0 oy
625 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ben bir sey merak ediyorum ..burda mesela cok görümce  postlari goruyorum..acaba gercekten soylenildigi kadar kötü bir gorumcemi..peki o kadar kötü olma sebebi ne karşındaki cok iyi insansa...

Peki sizler nasıl görümcesiniz?

Ben daha görümce olamadım inşallah olurum 2 yıla falan ..ablam yok abla gibi olmak isterim..tabi her yaptığım küçük şey gelinimize batmassa ..hani olur ya gorumcenin yaptığı en küçük hata geline çok büyük gelir sjsjs

Kendi görümcemile abla gibiyim gercekten cok şükür..

24 Cevaplar

+2 oy
(17,913 puan) tarafından
Sorun şu üzerine vazife olmayan şeylere karışıyorlar benimki benden çok küçük yenge diye peşimde dolanır normalde evime gelse işime gücüme yardım eder ama onun varlığı bile bizim kayınvalidemle olan dengelerimizi bozuyor çünkü kayinvalide sana el kızı deyip ona prenses muammalesi yapıyor kızının senin evinde iyi ağırlamasını istiyor sana bir şey alınacağı zaman ne gerek var deyip kızı söz konusu olunca her şeyin en iyisi olsun diyor liste uzar gider işin sırrı gerekli olduğunda ablalık yapmak işine karışıp çok bilmişlik yapmamakta 
(3,191 puan) tarafından
Aynen öyle maalesef ezilme olmasa bile koca dengeyi kurmazsa ilişkiler de bozuluyor. Kendi kocam da dahil o tatlı dilli olmasa belki ben de iyi davranamam
(11,376 puan) tarafından
Bizde de tam tersi gelin bitanedir. Ben el kızıyım
(3,191 puan) tarafından
Gel sarılalım el kızları :(
(17,913 puan) tarafından
İşte o dengeyi kuramıyor olmaları düşman ediyor ben sarma sarsam iyi olmuş diyen kaynanam görümcem salata yapsa sen yaparsan da kötü mü olur diye öve öve bitiremez. Ben verem olsam umrumda olmaz görümcem grip olsa hem peşine dolanır hem de bizden beklenir yani farkinda olmadan anneler sebep oluyor bu rekabete
(73 puan) tarafından
Ağzınıza sağlık tamda öyle maalesef
-Reklam-
0 oy
(4,067 puan) tarafından

Baba tarafı ne kötü görünüyor :D 

tarafından
Hee su an anladim
(5,986 puan) tarafından
baba tarafi gercekten kotu oluo ama . :)) benim gorumcem ölu rahmetli:) ben heniz gorumce olamadim. . ama mesela bikac kiz bulduk kardesime bi tane diyetisyen bulduk kacirma bunu diye cok israr ettim:) kendi faydama omrum diyet ile geciyor iki yarari olur bana:) bi tane doktor tanistiracaklardi kardesimle annem cok acik giyiniyor diye sevmedi. kardesim karismaz aciga da kapali istemiyir ama aciklik derecesine karismaz Ben hemen görümceliğini yaptım anneme dedim Aha gelinine öyle giydirtiriyorsan  vidi vidi etmessen bana da artık karışamazsın ben de istediğim heves ettiğim şeyleri giyerim dedim kocama her türlü kandırırımımım zaten benim bekcim annem :) kasiyla gozuyle yer kizar hicik eder. kocami zaten kandirirm onda sorun yok. annem kanmio heves ettigim seyleri kisitlamak ozel zevki.
tarafından
Kiz diyetisyeni nasil kacirirsin:)anneler öyle bence çoğu
(5,986 puan) tarafından
tanistilar. da olumsuz oldu . iki diyetisyen kacirdi bu zamana kadar icime oturdu yeminle:) kardesim muhendis maasi iyi yazilinci 80 kusur net maasi var. da iste kismet:) utangac girisken degil agzi laf yapmaz .ev erkegi. bilgisayar basindan kalkmaz:) doktor bulduk diyorum bari plastik cerrah olsa:) ama pratisyen hekimdi . insallh hi estetikci falan buluruz
(3,329 puan) tarafından
Hahahaha casperiye senin annen benimkiyle aynı. Eşim karışmaz ne kisaya ne açığa annem de hep usturuplu giyinin abartmayın yok fotoğraf çok açık atmayın millet laf eder vs ablamla başımızı yer. Evlendik de aynı:D
0 oy
(841 puan) tarafından
Bugün çok şey merak ediyorsun sen canim
tarafından
Ahahah ben merakli kizimdir canim
0 oy
tarafından
Kendimden örnek vereyim canım. Şimdi ben geçen sene kaçarak evlendim hemen hamile kaldım. Eşimin ailesi bitliste. Hiç yüz yüze tanışmadık daha. Haliyle telefonla konuşurken cekiniyordum görümcem benden büyük evli. Konuşuyorduk durumlarına yanıt verirdim falan neyse ben erken doğum yaptım 3 ay hastanede yattı kızım durumu kritikti hersey olabilirdi benim hala böbrek yetmezliği riskim var görümcem aramadı beni eşimle konuşmuş eşim niye eşimi aramıyorsun demiş gorumcede karın beni hiç aramıyor demiş. Eşim de numarasını sil dedi. Şaka gibi. 
tarafından
Yani öyle insan gercekten kötüdür..nasıl aramaz insan ..garip
tarafından
Degisik ya ben anlamadım
0 oy
(299 puan) tarafından
Ben hem görümceyim hemde iki tane görümcem var ben birşey çok inaniyorum herkes birbirine saygılı olduğu surece sorun olmaz herseyj gormek duymak iyi birşey değil elhamdülillah ne yengelerimle ne gorumcelerimle sorunum olmadı 
tarafından
Evet gercekten bu doğru
0 oy
(142 puan) tarafından
Benimde var 2 tane  Bi tanesi idare eder büyük eşimin kardeşi fena postumda paylastim Allah rızası ihtiyaç birine vericez diye kendisi aldi kendisi  öğretmen kizzlarminyeni doğan eşyalar vardi aldi niye adniz dedim ihtiyaç sabinine verin diye verdik size dedim kızda 4 yaşında giydirim dedi o derece böyle değişik vakalar var bende
0 oy
(7,450 puan) tarafından

Ben 2 gelinin gorumcesiyim. Hiç karışmam onlara. Zaten uzağız birbirimize . Yıllardır kötü sözlerini duymadım. Kötü sözde söylemedim 

tarafından
En güzeli bu cnm
0 oy
(17,749 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
7 yıllık evliyim hersey kayinvalide ve kayinpederin elinde dengeleri onlar belirler onlar izin vermezse kimse birbirine karışmaz canm 
tarafından
Doğrudur
(17,749 puan) tarafından
Kayinvalide isterse gelinler birbiriyle cok iyi olurlar canm hep bu elti kavgaları kaynana görümce yüzünden oluyor
0 oy
(1,853 puan) tarafından
Valla abimin eşiyle aramız çok iyi. Mesela annesine başka ile gitti ordan aradı yarım saat konuştuk. 2 güne bir arar mutlaka. Babaannem, babam falan dedikodusunu yapmaya kalksa susturur hepsine cevabını veririm. Ben de onu korurum kimseye hakkında konuşturmam. Severiz birbirimizi . Bence iyi bir gorumceyim :D 

ama benim görümce fena. Bana ikiyüzlü demişti bir daha da görüşmedim... Eşimi kıskaniyordu tanistigimizdan beri her hevesimi kursağımda birakti hep dedikodumu yaptı ben de görusmuyorum 
(1,853 puan) tarafından
Farkında olmadan bir şey yaptın kesin alındı canım. Güzel bir dille sor istersen. Ben de senin gibiyim annemi de kaybettim bı abim var onunla da küsemem. Hatta abimle küssem eşi bizi baristirmaya çalışır sağ olsun. Sen güzel bir dille yaz canim
(3,191 puan) tarafından
Of çok geriliyorum böyle şeylerde hele telefonda hiç soramam. Belki de benim kişisel sorunlarımdan dolayı oldu bilmiyorum şimdi mesajlaşıyoruz konuşurken iyi has konuşuyor da bilemedim bir şey yoksa da olay yapmış gibi mi olurum.
(1,853 puan) tarafından
Ayy ben de soramam valla hediye alıp yolluyorum :D bir şey varsa da yok oluyor sonra :D
(3,191 puan) tarafından
Yok konuşamıycam iyi akşamlar dedim ahahah sanırım benimki küçüğüm diye hep benim aramamı bekliyor ben de telefonda konuşmayı hiç sevmem ama artık arıycam mecbur ya napim. Asıl abimde sıkıntı ama kaç kere dedim yine evlerine gitti mi beni unutuyor
tarafından
Kız uzun mesaj atsaana
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Gebelikte ilk aylar düşük tehlikem vardı evleri yakın olmasına rağmen görümcem gelip yardım etmedi. 2 tane görümcem var. Doğumun yakın şu anda birini abisi çağırdı benşm haberim yoktu sanırsın evin hanımı her işi ben yapıyorum o da gün boyu telefon ile oynuyor. Sözde yardıma geldi bana. Bebeğim kız onların gönlünden erkek geçiyormuş geçebilir ama bunu ha bire dile getirmek zorunda değiller. Neymiş ilk erkek daha iyi oluyormuş. Sağ salim bebeğimi kucağıma alayım o zaman kucaklarına bile vermeyeceğim onların. 
(1,853 puan) tarafından
Ayyy o ne kız. Evladın kızı erkeği mi var. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. Benim de 13 günüm kaldı. Küsüz onlarla. Kendi annem de 1 yıl önce vefat etti. Hiç demiyorlar bunlar ne yapıyor diye.
0 oy
(1,650 puan) tarafından
4 görümcem var hepside benden küçükler 2 si evli biri nişanlı en küçügü okuyor daha 1 defa yenge dediklerini duymadım hepsinin burnu havada en başından beri dışladılar beni kaynanamda aynı kızları sanki prenses asla toz kondurmaz kızlar babalarını annelerini yönetiyor böyle bi'şey olabilirmi kızlarından korkuyolar resmen saygısızlar evlerine gittiğimiz zaman hepsi odalarına kaçıyolardı muhattap olmamak için bende görümce oldum mesela bizim gelinde aynı görümcelerim gibiydi oda bizi istemedi evine bir çaya bile çagırmadı hadi bizi geçtim çagırmasın umrumda değilde kardeşimle her Allah'ın günü kavga ederdi sudan sebeplerden dolayı mesela birgün kalktı dediki ben hergün bu eve yemek yapamam burası lokanta degil kardeşim çalışıp işten aç geliyordu kendi yemegini kendisi hazırlıyordu karısı kendine dışardan söylüyordu bu en ufak bir örnek bize karşıda bizi istemedi en baştan beri annemi anne yerine koymadı telefonda annemle hep kavga çıkarır anneme bagırırdı okadar zoruma giderdiki kadın başka ilde yaşıyor kızım naber nasılsın diye arardı anneme diklenirdi yani kısacası saygısızdı 6 ay kaldı sonra defoldu gitti işte 
0 oy
(268 puan) tarafından
Kendim bal gibi bir görümceyim kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam 
tarafından
En güzeli
0 oy
(129,536 puan) tarafından
iyi bi gorumce olurdum ben cunku benim kiz kardesim yok☹️
tarafından
Bende de durum aynı..insallah elimden geldiğince iyi görümce olcam
0 oy
(1,783 puan) tarafından
2 görümcem var evlerden ırak sözlerim bu kadar
0 oy
(70 puan) tarafından
Valla bizim gelin senede bir gelir ondada ortalığı karıştırır gider elinden gelse hiç varolmamizi istemez ama sebep yok işte kaç km uzaklıktan bile yetinmiyor kendi bilir ben gorumcelik yapmadigimdan o kadar eminimki 
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Adı üstünde.. Görümce görmeyim ömrümce;)))
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Bence mevzu görünce ,elti ,kaynana kötülüğü değil.. kişi kötüyse her kalıba sığar .. ben görümceyim birini ablam bildim neler ettim neler bekarken Maddi ,manevi ama sonuç abim ile de eşiyle de görüşmüyorum.. biri yeni evlendi aileye girdiği gibi ortalığı karıştırdı.. saygı,sevgi , görgü sıfırdı.. e benimde görümcem var evli , çocuklu arkamdan nasıl bilmiyorum ama genelde etliye sütlüye karışmaz , anlaşıyoruz ama bir mesafemiz var saygımız var bence öyle olması gerekiyor.. 
0 oy
(1,871 puan) tarafından
15 senelik evliyim.1 tane görümcem var çok şükür aramızda herhangi laf söz olmadı ne çok samimi ne çok uzağız birimizin işi olduğunda destegiz birbirmize  tam ayarında 15 gündür birbirimizi ne gördük nede konuştuk azonce aradı 1 saate yakın   konuştuk özlemişiz birbirimizi :)  

Ben görümce olamayacam  olsaydım da kendi gorumcemle nasılsa öyle yaklasirdim bende geline
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Valla yengeme 4 görümceyiz bize bayılır. Her fırsatta çağırır bir şeyler yapıp. Ama biz de ona cokkk iyiyiz. Annem babam asla laf söyletmez yengem onları terslese de. Benim görümceler de bana iyiler. Uzaktayız görüşemiyoruz ama görüşünce çok iyiydik. Tek kötü huyları telefon pek acmazlqr eşime de aynı şekil. Ailecek öyleler. Sadece kaynanam Sağ olsun arar o kadar. Konuştuğumuzda da hep söylerler seni cok seviyoruz çok iyisin diye. Zaten en büyük gorumcem benimle yaşıt diğerleri birkaç yaş küçük benden 
0 oy
(11,455 puan) tarafından

5 görümcem var Allah var kendi işinde gücündeler karışmaz kiskanmaz ara bozmazlar ama hastalık vs gibi durumlarda da gelip gitmezler canları sağolsun 5 de eltim var 5 görümcem daha olsaymis dediigm çok oldu 5 elti yerine

tarafından
Demek elti daha fena

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 385 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Queen14 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 570 göst.
16 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 293 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 478 göst.
17 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,286 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,872 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...