11 yıllık evliyim ve severek evlendik. Eşim maddi sıkıntı olduğunda bunu benle değil kayınvalidemle paylaşırdı. Yeni evli olduğumuz zamanlar çok sorun etmezdim,hani kendince erkekti gururuna yediremiyordu falan. Artık 3 çocuk sahibi geniş bir aileyiz. Adam hâlâ aynı. Yetmiyormuş gibi geçen sene gram altın yapıp annesine saklaması için verdi ve ben bunu şansa ögrendim. Eşim kayınvalidem ve görümcem kendi şahışlarına yapıp kayınvalideme veriyormuş saklasın diye. Tmm kayınvalidem ve görümcemi bilmeme gerek yok,eşimin bunu saklaması normal mi? Ki bu adam bütün mal varlığını benim üstüme yapar öyle şeyide yoktur yani. Bu olaydan sebep geçen sene kavga ettik. O sıra baya sıkışık biliyordum durumunu,böyle yapması beni çok incitti. Ben ondn alıp ,sağa sola dağıtan biri değilim . Maddi olarak rahat olmasını bilmek beni de rahatlatacaktı oysa. Yetmezmiş gibi bu senede aynısını yaptı ve şansa öğrendim yine. Her seferinde kendi söylüyor üstelik n var bunda diyor. Ben kızmakta haksızmıyım? Varlıkta yoklukta ben eşiyim. 2 plana kalmak bu konuda beni aşırı rahatsız ediyor bu nedenle yeniden kavga ettik. Ben mi abartıyorum acaba ?