0 oy
177 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (12,847 puan) tarafından

Kizlar giden varsa gezip gordugu begendigi ulkeler. Tavsiye edin. Aralik ocak subat gibi 2 3 gunlugune cocuksuz ozellikle vizesiz nereye gidebiliriz gezip gormeli falan. Esim sen sec diyoda kendisi daha bilmesine ragmen saolsun :woot: sizin varmi gittiginiz yerler. Nereye gidem

4 Cevaplar

0 oy
(4,167 puan) tarafından

Gürcistan a gidin :)

(4,167 puan) tarafından
Batum a gittim. Eşim Tiflis e gitti . Tiflis daha güzel
(12,847 puan) tarafından
Ablamlar yunanistana gitti daha yeni geldiler gecen hafta. Çok begendi ablam ama yazin dusunuyorum orayi deniz tatili icin. Bizde vize sikintisi yok canim esimin giris cikislari haddinden fazla oldugu icin banada cikiyo ama ben vizesiz olsun dedim. Bide 1 2 saat ucakla. Çok uzun yolculugu kaldiramam :D Tiflisede bakiyim canim degerlendiriiyim :)
(2,209 puan) tarafından
Trabzon neresinden kızlar ,♥️
(12,847 puan) tarafından
Annem akcaabatli babam merkez canim. Sen neresindensin
(2,209 puan) tarafından
Araklı canimm
-Reklam-
0 oy
(71 puan) tarafından
Kesinlikle mısır ama 2 3 gün için o yol bilemedim :)
(71 puan) tarafından
İlk defa sizden duydum bende bilmiyorum valla biz gitmiştik eşimle çocuklar yokken 1 hafta çok da güzel geçmişti aynı otele kardeşim geçen ay gitti balayına onlarda çok memnun kalmıştı o yüzden dedim ben
(12,847 puan) tarafından
Ben misir icin kimle konussam ayni seyi soyledi canim. Esime sordum sonra oda dediki direk seni asla goturmem. Esimde çok gidip geldigi icin.
(71 puan) tarafından
Doğrudur canım biz denk gelmedik kardeşim de bir şey söylemedi hatta en yakın arkadaşımda 2 sene önce balayına oraya gitti ondan da öyle bir şey duymadım ama aksi halde gerçekten gidilebilecek en güzel tatil yeri bence ciddi anlamda dolu dolu yaşamıştık. Eşiniz sık gidip geliyorsa o daha iyi biliyordur tabi biz iyi ki yaşamamışız öyle bir şey burnumuzdan gelirdi o tatil :)
(12,847 puan) tarafından
Aynen iyiki yasamamissiniz :) bizide hep bulur esimden dolayi. Balayina taylanda gittik elin adami geldi bana laf atti. Geldi beni buldu yani orda. Esim çeker cunku boyle seyleri :))
(71 puan) tarafından
Ahahahah Allah yardımcınız olsun :)
0 oy
(4,538 puan) tarafından
Balkan turuna gitti ablam, çok beğenmişlerdi özellikle Makedonya’yı. Aslında 1 hafta vs vaktiniz olsa Tayland öneririm. Çok farklı bir kültür, vize istemiyor, hava soğuk değil, biraz keşmekeş ama yepyeni bir kültür görüyor insan. Bu arada ben Azerbaycan’ı da çok beğenmiştim vizesiz gidilenlerden.
(12,847 puan) tarafından
Taylanda balayina gittik canim. O kadar yolu asla çekmem daha :D 5 gun kaldik bizde orda. 2 3 gun cunku cocuklari birakicaz daha fazla durmaz kucuk olan muhtemelen. Azerbaycani bi soyliyim bakiyim
0 oy
tarafından
Azerbaycan. Bakuye gidin .. çok güzel..ah ülkemi çok özlemişim..hem irda baska dil bilmek zorunda da degilsiniz insanlara sadece türküm deyin bakın sizi nasıl ağırlıyorlar
(12,847 puan) tarafından
Eşim çok calisiyo onlarla canim diyoki heryerdeler zaten :) Azerbaycanada gitti. Buda seçenek olsun. Saol canim
tarafından
Sende sağol:)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 208 göst.
0 oy
12 cevap 730 göst.
15 Temmuz 2020 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 77 göst.
7 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 150 göst.
18 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Kenanveannesi (454 puan) tarafından soruldu

410,707 soru

12,357,580 cevap

41,152 kullanıcı

Kategoriler

...