0 oy
86 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (515 puan) tarafından
Cumartesi kardeşim bize gelecek. Doğumdan sonra misafir gelirse diye buzluğa bisey yapıp koyacağız. Hem eve hem misafire.Doğumum ocak ayına denk geliyor nasip olursa. 

Poğaça 

Sarma

Sigara böreği 

Bezelye 

Fasulye 

Nohut 

Kurabiye

Başka neler olabilir

4 Cevaplar

0 oy
(1,225 puan) tarafından
Doğumdan sonrası için buzluğa hiçbir hazırlık koymayan sanırım bir tek ben varım .d.d.d
(515 puan) tarafından
Normalde bnde koymuyorum ama yazın hiç bisey yapmadım eşimle ayrılma aşamasına geldik 1,5 ay annemlerde kaldım şimdi yapmak istiyorum onun için yoksa bnde yapmıyorum
(1,225 puan) tarafından
Allah korusun yaa. İnşaAllah bir daha ayrılma noktasına gelecek kavgalarınız olmaz.
(515 puan) tarafından
Amin inşallah çok teşekkür ederim <3
-Reklam-
0 oy
(1,966 puan) tarafından
İçli köfte olabilir 

Her şey olabilir aslında bagzi kadınlar soğan doğrayıp koyuyo yemek yaparken eli korkmasın diye habsha
(515 puan) tarafından
Biber yapıp koydum da soğanı doğrayın kiz :D
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Kek 

Mantı 

İçli köfte 

Fellah köfte 

Özellikle yemek yapmaya maalesef çok vaktin olmuyor yeni doğan bebekle o yüzden her şeyi en pratik haline getir mesela soğanları küp kip doğra kilitli poşete koy kırmızı biber yeşil biber küçük küçük doğra koy kuş başı eti haşla yemeklik porsiyonla poşetlere koy kıymayı kavur porsiyonla koy hani bakınca bu kadarına ne gerek var diyebilirsin ama yeni doğan bebekle inan bana nasıl yemek yaptım bilmiyorum sonra bi gün annem bendeyken bu saydıklarımı yaptık attık buzluğa misal etli nohut mu yapacağım tencereye hemen yağı koy buzluktan doğranmış soğanı at kavur salçasını koy buzluktan haşlanmış eti nohutu koy suyunu tuzunu ekle kapat tencereyi o pişerken hemen pilavını koy yarım saate yemeğim hazırdı veya makarna yapacağım hemen kavrulmuş kıyma soğan biberleri kullanıp şipşak bi kıymalı makarna yapıyordum çok kolaylaştırıyordu bittikçe de bebeğe bakan oldukça stokları tazeliyordum hemen ☺️
(515 puan) tarafından
Teşekkür ederim bunları yapacağım biber koymuştum zaten diğerlerini de cumartesi artık. Yukarıda da yazdım eşimle ayrı kaldık 1,5 ay dolapta ne var ne yok almışlar hepsini. Et alıp haslayacagim. Nasip artık
(4,311 puan) tarafından
Rabbim bir daha o raddeye getirmesin inşallah her evlilikte olan şeyler inşallah bundan sonra bağınız daha da güçlü olur bebeğinizle saygınız sevginiz tazelenir artar ❤️
Sen dediklerimi yap canım her şeyi en pratik hale getirmeye çalış kendin için inşallah sağlıkla kucağına alırsın ❤️
(515 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun <3
0 oy
(999 puan) tarafından
https://www.instagram.com/reel/C3h5ZqiNd3l/?igsh=MWw5MDl4d20yaWNpYw==

Bu tarif beni misafir için inanılmaz kurtardı

Bir de ben salça yağ soğan kavurup 1 yemeklik 1 yemeklik posetliyorum buzluğa atıyorum yemek yapacağım zaman hemen hazır oluyor çok pratik 
(515 puan) tarafından
Yaa çok güzel teşekkür ediyorum <3

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 77 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 294 göst.
0 oy
2 cevap 57 göst.
0 oy
5 cevap 84 göst.