0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde (959 puan) tarafından
Kizlar ilk defa düdüklüde sarma yapacam ama sarmalarin üzerine tabak koysam bişey olurmu yada şişmemesi icin ne koyabilirim bı kav yaprak koysam uzerini kapatacak kdr siz nasıl yapıyorsunuz 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Tabak koy . Sarma taşı var oda iş görür.  

(959 puan) tarafından
Düdüklü un içinde çatlama filan olmaz demi tabakta
tarafından
r bizde normal tencerede pişirirken tabak koyuyoz. Düdüklü de pisirmiyoruz ama bisi olmaz herhalde
(959 puan) tarafından
Bende normal tencerede koyuyorum sürekli de o şekilde yaparım ilk defa düdüklüde yapacağım o yüzden merak ettim koyuluyor mu diye bişey olur mu acaba diye
-Reklam-
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Yani çok mu aceleniz var düdüklü de sarma yapıyorsunuz ağır ağır tencere de pişer benim bildiğim sarma 
(959 puan) tarafından
Canım bende normal de tencerede yapıyorum belirttiğim gibi ilk defa düdüklüde yapacam onun nedeni de yapraklar çok kalın ondan dolayı
(2,935 puan) tarafından
Düdüklü de bence biraz zor olur canım bir bakarsın dağılmış çok pişmiş olur en güzeli tencere de gözle görerek pişirmek yine de sen bilirsin
(959 puan) tarafından
Pişiren çevremde vardı dağılma filan olmadı yarım saatte bir kontrol ederim de bende sürekli tencerede yapıyorum geçende tencerede yaptım kaç saat olmasına rağmen yine de sertliği vardı o yüzden düdüklü de denemek istedim
0 oy
(2,181 puan) tarafından
Ben her zaman sarma için taş kullanırım.

Bir büyük birde küçük taşım var
0 oy
tarafından
Ben hep tenceredevyaparim canim post ciksin 
(959 puan) tarafından
Bende hep tencerede yaparım ilk defa yaptım düdüklü de oda yaprağı sert diye düdüklü güzel pişirir diye düşündüm
tarafından
Ay be biliyim ben 10 dksa tencerede pisiriyorum lokum gibi oluyo gecen hatta asagi inmistim komsular cay demlemisler eve ciktim sarma pisirmistim indirdim yediler cok iyi pisirmisin dediler
(959 puan) tarafından
Kız düdüklüde de lokum gibi oldu o yapraklar çok sertti ondan dudukluye attım iyiki o şekil yapmışım ya
tarafından
Elibe saglik canim ben uc yapragi aliyorum hep zaten ince oluyo bi de icini pisirip koyuyorum sariyorum buzluga atiyorum yiyecegim zaman cikartip 10 dk da pisiriyorum
(959 puan) tarafından
Benim yapraklarım da incedir normalde annem bana yapmış toplamış yaprak onlar kalındı yoksa hayatımda ilk daha düdüklüde yaptım oda yapraklardan dolayı
0 oy
(288 puan) tarafından
Annem de düdüklüde yapıyor yanlış hatırlamıyorsam o birşey koymuyordu
0 oy
(1,315 puan) tarafından

Düdüklüde sarma iyi cesaret :'( ben düdüklüyü bakliyat, et gibi gıdalar için kullanırım çok tehlikeli dikkat edilmesi lazım.

0 oy
(759 puan) tarafından
Porselen tabak
0 oy
(2,284 puan) tarafından
Kaynanam dik diziyor
0 oy
(263 puan) tarafından
Tabak koyarım her zmn yaparım asla tencerede sarma yapmayı bilmem bsy olmuyor cnm korkma afiyet olsun 
(959 puan) tarafından
Sağol canım ya içimi rahatlatin valla ilk defa yapıyorum birde düdüklü ya patlar filan düşündüm
(263 puan) tarafından
Ben hep yapıyorum cnm ses çıkardım kış altını Allah'ın izni ile bsy olmuyor ben hep yapıyorum için rahat olsun
(959 puan) tarafından
Aynen yaptım bende gayet güzel oldu
0 oy
tarafından
Kase koydum ben bişey olmadı. Lahana sarmasını düdüklüde pişirdim
0 oy
(1,028 puan) tarafından
İlk defa düdüklüde sarma pistigini duydum
(959 puan) tarafından
Ben çok gördüm pişiren bende ilk defa pisiricem
0 oy
(4,304 puan) tarafından
Yaprak sarma mı? Öyleyse yaprakları dik şekilde dizersen dağılmaz 
(959 puan) tarafından
Korkuyorum dibi tutarsa hepsi gider diye jsjs
(4,304 puan) tarafından
Dibine saplarını koy olmadı

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 130 göst.
21 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde D. 65 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 123 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 139 göst.
14 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,138 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,435,174 soru

23,602,442 cevap

306,058 kullanıcı

...