0 oy
100 göst.
Aile kategorisinde (40 puan) tarafından
Arkadaşlar 1 yaşında bir bebeğim var. Sürekli hasta olup duruyor şimdi de muhtemelen grip oldu nefes alamıyor sürekli serum fizyolojik yapsak da burnunu yeteri kadar açamıyoruz o da uyuyamıyor. Burnu tıkalı olan bebekleri nasıl uyutuyorsunuz nasıl daha rahat uyurlar

6 Cevaplar

0 oy
(615 puan) tarafından
Uyumadan burnunu temizle serim fizyolojik sık.yakası na visks sur uyuturken sirtustu değilde yan yatırın DHA rahat uyur.
-Reklam-
0 oy
(326 puan) tarafından
Nasatol gibi bir burun damlası kullanabilirsiniz. Başını biraz yüksek tutarak yatırabilirsiniz. Başucuna soğan kesip konulabilir. Buhar makinesi varsa o da destek olur
0 oy
(5,736 puan) tarafından
bende nebulizator var omron baby duo diye bi model. burun aparati var hup diye cekio resmen beyniine kadar dolu olsa komplesini bosaltio burnu sinusleri cok rahat. sumkurmeyi ohrenene kafar oyle idare  ediyorz biz
(40 puan) tarafından
Canım bende de burun aspiratörü var ama bu ağızla çekilenlerden. yaparken çok ağlıyor can yakan bir şeymi sizce
(5,736 puan) tarafından
yok
can yakmaz ama aglar bebekler sevmio onu hic
0 oy
(13,218 puan) tarafından
Cold mix damla var canım yakasına damlat çok fayda ediyor
0 oy
(3,850 puan) tarafından
Hasta olduğu zamanlarda yastıkta yatirirdim, yatmadan önce mutlaka banyo ,banyoda ve banyo sonrasi burun temizleme.Banyo ve yatmadan önce odasını iyice havalandirirdim,sık pijama ve nevresim değişikliği yapardim.Gerci ben hala yapıyorum :)))
0 oy
(4,049 puan) tarafından
Yatmadan önce yanına soğan kes koy çok faydası oluyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 68 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Seherl (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 102 göst.
0 oy
1 cevap 22 göst.
0 oy