Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_b0ffbd8c7ec0d9a7f44da10c33457c27, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Kaynananız Küsken Onun İçin Hediye Almalı Mısınız?-Aile & Aşk
0 oy
159 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,386 puan) tarafından
Kızlar bn aslında kayınvalidemi cok severdim hala da seviyorum tabiki esimin annesi 

Memlekete gittim de böyle biseyler soyler bn de çok alıngan birisiyimdir hmn üzülürüm ve bnm arkamdan konuştuklarını duydum görümcemle işte uyusuk biraz eli ağır( ona gore tabi ) 

Bn elimden geldiğince yaparim o beğenmez pek 

Neyse üzerimde bi tane penye vardi gördü ve dediki çok güzelmiş  bnada bundan alırmısın dedi bn sana parasını veririm dedi  bn parasını almam tabikii pek aramaz sormaz Bni bnm de icimde kaldi 3 günlük dünya sizce alip gönderim mi memeleke?

6 Cevaplar

0 oy
(1,067 puan) tarafından
sormana bile gerek yok kalbinden almak geciyosa al 
(2,386 puan) tarafından
Alcam cnm ınşallah;)
-Reklam-
0 oy
(2,128 puan) tarafından
İçinde kaldıysa sonuçta eşinin annesi ben olsam alabilicegim durumum varsa kendi ihtiyacimiz yoksa varsa almam ama yoksa o para öylece duruyorsa al benceihtiyacn varsa kendine harca
(2,386 puan) tarafından
Aslında bnm de ihtycim var da istediği için icmide kaldı cnm
0 oy
tarafından
Ben alırdım herhalde kin tutamıyorum küs kalamam biriyle 
(2,386 puan) tarafından
Öyle yapcm cnm bnde:)
0 oy
(706 puan) tarafından

Gönder bence hakediyosa benim kaynanam bana almaz asla bende ona almam para harcamaya o kadar karşıki oğluşunun parası gider diye canı gidiyo ama inadına alırım üstüme başıma :D

(2,386 puan) tarafından
Normalde iyi bi insandır cnm biseyler gönderir memleeten vs seçerim ama iste arda oluyor tabi biseyler sende al aman boşver:)
0 oy
(6,131 puan) tarafından
Kendilerince yorum yapmışlar. Uyuşuk, eli ağır demek kötü bir şey değil bence. Onlara göre yavaş kalıyor olabilirsin. İçinden almak geliyorsa al tabi bizzat istemiş bide 
(2,386 puan) tarafından
Evet cnm bnde kararsız kaldım alayim da gönderiyim
(6,131 puan) tarafından
Al boş ver sen Allah rızası için ve eşin için yap
(2,386 puan) tarafından
Tmm cnm teşekkür ediyorum ;)
(6,131 puan) tarafından
Rica ederim ne demek ☺️
0 oy
(19,270 puan) tarafından
Arkandan çok konuşmuş sayılmaz :) alıp gönderme bu seferde cimri desin demiycem al gönder o eli uyuşuk demek ben çalışkanım demek bizi beğenmek takdir etmek güçlerine gidiyor yazık hiç takdir görmemişler ki etmeyi bilsinler ben böyle bir durumda tamamen iç sesime bakardım seviyorsan al gönder bence 
(2,386 puan) tarafından
Haklisin cnm aslında göndercem cnm inşllah :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 416 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 425 göst.
14 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Esmerannee (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 327 göst.
4 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,903 göst.