+1 oy
763 göst.
Diğer kategorisinde (2,436 puan) tarafından
36 haftalık hamileyim ablam ve kız kardeşim yok ne yazıkki keşke olsalardı kimseden bişey beklemem gerekmezdi belki de. Herkesle iyi olayım diye yapmadığım şey kalmadı ama şimdi anladım ki kim nasıl davranıyorsa benim de öyle davranmam gerekiyormuş. 3 tane görümcem var 1 tanesi evli hamile iken çalışmama rağmen iki üç kere evini temizlemeye yardıma gittim hep mesaj attım halini hatrını sordum. Peki şuanda bunları bana yapan var mı YOK bugün bütün odaların camlarını ve perdelerini yıkattım zar zor oldu ama helal olsun bana dedim kimseye minnet etmeden yaptımm yarında kapıları silicem her gün Bi iş yapıcam inşallah. Siz siz olun kimseden bişey beklemeyin beklenti içinde olursanız çok üzülürsünüzz 

26 Cevaplar

0 oy
(7,775 puan) tarafından
Bende çok yaptım ve hala aptall gibi yapıyorum ama hiçbir zaman bana destek yardım görmedim. Akillanmıyorum da niye böyleyim bilmiyorum.
(2,436 puan) tarafından
Ne diyim ki canım ama yapmaman lazım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Büşra nerelerdesin aşkım mesajda atılmıyor sana merak ettim. Nasılsın 
(2,436 puan) tarafından
Sana da mesaj atılmıyor cano
tarafından
Bakiyim aşkım
tarafından
Kullanıcı izin verilmiyor yazıyor canım
(2,436 puan) tarafından
Sende de öyle diyor csnım ama ben kapatmadım hiç mesajlarımı
tarafından
Valla bende kapatmadım ki e posta onayladım hala mı öyle
0 oy
(1,877 puan) tarafından
Kimse kimsenin annesi ve kız kardeşi gibi olamaz,ama sağolsun görümcem bebek doğunca bize baktı biraz.
(2,436 puan) tarafından
Aynen öyle ne güzel baktıysa
0 oy
(45 puan) tarafından
Ben yurtdışına yerleştim birkaç ay önce ve burada hamile kaldım. Dile hakimiyetim yok, ailem yok, arkadaşlarım yok sadece eşim var o da çalışıyor. Ve hamileliğim zor geçiyordu sürekli kusuyordum su içsem bile. Birinin önüme bir tas çorba koymasına muhtaçtım. O yalnızlığı dibine kadar hissettim. Midem bulandığı için yemek de yapamıyorum enerjim zaten sıfırdı; eşim işten gelince ya dışarıdan yiyebileceğim bit şey getiriyordu ya da lokantaya gidiyorduk. Eşimin dayısı yengesi kuzenleri ile aynı ülkedeyiz sadece farklı şehirlerdeyiz. Bizi davet ettiler bir haftasonu gittik, neden bilmiyorum hava değişikliği mi iyi geldi midem biraz düzeldi iştahım açıldı. Evde de yengesi sürekli ısrar ediyor şundan ye bundan ye, akşam yemeğine oturuldu cümbür cemaat. Ben de iki tabak yemek yedim. Çok acıkmıştım aylardır ev yemeği yiyemiyordum. Yemeyince zaten neden yemedin yesene diyip duruyorlardı. Neyse aylar geçti, bunlar Türkiye ye kayınvalidemin yanına gitmişler. Ya Bilge de 2 tabak yemek yedi hiçbir şey yemiyor diyordunuz sürekli yiyip durdu gibi aynı cümleleri tekrar tekrar söylemişler. Kayınvalidem de yenilen yemeğin lafı çok yapıldı diye kızlarına bir sürü hediye almış altta kalmamak için.

Ya Allah aşkına bu ne saçma bir şeydir hem yemek ye diye ısrar ediyor hem bol bol yemek var hem de hamileyim karnım aç yesem ne olacak sanki evi yedim bitirdim. Bundan sonra kimsenin evinde 1 bardak su bile içmem. 5 vakit namaz kılıyorlar bir de aşırı dindarlar güya. Hamile bir insanı doyurdun duamı almıştın o gün, ayıp ya. Valla ben şu süreçte herkesin yüzünü gördüm. Sonra Türkiye ye 2 haftalık bilet aldım annemin yanına gittim doyasıya yedim içtim annem prensesler gibi baktı. Gerçekten hiçbir şey yiyemediğim enerjimin çok çöktüğü bir dönemdi birinin bana yemek hazırlayıp yedirmesine muhtaçtım. Sonra ilaç almaya başladım şimdi kendi yemeğimi yapabiliyorum yiyebiliyorum ama asla unutmayacağım.
0 oy
(3,101 puan) tarafından

Ben 4 doğum yaptım kimseden bişey görmedim beklemedim.( Annem ablam kız kardeşim zaten yok ) 3. Ve 4.doğumu yaptığımda hele sadcee eşim vardı hastanede evde .nasıl olsa tecrübeliyim die kimse umursamadı komedi gibi sanki 3 4 de lopusa olmuyor insan onu leylekler getiriyor gibi davrandılar. Hamileyken de aynı sadcee eşim yardım etti camları felan eşim sildi . Rabbim razı olsun ondan <3

(2,436 puan) tarafından
Ne güzel eşinn destek olmuş bende o da yok akşam 11 de gelihprm
0 oy
tarafından
Başkalarından bişey beklemeniz benca çok saçma gurbetteyim kimse gelip evimi temizlemede yardım etmedi sezeryün oldum evemen bütün işini tek yaptım hatta hastaneye gitmeden 1 gün evda tekrar evimi temizledim yemek yaptım hoşaf yaptım kendime hastaheye öyle ğittim doğumunda annem vardı çalıştığo için doğum yapacağım iün geldi gitti 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 571 göst.
30 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nisann (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 556 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (731 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 309 göst.
28 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 606 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,064 soru

12,294,858 cevap

38,301 kullanıcı

Kategoriler

...