0 oy
139 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (328 puan) tarafından
Airfray almayı düşünüyorum hangi marka güzeldir kullananlar öneride bulunabilir mi

11 Cevaplar

0 oy
(5,321 puan) tarafından
Onvo kullanıyorum canim gayet memnunum 
-Reklam-
0 oy
(3,243 puan) tarafından

Bende var xiaomi çok da gerekli bişey değil canım illa alman gerekmiyorsa heves ediyorsan hiç etme boşuna:)

(328 puan) tarafından
Bende Xiaomi ve karaca arasında kaldım heves değil aslında firinimdan pek memnun değilim o yüzden almak istiyorum
0 oy
(1,798 puan) tarafından
Xiaomi kullanıyorum sadece patates kizartmasinda iyi oluyor . Bana göre gereksizmis gerçekten 
(328 puan) tarafından
Bende karaca ve Xiaomi arasında kaldım neden gereksiz olduğunu düşünüyorsun pratiklik açısından da kullanışlı degilmi
(1,798 puan) tarafından
Asla lezzeti yok mesela köfte pişiriyorum kurutuyor tavadaki o lezzeti vermiyor.  Eşim asla sevmiyor
0 oy
(10,624 puan) tarafından
alma. gereksiz abartılan bir ürün yakında herkes üst dolaplara kaldırır 
0 oy
(814 puan) tarafından
Benim kullandığım kara tava birebir ocagaaciyosun piş piş pişiyor 
0 oy
(501 puan) tarafından
Ben de almak çok istiyordum ama öğrendikleriminden sonra vazgeçtim zamanında fritozler  mikrodalgalar falan da popülerdi ne kadar zararlı olduğu sonradan ortaya çıktı.Rasyasyon hep.En sağlıklı pişirim ya tencere ya normal fırın.
tarafından
Airfryer Türkçe anlamı hava fritozu yani sandığınız gibi radyasyonlu bir durum yok :) ısıyı hava ile dağıtıp hızlı pişiriyor
(501 puan) tarafından
İpek Tuzcuoğlu'nun youtube kanalındaki ersin Özdemirin airfry ile ilgili dediklerini dinlemenizi tavsiye ederim.Radyasyon var diye hatırlıyodum ben yoksa bile kansorejen olduğu yapılan testlere göre saptanmış
tarafından
Tabi herkesin bir yorumu oluyor. Tek doğru yok. Bence onların mantığına bakarsam tencere yemekleri de zararlı, sonuçta ısıya maruz kalıyor fırında aynı yöntemle oluyod..mangal zaten feci bisey. E tabi herşeyi de çiğ yenilmeyecegine göre bu şekilde pişirme işlemi yapılması lazım :) mikrodalgaya göre daha masum airfryer. Firinla aynı işlem hemen hemen. Saygı duyarım herkesin tercihi
(501 puan) tarafından
Teflon,alüminyum gibi ürünlerde yemek pişerse tabiki çok zararlı.Atese direkt temasında yine zararlı Hele ki kömürün tozu gelirse daha da zararlı.Gerçi şuan sebzeler meyveler de doğal değil hep hormon yine zararlı.Dişimizi fırçalıyoruz epifiz bezimize zararlı,peçete tuvalet kağıdı Beyaz boyadan ötürü yine zararlı.Bu liste uzar gider.Alzheimar kanser oranı çok yüksek çocuklar hep otizmli Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim.
tarafından
Amin aminn :) çok doğru dedin valla
0 oy
(963 puan) tarafından
Sinbo benim sorunsuz çalışıyor ama o kadar gereksiz bir ürünmüski paraya yazık oldu mutfağın bi köşesinde süs gibi duruyor 
0 oy
(387 puan) tarafından
Xiaomi kullanıyorum memnunum. 3-4 kişilik aile iseniz 3.5 litre yeter. İlk aldıgomda XXL Philips almıştım çok büyük geldi sattım xiaomi aldım memnunum
(328 puan) tarafından
Bende Xiaomi düşünüyordum fiyatı da uygun diye ama küçük olması dusundurmustu beni 3 kişiyiz aslında yeterli geliyor mu kapasitesi
(387 puan) tarafından
Yetiyor canım bizde 3 kişiyiz dedğim gibi XXL almıştım sonra satıp xiaomi 3.5 aldım gayet yeterli
0 oy
(806 puan) tarafından
Luxell kullaniyorum canim 7.5 lt olanini gayet memnunum 
0 oy
tarafından
Bende kullanıyorum fırının küçük tezgah üstü hali gibi. Isıyı havayla dağıtıp pişirdigi için zararı yok. Bende Karaca'nın alt markası homend kullaniyorum çok memnumum patates, köz biber patlıcan, mantari yağsız kokusuz pişiriyor ve tavuk kanati tavsiye ederim Mangal tadı veriyor 
0 oy
(1,490 puan) tarafından
Arçelik kullanıyorum memnunum. Yağsız patates kızartıyorum biber patlıcan bazen köfte pratik bir şey .

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 74 göst.
0 oy
4 cevap 74 göst.
0 oy
5 cevap 78 göst.
11 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde nesibe4450 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 24 göst.

401,639 soru

12,023,552 cevap

36,232 kullanıcı

...