+1 oy
421 göst.
Diğer kategorisinde (2,093 puan) tarafından

5 dk önce elime bu haber ulaştı. Cidden nereye gidiyor bu ülke? Biz nasıl büyüteceğiz bu çocukları? Diyolar ki aman tek kalmasın 1 tane daha doğur len ben bu dünyanın neresine bı çocuk daha doğrayım ? Evdekinin ne olacağı belli değil şansa kader yaşıyoruz resmen. Yemin ederim şu dünyanın halini önceden görseydim değil 2. Yi çınarı bile dogurmazdim 

image

18 Cevaplar

+1 oy
(7,450 puan) tarafından

Devletin bu işe el atması lazım.  Başka yolu yok 

-Reklam-
+1 oy
(2,356 puan) tarafından

Tek dicem şey KORKUYORUM :'(

(744 puan) tarafından
Bende aynı :(
0 oy
(4,375 puan) tarafından

İnan her gün aynı şeyi söylüyorum eşime fanusa koyup da saklamak istiyorum artık diye nasıl bi dünya haline geldik böyle :( bana da ikinciyi doğur diyenlere kızıyorum bu sebeple 

0 oy
(3,441 puan) tarafından
Valla zor bir zamandayız bugün okulda kızımın saçını çekmişler iteleyip durmuşlar daha anaokulunda böyleyse liseyi düşünemiyorum
0 oy
(5,986 puan) tarafından

az once bende  bunu okudum şoklara grdim

image

(5,986 puan) tarafından
insanlar kimbilir neler yasiyor haberimiz olmuyorli. en uc noktaya gelince cinnet gecirdikden sonra haber oluyor . markette kaldirimda pazarda yanimizdan kimbilir neler yasayan ve yasatan tipler geciyor. yada selamlastihiz esnaf kimbilir neler yasiyor yasatiyor bilinmiyorli kimsenin hayati
(7,450 puan) tarafından
Hersey ailede başlıyor maalesef
(2,193 puan) tarafından
Bugün hava aşırı güzel kızım park istiyo ama ben çıkmaya korkuyorum eşim 11de gelecek o zmn hava soğuk olmasa çıkarız insanlardan korkuyorum
(5,986 puan) tarafından
gercekten oyle. insanlardan korkuluyor bazen . kizimin ranzasinj hayrina birine verdim arkadas buldu aliciyi. fatihten geleceklermis. inan esim panik oldu kardesini cagir yanina diyor gelecek kisiler nedir ne degildir tanimiyoruz bide bu olaylarin uzerine denk geldi tam. insan insandan korkuyor gercekten
(4,722 puan) tarafından
Allah'ım nasıl  insanlar bunlar artık aklım almıyor almıyor her gün ayrı birşey korkuyorum artık
0 oy
(2,169 puan) tarafından
Bide burnumun dibinde olmuş bu olay ya. Gerçekten bırak dışarıyı evimde bile güvende hissetmiyorum. Dışarı çıkacaktım ben ne güzel. Al şimdi nasıl çıkayım. 
(450 puan) tarafından
4. Bölge canm
(2,169 puan) tarafından
İyiymiş burda bir kaç kere denk geldim başakşehir vs olanlara ama unuttum isimlerini:)
(450 puan) tarafından
:) sen neresınden canm
(2,169 puan) tarafından
Ben etaplarda değilim canım Başakşehir geçiyor ama Altınşehire yakınım şehir hastanesine
(450 puan) tarafından
Hım anladım canm
0 oy
tarafından
Kiyamet alameti canim sebebsiz cinayetler olacak olduren neden oldurdugunu bilmryecek olen neden oldugunu bilmeyecek diye 
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Allah böylelerinin belâsını versin sokağa çıkmaya korkuyoruz artik
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Çocuklara hiç iyi şeyler birakmicaz
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Bugün  de eşime dedim kıyamet kopsun herkes ölsün  işte evlâdım var
0 oy
(4,068 puan) tarafından
Ülke resmen çıldırdı. Sanki cani olana ücret veriliyor gibi yarışa girdi insanlar. Kim çevreye daha fazla zarar verir peşindeler 
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Sabah gördüm ve artık neye şaşıracağımızı şaşırdık ya hayatı hergün şans eseri yaşıyoruz resmen
0 oy
(450 puan) tarafından
Evet dün bızım burda kayaşehir de oldu malesef yaralılar hastenys kaldırıldı Allah'tan çıkmadım kkzımla dısarı AVM turu yapalım dedık şansa gitmedik. AVM de oldu malesef... Ve yabancı uyruklu olduğu söyleniyor ne kadar dogruysa
(762 puan) tarafından
Adıyaman mi orası
(450 puan) tarafından
Yok başakşehir istanbul
(762 puan) tarafından
Kayasehir diyince burda da var da korktum. Dibimde diye
(450 puan) tarafından
Yaa bılmıyordum orda da olduğunu:)
0 oy
(17,749 puan) tarafından
Rabbım evlatlarımizı korusun diyecek bisey bulamıyorum başka
0 oy
(2,027 puan) tarafından

Allah sonumuzu hayır etsin bir olayın etkisinden çıkamazken her gün yeni bir olay çıkıyor bu nedir ya psikolojimiz alt üst oldu Allah haklarından gelsin inşallah kötülere fırsat vermesin kendi evimin içinde bile arkama baka baka yürür oldum :( eşim iki gün sonra gece vardiyasına başlayacak ne yapıcam onu düşünüyorum kara kara..

0 oy
(6,317 puan) tarafından
Bir adet yağlı urgan her derdi çözer bence 
(2,093 puan) tarafından
Yağsız kazık da makul olur bence
0 oy
(693 puan) tarafından
Off off hiç iyi değilim psikolojim altüst. Artık basbaya kapımızi kırıp öldürecekler bizi. Keyfi bide sebepsiz. 

Neden boyle oluyor neden kimse dur demiyor daha biz neler yasicaz artık yeter ben hala narin olaydindan cikamazken pes peşe feci ölümler görmekten yoruldum 
0 oy
(531 puan) tarafından
Niye devlet bişey yapmıyor bu ölenler sadece yazıda değil bir can bir evlat bir insan senin benim gibi kıymetli.  Yaptırımı çok büyük olmalı böyle şeylerin.  İdam edeceksin bir bir bak bakalım böyle yapicaklarmi 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 361 göst.
+1 oy
7 cevap 469 göst.
29 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Melike☺️ (1,697 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 286 göst.
3 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 269 göst.

408,404 soru