0 oy
521 göst.
Diğer kategorisinde (8,761 puan) tarafından

Kızım yeni doğmuştu yengem hediye almış 6 yaş büyünce giyer nasıl güzel mi  ben beğendim

imageen 

21 Cevaplar

+4 oy
(11,497 puan) tarafından
Ben bu tür elbiseleri hiç beğenmiyorum nedense. Çocuklarında rahat edeceğini düşünmüyorum ama beğendiysen tabi güle güle giysin minnak
(8,761 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
+2 oy
(151 puan) tarafından
Sanki yillardir ondadir saklamis bugunu beklemis getirmek icin ben aldigna inanmyorum
(8,761 puan) tarafından
Aldım dedi canım bilmiyom
(11,497 puan) tarafından
Benim eşimin amcası da öyle yaptı. Kızının eskisi sanırım buna benzer bir elbise getirdi etiket yok üstelik bir yerinde leke vardı. Teşekkür ettim yine de ayıp olmasın diye giydirdim o akşam
(14,835 puan) tarafından
Bende öyle benzettim
+1 oy
(1,082 puan) tarafından
Kızınız şuan kaç yaşında? Yeni doğan bebeğe evet biraz büyük almak mantıklı ama 6 yaş almakta pek mantıklı değil:) ben çok beğenemedim.hayirli olsun yinede
(8,761 puan) tarafından
Daha 4 aylık canım büyük almış 6 yaş işallah büyüdüğünü görüm
(1,082 puan) tarafından
Bence bunu almamis elindekini değerlendirmiş.sahsen ben bir bebeğe hediye alsam en fazla bir yaş büyük alırım
(8,761 puan) tarafından
Bende öyle alırım yapacak bişey yok
+1 oy
(2,055 puan) tarafından

Bu elbise yeni alınmış bir elbise değil. eski model bir elbise büyük kızım 6 yaşını doldurmasına az kaldı o zamanlar bunlar vardı. Modası geçiyordu hatta. 

Bir 6 yıl sonra hiç modası olmaz.

Bir de 4 aylık bebeğe en fazla 3-4 yaş elbisesi al

Güle güle kullanın yine de
(8,761 puan) tarafından
Hiç anlamam ki ben bana yeni gibi geldi
(2,055 puan) tarafından
Elbise eski olup hiç giyilmemiş  olabilir. Elinde vardır getirmiştir.

Ya da bazı dükkan ve pazarlarda eski model olup ucuz almış olabilir
(8,761 puan) tarafından
Olabilir bayada zenginler ama neyse
+1 oy
(2,668 puan) tarafından
Çok eski model bir elbise, birde yeni doğmuş bebeğe 6 yaş elbisesi almak çok saçma. Biraz elindekini vermiş bana göre. 6 yaşındaki bir kız çocuğuna kendi beğendiniz elbiseyi giydirmek imkansız. Artık ne elbiseler var, kendileri beğenip alıyorlar. 6 sene bunu dolapta saklayacağına ver birine giysin
+1 oy
(5,577 puan) tarafından
Demode bi elbise. Ben bu tarz elbiseleri begenmiuorum. Bebegin de daha cok kucukmus. Bence sende birine hediye et tabi daha yasi buyuk bi cocuga :)
(8,761 puan) tarafından
Annem kızar canım  sorar
(5,577 puan) tarafından
Neye kizip soracak canim ?
(8,761 puan) tarafından
Birine verdimi elbiseyi sorar ozaman nerde giydir diye
(5,577 puan) tarafından
Begenmedim hemde 6 yas de. Cocugum 6 yasina gelince modasi gecer de zaten modasi da gecmis bisey yani.
0 oy
(7,921 puan) tarafından

Güzel bnce . Güle güle giysin

(8,761 puan) tarafından
Sağol canım işallah 6 yaşını görürsek
0 oy
(10,070 puan) tarafından
Kızıma hiç böyle giydirmedim rahat olmaz diye.. elbise giydirdim tabi. ama böyle sıfır kol üstündeki boleron olmadan daha şık daha rahat şeyler 

Zevk meselesi güle güle giysin prenses 
(8,761 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
Beğenirsen giydir canım güzelmiş. Beğenmezsen ayır etiketiyle posetiyle sende birine hediye götürürsun. :)
(8,761 puan) tarafından
Olabilir canım 6 yaş daha etiket yok sadece askılık var sadece dursun kenerda
0 oy
(760 puan) tarafından
Sen begendiysen sorun yok ama sandıktan çıkarılmış gibi geldi bana bu tür elbiseler satılmıyor artık 
(8,761 puan) tarafından
Olabilir canım
0 oy
(4,930 puan) tarafından
Bence yengen bunu yeni almamış canım muhtemelen elinde bu elbise vardı yeni elbise alıp masraf etmeyim deyip getirmiş.4 aylık bebeğe 6 yaş elbisesi almak çok da mantıklı gelmedi bana . Ayrıca modeli de eski gibi .
(8,761 puan) tarafından
Hmm modele takılmadım canım etiket yoktu sadece askılığı var yanında çorapları var işte
0 oy
(15,719 puan) tarafından
Güle güle giysin canim. Bak şimdiden hazır 6 yaş doğum günü elbisesi. 
(8,761 puan) tarafından
Evet canım ben sadece düğünden düğüne giydirim
0 oy
(2,574 puan) tarafından

Beğendiniz mi diye sorduğun için söylüyorum, ben çocuklara bu tarz kıyafetler giydirip hediye paketi gibi dolaştırmayı sevmiyorum. Beğenemedim. 

Yengeniz de "büyüyünce giyer" deyişini biraz genişten almış sanırım :) Sağlıkla keyifle 6 yaşını görün inşallah.

(8,761 puan) tarafından
İşallah canım
0 oy
tarafından
4 aylık bebeğe 6 yas mı almış bence eski yeni alabilirdi durumu varsa 
(8,761 puan) tarafından
Durumu baya iyi canım yengemin
tarafından
Anladım canım sen beğendiysen giydir canım o zaman yeni almıştır
0 oy
(13,080 puan) tarafından
6 yaşında bir çocuğun giyebileceği bir elbise 2-3 yaş olsa rahat etmezdi büyük ihtimalle. Güle güle giysin 
(8,761 puan) tarafından
6 yaş almış canım
0 oy
(762 puan) tarafından
Sen beğendiysen gerisi önemli değil.
0 oy
(1,047 puan) tarafından
1yas alinir hadi bilemedin 2yaş alinir 6sene saklancak hediye niye goturursunki cok sacma
0 oy
(18,045 puan) tarafından
Bari iki yaş alsaymis 6 yaş nedir modası geçer sanki ama neyse hediye sonuçta koy dursun
0 oy
tarafından
Bence sen de beğenmedin canm linç yersin diye düşünüyorsun. Yeni doğan bebege 6 yaş elbise ne demek. Ya evde olan kıyafeti getirmiş ya da bulmuş ucuza almış getirmis. 1 yaş alırsın 2 alırsın 3 alırsın 6 nedir 
(8,761 puan) tarafından
Sadece düğünde giydirim normal günde giydirmem
tarafından
Hiç giydirme inan at
0 oy
(117 puan) tarafından
Yani iyi güzel ama niye bu kadar büyük almiski bari bı iki yaş alsaymiş ki 6 yıl snra o kıyafetin modelinden eser kalmicak yinede güzel güle güle giymek nasıp olsun inşallah cnm hediye hediyedir düşünüp getirilmiş sonuçta 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 103 göst.
+1 oy
19 cevap 930 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 537 göst.
10 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,898 soru

12,323,718 cevap

39,043 kullanıcı