 puan) tarafından
Sarışınlar ağır başlı olmuyor aşko zaten boşver :D çok uzağa gitmedin inşallah aşkom ❤️
(7,592 puan) tarafından
Çok uzak sayılmaz Düzcedeyim ha bi de kesinlikle kendi kültürümden biri olsun o yüzden doğulu istiyorum derdim hay dilimi eşek arısı soksun  :D
(5,448 puan) tarafından
Hahah :D babam Karadeniz dışında kimseye kız vermez almaz benide çok zor verdi :D
(7,592 puan) tarafından
Bak işte büyük konuşmamak gerekiyormuş  :D
(5,448 puan) tarafından
Aynen canım ❤️
+1 oy
(10,947 puan) tarafından

Yaşıtımla evlenmem dedim, esmer erkekleri yakışıklı bulmazdım bide 

Evlendiğim; benden 2 ay büyük :) 

Kapkara çingen bi adamla evlendim :D 

İşin tuhafı çocuklarım da babasına çekti esmer ikisi de :'(

(5,448 puan) tarafından
Benim adam benden Ufak kimlikte :D aynıyız halbuki kimlik geç çıkmış :D
(10,947 puan) tarafından
Kimlikte ben büyüğüm :) senle aynıyız
(5,448 puan) tarafından
Hastaneye sağlık raporu için gittiğimizde hemşire bı yüzümüze bakıp hiç 2 yaş büyük durmuyorsunuz demişti bende değilim zaten demiştik kimligi unutup :D
+1 oy
(565 puan) tarafından
Hiç aklımda yokken evlendım pişman da değilim hamdolsun 3 evladımız var tek yoran şey sürekli ayrıyız 
(5,448 puan) tarafından
Asker mi eşin
(565 puan) tarafından
Yok şehir dışında yurt dışında çalısıyor
+1 oy
(50,493 puan) tarafından
insan kalbini sevince görünüşünu aldirmiyo Allah kizimla esimi basimdan eksik etmesin 
(5,448 puan) tarafından
Amin gerçekten öyle yoksa yanında Masa ile Koca ayı gibi duran bir adamı kim ister ki :D seviyorum koca ayımı ❤️
(50,493 puan) tarafından
☺️daim olsun askiniz
(5,448 puan) tarafından
Cümlemizin ❤️✅
+1 oy
(1,763 puan) tarafından

Ben kriterlerimi belirleyemeden 17 yaşında sevdim :D 6 yaş fark var yaşıt biriyle yapamazmışım onu anladım. Uç noktaları olan birisi değil ben de rahat biri olduğum için çok işime geliyor. :)

(5,448 puan) tarafından
Çok erken evlenmişsin ben o yaşta nerde itlik kopukluk nerde işe yaramaz insan bulup başımı belaya sokardim :D
(1,763 puan) tarafından
Son günlerde şükrettiğim bir konu 18den sonra evlendim ama çok şükür diyorum şimdi hangi kafalarda olurdum :D seninki de farklı bir deneyim olmuş
(5,448 puan) tarafından
Ama iyi ki yaşanmis aklımda kalmamış hiç bişey gezdim tozdum yaşadım ❤️
(4,755 puan) tarafından
Valla ben ende aynı böyle oldum kriter belirlemeden baktım ki evlenmişim bile ahahah. Neyseki kriterlerime uyuyormuş kocișim..
+1 oy
(2,896 puan) tarafından
Evlenmeden önce hep diyordum 25 yaştan cabuk asla evlenmem..evin en küçük ogluyla asla evlenmem..evlendigim kisi benden en fazla 5 yaş buyuk olue diyordum..hepsinin tersi oldu:))

Aynı zamanda evlendigim kişi hep boyu benden bir az uzun olsun ..uzun kirpikli ..kara kasli kara gozlu olsun istiyordum .. çok şükür oyledr oldu..esim tam benim istedigim gibi biri ❤️❤️
(5,448 puan) tarafından
Bende evin en kucuguyle evlenmem kalabalık aileye gitmem derdim 5 eltim 5 görümcem şoku kocam en küçük :D
(2,896 puan) tarafından
Kiz senin kayinvaliden ne yapmis..2ci cocugu nasil yaparim.diye dusunuyom ..yapiyimmi yapmiyimmi:))
(5,448 puan) tarafından
6 tanede vefat etmiş
(2,896 puan) tarafından
Kız dalgamı gecyon ..boyle bir sey mumkunmu..kadin 16 yil durmadan dogurmusmu yani..helal valla
(5,448 puan) tarafından
Durdumu aralarda bilemem benim kaynana hala ***** da daha doguramaz:D
+1 oy
(67 puan) tarafından

Esmer severdim :) eşim sarışın

Renkli gözlü hiç sevmezdim kocam yeşil gözlü 

Ben uzun değilim eşimde çok uzun olmasın sırıtır derdim adam 1.85 :) 

Anam daha ne deyim :D

(5,448 puan) tarafından
Daha da çıkar benim kriter arsi alâ ya uzanıyor da hiç biri bile tutmamış o kadar vahim :D
(67 puan) tarafından
Sen kocanı beğeniyorsan şu an bitmiştir aşko:D
(5,448 puan) tarafından
Sevdiğini alamadiysan aldığını sevecesin :D şaka şaka seviyorum aycukumu ❤️
+1 oy
tarafından
Küçüklüğümden beri fiziki hiç kriterim yoktu ama manevi olarak karakterini ilmek ilmek dokumuştum. Fazlası var eksiği yok elhamdülillah.

Bir kere ısrar üzerine esmer olsun dedim, kocam küçükken sarışınmış sonra esmerleşmiş. Ben bu yüzden karardım demek ki diyor.

Eşim de uzun olsun, renkli gözlü olsun, güzel olsun diye aksime bir ton fiziki kriter sunmuş. Karşılamaya çalışıyoruz, bakalım.

30a kadar evlenmem, benim işim gücüm var diyordum 25te evlendim.

Asla bu semtte oturmam diyordum şimdi İstanbul'un en nefret ettiğim o semtinde oturuyorum.

Hemen çocuk yapmam dedim, evlenir evlenmez hamile kaldım.
(5,448 puan) tarafından
Şükür en azından eslerimizden yana yüzümüz gülüyor ❤️❤️
+1 oy
(1,709 puan) tarafından

Bende memelekete yaşamam gerekirse şehir değil ülke çıkayım dedim tersi aynı mahalle babamlara aram 5dk öyle.icten istemiştim Allah'ta tersini kabul etmiş:D:D

(5,448 puan) tarafından
Yakın olmak iyidir iyi
(1,709 puan) tarafından
Yakın olmak iyidir kardeşim annem çok destek oldular doğumum olsun her işime kosuyorlar

Bazen burda okuyunca gidip baba evinde bir iki hafta kalıyorlar ben gidip kalmıyorum o duygu da yaşamak isterdim ama))
(5,448 puan) tarafından
Emin ol hiç güzel bir duygu değil giderken bile dönmeyi düşünerek üzülüyorsun:)
+1 oy
(3,740 puan) tarafından
Kocam kel veya seyrek sacli olmasin diye cok dua ederdim cok sukur Rabbim dualarimi kabul etti firca sacli kocacimla evlendim :D
(5,448 puan) tarafından
Hahah :D
+1 oy
(442 puan) tarafından

Sarışın, renkli gözlü, kısa boylu erkekler itici gelirdi. 

Esmer,uzun boylu, kahverengi gözlü, güleç biri hayal ettiğim erkekti. 

Asker(uzman) biriyle asla evlenmem evlenen delidir demiştim. Burada sadece tükürdüğümü yaladım. 

Tam hayalimde ki gibi eşim. Esmer uzun boylu uzun kirpikli kahverengi gözlü... 

Oğlumda babasının kopyası.. 

Eşimle severek evlendim. Eşime kavuşmak beni bir çok kişiye hasret bıraktı. Bitlis'ten MARAŞ'a gelin geldim. 5 yıl olacak. Bunada şükür Allâh sevdiklerimize can sağlığı versin<3

(5,448 puan) tarafından
Sendemi marasta yaşıyorsun neresi aşkom ❤️
(442 puan) tarafından
Evet Maraş'taym bende türkoğlu ilçesi ☺
(5,448 puan) tarafından
Ciddi olamazsın aynı yerdeyiz
(5,448 puan) tarafından
Akraba bile çıkabiliriz :D
(442 puan) tarafından
Ahahahahaa hayırlısı be gülüm :D
+1 oy
(1,783 puan) tarafından
Ben de sarışın erkek sevmezdim. Eşim sarışın mavi gözlü. 
(5,448 puan) tarafından
Benim duaların tersine dönüşü :D
+1 oy
(2,610 puan) tarafından
Ölsem Bursadan ve ailemden ayrılmam derdim. Hatta eşimin ailesinin oraya değil benim aileme yakın taşındık her sabah anneme gider akşam eve geçerdim pazar günü dahil ama nolduuuuujuu amerikalara gelip kıta değiştirdim. Kaynanamlar başla şehirde diye gitmezken hahahaha. Eşim iyi şükür, hep benden büyük biri olsun istemisimdir ve 7 yaş büyük;D
(5,448 puan) tarafından
Benimde yaş takintim var tam tersi :)
+1 oy
(639 puan) tarafından
Şimdi Afyonlu arkadaşlardan çok özür dileyerek yazıyorum ama asla bir Afyonluyla evlenmem derdim hatta eşimin yüzüne demişliğim vardır sen Afyonlusun evlenmem diye :)) eşimde ben Denizli'de büyüdüm ama falan derdi ikna etmek için. Babam dahi istersen ugandalıyla evlen Afyonluyla evlenme derdi bi komşumuz vardı yan evimizde Afyonlu bizi bıktırmıştı resmen o yüzden hiç istemiyorduk aile olarak ama onun haricinde bütün kriterlerime uydu :) hep esmer uzun boylu evine ilgili yardımcı bir adam istedim Rabbim gönlüme göre verdi çok şükür Allah başımdan yuvamdan eksik etmesin :)
(5,448 puan) tarafından
Amin bacım amin ❤️

İlgili sorular

+1 oy
51 cevap 412 göst.
+2 oy
28 cevap 284 göst.

401,535 soru

12,018,836 cevap

36,225 kullanıcı

...