Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_0d183e273f09187f8a510781e836c16a, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Burnu Tıkalı Bebekleri Nasıl Rahat Uyutabilirsiniz? Etkili Yöntemler Nelerdir?-Aile & Aşk
0 oy
138 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (42 puan) tarafından
Arkadaşlar 1 yaşında bir bebeğim var. Sürekli hasta olup duruyor şimdi de muhtemelen grip oldu nefes alamıyor sürekli serum fizyolojik yapsak da burnunu yeteri kadar açamıyoruz o da uyuyamıyor. Burnu tıkalı olan bebekleri nasıl uyutuyorsunuz nasıl daha rahat uyurlar

6 Cevaplar

0 oy
(615 puan) tarafından
Uyumadan burnunu temizle serim fizyolojik sık.yakası na visks sur uyuturken sirtustu değilde yan yatırın DHA rahat uyur.
-Reklam-
0 oy
(365 puan) tarafından
Nasatol gibi bir burun damlası kullanabilirsiniz. Başını biraz yüksek tutarak yatırabilirsiniz. Başucuna soğan kesip konulabilir. Buhar makinesi varsa o da destek olur
0 oy
(6,524 puan) tarafından
bende nebulizator var omron baby duo diye bi model. burun aparati var hup diye cekio resmen beyniine kadar dolu olsa komplesini bosaltio burnu sinusleri cok rahat. sumkurmeyi ohrenene kafar oyle idare  ediyorz biz
(42 puan) tarafından
Canım bende de burun aspiratörü var ama bu ağızla çekilenlerden. yaparken çok ağlıyor can yakan bir şeymi sizce
(6,524 puan) tarafından
yok
can yakmaz ama aglar bebekler sevmio onu hic
0 oy
(14,088 puan) tarafından
Cold mix damla var canım yakasına damlat çok fayda ediyor
0 oy
(4,243 puan) tarafından
Hasta olduğu zamanlarda yastıkta yatirirdim, yatmadan önce mutlaka banyo ,banyoda ve banyo sonrasi burun temizleme.Banyo ve yatmadan önce odasını iyice havalandirirdim,sık pijama ve nevresim değişikliği yapardim.Gerci ben hala yapıyorum :)))
0 oy
(4,283 puan) tarafından
Yatmadan önce yanına soğan kes koy çok faydası oluyor 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 127 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Seherl (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 116 göst.
0 oy
6 cevap 76 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu