+1 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde (2,542 puan) tarafından
Bir tane çocuğum var 3 yaşında ikinci çocuğumuz da olsun istiyoruz ama olmuyor ya. 1 sene olacak halen durum aynı bugün yine adet oldum. Doktora gittim rahim normal,  sağ yumurtalık, sol yumurtalık normal diyor ama olmuyor. 

17 Cevaplar

+1 oy
(806 puan) tarafından
Benimde 1 yıla yakın sürdü yumurtlama gününü takip et 
(2,542 puan) tarafından
Bende edeyim o zaman yaaa hangi uygulamayı kullandiniz peki.
(806 puan) tarafından
Pepapp-adet takvimi
(2,542 puan) tarafından
Teşekkür ederim yukleyeyim bende
(25 puan) tarafından
Ovulasyon testi al bence o takvimler her kadında aynı olmuyor
(2,542 puan) tarafından
Ya bizde zaten iki günde bir ilişki oluyor yumurtlama zamanına denk gelmemesi mümkün değil aslında
-Reklam-
+1 oy
(752 puan) tarafından
Benim kızım 4 yaşında. O 1 yaşındayken korunmayı bıraktık ve halen hamile kalmadım 3 senedir. Bende hiçbir sorun yok hatta ben rahim filmi bile çektirdim ama yok. En son eşim gitti ve sebepsiz sperm kaybı olmuş onda. Düşün 1. Çocuk tedavisiz olmuştu. Halen tedavi görüyor eşinde görülsün canım 
(18,076 puan) tarafından
Melisasel önceki hesabında ismin neydi senin sanki tanıyorum seni
(752 puan) tarafından
Alisim ihmal etmeyin canım ne kadar erken teşhis o kadar erken sonuç.
Damla Berna canım aslında spermi düzeltecek ilaç yok ama vitamin tarzı şeyler kullanıyor eşim doktorun önerdiği özel vitamin tarzı. Benim eşim ultrason kan hepsi tertemiz sebepsiz olduğu için sadece vitamin kullanıyor canım çok şükür de olumlu sonuç görüyoruz biz yükselmede. Ama seninki ilaca başlayabilir o sonuçlar için kuzum

Tosbik evet kuzum tanıyorsun o benim :D özelden de konuşurduk seninle. Çok şükür hamileymişsin bana da dua et kız
(18,076 puan) tarafından
Hep aklımdaydin canm bir anda gittin baktım yoksun

Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah gülüm ☺️❤️ hissediyorum yakında güzel haberlerini alicaz
(2,361 puan) tarafından
Tmm cnm teşekkür ediyorum :)
(752 puan) tarafından
Tosbik kuzum vallahi çok çökmüş durumdaydım sonuçlardan sonra baya kendime gelemedim ondan giremedim buralara. Çok teşekkür ederim aşkım hep dualarında bana da yer ver inşallah en yakın zamanda bende hamile kalırım çok şükür Allahım yüzümüze baktı sonuçlarımız düzeliyor bide hamile kalsam tam olacak ❤️ senide Allah bir avazda kurtarsın bebişine kavuşasın inşallah aşkım ❤️
+1 oy
(230 puan) tarafından
Benimde öyle yaa 2.ci 4 aydır olmuyor doktora gittim adetin 2 günü gel dedi yolladı.Bide folik asit verdi 
(2,542 puan) tarafından
Hormon testi yapacak size herhalde
(230 puan) tarafından
Aynen ilk denemede kimyasal oldu Zatn
(2,542 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah
+1 oy
(8,799 puan) tarafından
Akışına bırak benim ilk çocuğum zor oldu 2 ci kolay oldu
(2,542 puan) tarafından
Benimde 2. Olmuyor anlamadım yaa bu saatten sonra gerctakmaya baslayacagim normalde takmiyordum ama artık takıyorum ya
+1 oy
(1,543 puan) tarafından
Hacamat yaptırın bence
(2,542 puan) tarafından
Ben korkuyorum ondan ya
(1,543 puan) tarafından
Ben yıllardır aralıklarla yaptırıyorum işinin ehli birine yaptirirsaniz hissetmiyorsunuz bile
(2,542 puan) tarafından
Ya kuzenim yaptırdı alerji oldu onda sırtı gerçekten mahvoldu koca koca şişlikler oluştu sırtında. Kadın da ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım demisti
(1,543 puan) tarafından
Hacamattan neden alerji olsun ki Allah Allah
(2,542 puan) tarafından
İnanın bizde anlamadık kadında ilk defa böyle bir şey gördüm dedi gerçekten mahvolmustu sırtı kendim görmesem inanmazdım belki de
+1 oy
(22 puan) tarafından
olur olur zamanı vakti nasibi var demekki daha
(2,542 puan) tarafından
Ya tabi öyle düşünüyorum bende ama bilmiyorum ya başlarda hiç takmazdim da şuan durum değişiyor ya.
(22 puan) tarafından
Kafana hiç takma hiç olur inşallah stresten uzak ol
(2,542 puan) tarafından
Ya gerçekten kac ay takmadım ama ilerleyince zaman biraz üzülmeye başladım.  Yine de nasip ya
+1 oy
(74 puan) tarafından
Ovülasyon testiyle yumurtlama günlerinizi öğrenip değerlendirebilirsiniz
(2,542 puan) tarafından
Bu ay öyle yapacağım herhalde yaa
+1 oy
tarafından
Demekki vakti zamanı gelmemiş daha canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ❤️ 
(2,542 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim ❤️
+1 oy
(2,055 puan) tarafından
Her insan farklıdır bir sürü sebebi olabilir canım.

En iyisi doktor görünmen.

Sana tavsiyem muhakkak Yumurtlama günleri takip et.

Ve stres yapma.

Stres çok etkiliyor. Acaba olur mu olmaz mı diye düşünürsen kolay kolay tutmuyor.

Soğan suyu da içebilirsin.

İltihap vardır belki
(2,542 puan) tarafından
Gittim doktora hersey normal deyip gönderiyor yaa
+1 oy
(141 puan) tarafından
Ben 4 sene evlat hasretiyle yanıp tutusmustum resmen canım çok çok iyi bilirim ama iyiki bı evladın var Allah bağışlasın ben bazı şeyler yapmıştım otlar vs vs dualar da dahil eğer ki yazmamı istersen özelden yazabilirim hepsini tek tek böyle şeylere inanırsan , ben çok gözyaşı dökmüştum hiç biseh yokfu doktor stresten kaynaklı bı sorun gozukmuyo deyip gonderiyodu denemediğim tek bişey kalmamisti sonunda rabbim nasip etti kızım oldu şuan 3 yasinda hamdolsun
+1 oy
(111 puan) tarafından
Benim kizim dogduktan 3 sene sonra dis gebelik yasadim sol tupum alindi sonra tekrar gebe kaldim 4 aylikken karnimda öldu bi suru test yaptim hersey normaldi bir problemim yoktu neyse kizim 5 yasina geldi bi daha gideyim doktora dedim olmazsa rahim filmi cektireyim diye dusundum gitigim doktor bir sorun yok biz bu hastanede rahim filmi cekmiyoruz istersen universite hastanesine git istersen tup bebek yaptir falan dedi.bende eve geldim amaaaann bir sorunum yokmus oldu oldu olnazsa hayirlisi dedim.hooopp o ay bi baktim hamileym simdi 3 aylik oglum var hamd olsun.bence en onemlisi kafadan bebek dusuncesini silmek esinizle yataga girerken bebek yapmaliyiz dusuncesiyle degil keyfiniz icin girin bir de yumurtlama gunune denk getirin adet döneminiz bittikten sonraki gün bir gün arayla 10 gün boyunca ilişki sıklığınız olsun Rabbim gönlünüze göre versin.
(2,542 puan) tarafından
Haklısınız gerçekten kafadan atmak gerek ilk çocuğum da yaşamıştım bunu. Tavsiyeler için çok teşekkür ederim
+1 oy
(4,381 puan) tarafından

Benim kuzenin oyleydi. Ikinci oglundan sonra 7 sene gecmisti olmuyodu. 1 sene sonra asilama bile denedi olmadi. Sonra dogal yolla oldu. Digeri 1 yasinda olmadan 3.de oldu :)  belki zamani tuturamiyosunuzdur veya esinizden kaynaklidir. O da gorunsun bence.

(2,542 puan) tarafından
Aynen canım olmazsa eşimde görünsün bir doktora.  İlk çocuğum da 6 ay sonra olmuştum anneminde geç oluyormusyeni sordum ona genetiktir belki
+1 oy
(13,248 puan) tarafından
eşin de gitsin doktora 
(2,542 puan) tarafından
Evet söyleyeceğim teşekkür ederim
+1 oy
(4,326 puan) tarafından
Kafaya takıyor olabilirsin bende denedim 1 buçuk yıl miyom sorunum vardı kaç doktora gittim olur diyip bı sürü ilaç verip gönderdiler meğerse benim rahimin ortasında hamile kalmayı engelleyen kocaman miyom varmış 6 cm hiç bıri demedi en son bi doktor buldum adam açık açık söyledi yüzüme böyleyken böyle kalamazsin kalırsan da ölür ilerletme olmaz gebelikte dedi ameliyat oldum 3 ay önce şimdi 1 yıl daha bekleyecegim sonra nasipse tekrar denicem 

Bence bı doktora kalma farklı farklı git test iste iyice araştır 
(2,542 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun yaa. İşte ben dün başka bir doktora aldım bakayım o ne diyecek olmazsa hormon testi isteyeceğim yapmadı hoc doktor
(4,326 puan) tarafından
Bence de canım illa bı sabep vardır eşin de gitsin sorun onda da olabilir
(2,542 puan) tarafından
Evet çok kişi yazmış onu da bu doktor bakayım ne diyecek sonrasında eşime de diyecegim görünsün diye. Sperm sayısına nasıl bakılıyor peki
(4,326 puan) tarafından
Onu bilmiyorum canım sorun bende çıkınca gitmedi eşim tekrar hamilelik denedigimiz zaman olmazsa gidecek de sanırım bizim smear testi gibi numune alınıyor
0 oy
(8,082 puan) tarafından
Stresten uzak durun . Bnmde 7 8 ayda zor oldu 2. Bebek
(2,542 puan) tarafından
Teşekkür ederim takmamaya çalışacağım
0 oy
tarafından
Bizde aynı durumdayız 2 sene olacak ikinci çocuk olmadı 
(2,542 puan) tarafından
Neden böyle oluyor doktora gittiniz mi hiç
tarafından
Vala açık söylemek gerekirse ayıplar mısınız bilmiyorum ama kızımda normal doğuma çok zorlandım alttan saat başı 10 kişi açılmaya diye baktı biri ebe diğerleri stajer di piskolojim çok bozuldu bu anlamda o yüzden doktora gitmedim doktora gitsem alttan muayene ederse diye gitmedim sağlık ocağına danıştım şüphe duyup kan verince gebelik yok dedi gebelik düşünüyorsan folik asite başla dedi başladım düzenli içmedim bilmiyorum ya uzun oldu ama belki hayırlısı tek çocuk olmasıdır bilemiyorum hayırlısı böyleymiş
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Eşimin de muayene olmasını tavsiye ederim. Sperm sayısı azalmış olabilir. 
(2,542 puan) tarafından
Evet sigara filan da kullanıyor bakalım diyeceğim ona
(2,542 puan) tarafından
Birde sperm sayisinanasil bakılıyor acaba
(1,093 puan) tarafından
Sanırım ürolojiye gitmesi lazım.

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 323 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Canlarm51. (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 500 göst.
26 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,402 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 246 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Zhr73 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.

410,380 soru

12,341,982 cevap

39,740 kullanıcı

Kategoriler

...