+1 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (963 puan) tarafından
Kizlar ilk defa düdüklüde sarma yapacam ama sarmalarin üzerine tabak koysam bişey olurmu yada şişmemesi icin ne koyabilirim bı kav yaprak koysam uzerini kapatacak kdr siz nasıl yapıyorsunuz 

12 Cevaplar

0 oy
(8,370 puan) tarafından

Tabak koy . Sarma taşı var oda iş görür.  

(963 puan) tarafından
Düdüklü un içinde çatlama filan olmaz demi tabakta
(8,370 puan) tarafından
r bizde normal tencerede pişirirken tabak koyuyoz. Düdüklü de pisirmiyoruz ama bisi olmaz herhalde
(963 puan) tarafından
Bende normal tencerede koyuyorum sürekli de o şekilde yaparım ilk defa düdüklüde yapacağım o yüzden merak ettim koyuluyor mu diye bişey olur mu acaba diye
-Reklam-
0 oy
(2,669 puan) tarafından
Yani çok mu aceleniz var düdüklü de sarma yapıyorsunuz ağır ağır tencere de pişer benim bildiğim sarma 
(963 puan) tarafından
Canım bende normal de tencerede yapıyorum belirttiğim gibi ilk defa düdüklüde yapacam onun nedeni de yapraklar çok kalın ondan dolayı
(2,669 puan) tarafından
Düdüklü de bence biraz zor olur canım bir bakarsın dağılmış çok pişmiş olur en güzeli tencere de gözle görerek pişirmek yine de sen bilirsin
(963 puan) tarafından
Pişiren çevremde vardı dağılma filan olmadı yarım saatte bir kontrol ederim de bende sürekli tencerede yapıyorum geçende tencerede yaptım kaç saat olmasına rağmen yine de sertliği vardı o yüzden düdüklü de denemek istedim
0 oy
(2,057 puan) tarafından
Ben her zaman sarma için taş kullanırım.

Bir büyük birde küçük taşım var
0 oy
tarafından
Ben hep tenceredevyaparim canim post ciksin 
(963 puan) tarafından
Bende hep tencerede yaparım ilk defa yaptım düdüklü de oda yaprağı sert diye düdüklü güzel pişirir diye düşündüm
tarafından
Ay be biliyim ben 10 dksa tencerede pisiriyorum lokum gibi oluyo gecen hatta asagi inmistim komsular cay demlemisler eve ciktim sarma pisirmistim indirdim yediler cok iyi pisirmisin dediler
(963 puan) tarafından
Kız düdüklüde de lokum gibi oldu o yapraklar çok sertti ondan dudukluye attım iyiki o şekil yapmışım ya
tarafından
Elibe saglik canim ben uc yapragi aliyorum hep zaten ince oluyo bi de icini pisirip koyuyorum sariyorum buzluga atiyorum yiyecegim zaman cikartip 10 dk da pisiriyorum
(963 puan) tarafından
Benim yapraklarım da incedir normalde annem bana yapmış toplamış yaprak onlar kalındı yoksa hayatımda ilk daha düdüklüde yaptım oda yapraklardan dolayı
0 oy
(271 puan) tarafından
Annem de düdüklüde yapıyor yanlış hatırlamıyorsam o birşey koymuyordu
0 oy
(1,310 puan) tarafından

Düdüklüde sarma iyi cesaret :'( ben düdüklüyü bakliyat, et gibi gıdalar için kullanırım çok tehlikeli dikkat edilmesi lazım.

0 oy
(762 puan) tarafından
Porselen tabak
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Kaynanam dik diziyor
0 oy
(265 puan) tarafından
Tabak koyarım her zmn yaparım asla tencerede sarma yapmayı bilmem bsy olmuyor cnm korkma afiyet olsun 
(963 puan) tarafından
Sağol canım ya içimi rahatlatin valla ilk defa yapıyorum birde düdüklü ya patlar filan düşündüm
(265 puan) tarafından
Ben hep yapıyorum cnm ses çıkardım kış altını Allah'ın izni ile bsy olmuyor ben hep yapıyorum için rahat olsun
(963 puan) tarafından
Aynen yaptım bende gayet güzel oldu
0 oy
(457 puan) tarafından
Kase koydum ben bişey olmadı. Lahana sarmasını düdüklüde pişirdim
0 oy
(1,005 puan) tarafından
İlk defa düdüklüde sarma pistigini duydum
(963 puan) tarafından
Ben çok gördüm pişiren bende ilk defa pisiricem
0 oy
(4,178 puan) tarafından