0 oy
312 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (254 puan) tarafından
Kızlar şaşırdım ne yapacamı başım ağrıdı düşünmekten aslında lahana almıştım pirincim bitti için saramadim şimdi İnce köftelik bulgur var canım kısır tarzı birşey istedi içine yeşil soğan yerine normal soğan katsam bidr turşudaki.salataliktan katsam olur mu tadı bozulur mu 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet bizde yeşil soğan yerine kuru soğan atıyoruz çokta güzel oluyor ama iyice kavur
(254 puan) tarafından
Yeşil soğanım yok aslında sadece bulgur soğan domates var ben turşudan salatalık çıkarıp dograsam içine olur demi
tarafından
Vallah güzel olur neden olmasın şartmi tüm malzemeler olsun  afiyet olsun şimdiden
(254 puan) tarafından
Teşekkür ederim hemen yapıyorum insan şaşıyor hergün ne yapsın
tarafından
Vlh öyle yemek konusu çok can sıkıyor
-Reklam-
0 oy
(18,759 puan) tarafından
Ben kuru soğan doğrayıp kavuruyorum salça ile hatta baharatları da onun içine en son katıyorum sonra salça il bulguru buluşturuyorum bence daha lezzetli oluyor iyice harmanlanıyor 
(254 puan) tarafından
Bende kavurup yapıyorum en son altını kapattıktan sonra salatalık eklesem olur mu turşudan cikaracam
(18,759 puan) tarafından
Salatalığı altı kapanıp biraz soğuyunca ekle bence yeşillik vs ne ekleyeceksen o zaman ekle
(254 puan) tarafından
Yeşillik yok bacım soğan salça kavuracam domates ekliycem
(254 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Salçalı bulgur kız içine istediğini kat biz beyaz soğanı cigden koyarız ben çiğ seviyorum 
0 oy
tarafından
Kornişon turşu koyabilirsin bn arada canım isterse katıyorum salatalara da arada doğrarım.Bulgura tuz atıp ıslatıyorum göz kararı.Soğanı doğrayıp kavuruyorum,salcalarını ekliyorum.Yeşilliğini domatesi artık ne koyucaksam doğruyorum.Bulgura öncr kavurduğum salçalı soğanı,pul biber ,karabiber kimyon ,bolca isot,sarımsak ekliyorum.Sonra geri kalan malzemeler artı limon ve nar ekşisi.Annemse soğanı kavurmaz direkt rendeler çiğden salçayla sarımsak baharatlarla biraz yoğurur.Sonrs geri kalanlar.İki türlü de güzel oluyo
0 oy
(4,080 puan) tarafından

Olur olur ekşi tadını verir ne güzel. Soğan salça kavururum ıslanmış bulgurla karıştırıp malzemeleri eklerim. Ben de yeşillik sevmiyorum domatesli daha güzel bence :) lahanayı da kesseydin sarılmayacak yerleri haşlayıp ekşilerdin kısırla çok güzel olur 

(254 puan) tarafından
Bende kavurdum yaptım lahanayı kesmedim valla pirinç yok diye inşallah yarın yaparım onuda
0 oy
(1,043 puan) tarafından

Bulguru ıslatıyorum soğan doğuyorum sarımsak doğuyorum soğanı yeterince. Salça ekliyorum çiğden  yoguruyorum su katmadan  kimyon karabiber  7 türlü ekliyorum tamamen yogurduktan sonra nar ekşisi  limon  yağı koyuyorum 

Evde ne varsa koyuyorum  kara lahana havuc domates salatalık yesil nane maydanoz  karıştır tamam
(254 puan) tarafından
Soğan domatesli hepsini kavurdum ben mazeme eksik diye uğraşmadım teşekkür ederim tarif için
0 oy
(5,504 puan) tarafından

image

Önce burgurumu demlemeye alıyorum sonra kuru soğan dogruyup kizartiyorum salcami ilave edip sonra domates marul salatalık yeşil soğan dogruyup ekliyorum enson tuz limon suyu ilave ediyorum afiyet olsun:))

(5,504 puan) tarafından
Gel yapayım cnm
(254 puan) tarafından
Uzağızdır kesin teşekkür ederim ❤️
(5,504 puan) tarafından
Nerde oturuyon cnm
(254 puan) tarafından
Adana
(5,504 puan) tarafından
Hmm Ankara bende
0 oy
(6,023 puan) tarafından
Ben salça yağ soğan iyice kavururum kırmızı toz bıber pul bıber tuz sonra bulguru dökerim karıştırır kaynar su dökerim altını kapatır demlenmeye bırakırım sonra malzemeleri dograrım
(254 puan) tarafından
Bende kavurdum soğanı mazeme eksik diye pek uğraşmadım canım teşekkür ederim tarif için
(6,023 puan) tarafından
Ne demek canım afıyet sıfa olsun kardeşim
(254 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bacım benim ❤️
(6,023 puan) tarafından
❣️❣️❣️

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 446 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,928 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 334 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde meraklianne (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
28 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
29 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,222 soru

12,409,362 cevap

44,769 kullanıcı

Kategoriler

...