+1 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (109 puan) tarafından
Kızlar eşim polis memuru.ekipten motora geçti ve eğitim alması gerekiyor.egitim bir ay sürüyor.kaynanamlarla arabayla yarım saat uzaklıkta yüz.ayni şehrin farklı ilçeleri.esim haliyle bir ay olmayacak.kapaliyim.evimde serbest giyiniyorum (genelde sütyen giymem) o yüzden oraya gitmek istemiyorum.bide gelen giden de çok oluyor.insan kendi evinde rahattır yani.kayinvalidemlerle bı sıkıntım yok şükür çokta severiz birbirimizi.ama 6 aylık kızım var beni çok yoruyor.koca ev sığmıyor bazen daraliyorum.bes kız kardeşiz.bir ablam calsiiyor biri evli çocuklu bir kız kardeşim belinden rahatsız işten yeni çıktı.bir ablam var benden iki yaş büyük.durumu anlattım yanıma gel kal dedim tamam dedi.esim iki gün sonra gidecek şimdi diyor beni az idare et şu isim var bu isim var diye.okumuyor çalışmıyor ve bekar.tum gün kontaynirda.sen gel diyor.kendileri zaten komtroynrde beş kişiler zor sigiyorlar üstelik çocukla ben imkanı yok sigamayiz.gelmiyceksen şöyle dedim yok niye gelmeyim diyip duruyordu.simdi de isim var bikac gün idare et diyor.aslinda gelip gelmemesi mesele değil.ama hamilleigimden beri beni aşırı oyaladı .hep bu hafta geliyorum diyip gelemzdi.bu ay geliyorum der gelmezdi.sikintili hamileliğim geçti.tansiyonum yüksekti bebek sikintiydi .ev iş güç yemek yapamadığım zamanlar oluyordu.zoruma giden gelmemesi de değil devamlı oyalıyor.oyle böyle çocuğu doğurdum büyüttüm hala aynı devam ediyor.gelmek istemiyor ben bunu biliyorum ama o zaman gelmeyecem de.beni ne diye habire oyaliyorsun.ben yalnız kalamiyorum.depremde enkazda kaldım .oturduğum bina şuan 13 kat.depremden korkuyorum bu bir.karanliktan korkuyorum sessizlikten .evet alışmam gerekiyor ama yenemiyorum bu durumu.gorunmez varlıklardan korkuyorum.o kadar okusam etsem de direk beynim bana oyunlar oynuyor yalnız duramıyorum.ustune Vertigo oldum bayılma derecelerine geldiğim oluyor.bayilma atakları yasiyorum bazen.basimda eşim yok .bsey olsa belkide haber bile edemeyeceğim o zman.ya da hop diye eşim çıkıp gelemeyecek.bide küçücük kızım var.bir iki gün osla idare edilir de bir ay evde çok korkarım yapayalnız .ablamda şimdi abartma ne var biraz idare etsen gelecem diyip duruyor.ben kaynanamlarla gitsem orda da tutturacak bir gün daha kal iki gün daha kal.yaptihi beni çok sinirlendirdi.bende gelme sıkıntıya da girme beni de sıkıntıya sokma ben kayannamlarda kalırım dedim .gelsede artık istemiyorum.kendisinin böle bir durumu olsa koşa koşa giderdim.ama onun tek yaptığı beni oyalamak sürekli .canımı çok sıktı.simdi kendisi gelsin istemiyorum artık.korkularini yen evinde kal mi dersiniz yoksa kyinvalide de bir ay kal mi dersiniz .

7 Cevaplar

0 oy
(11,818 puan) tarafından
Canım önce dene derim.ha baktın olmuyor toparlanngit kayınvalidene evet zor haklısın kimsenin evi gibi olmaz ama alisamazsan kendini zorlama
(109 puan) tarafından
Teşekkür ederim.bakalim eşim bı gitsin artık öyle karar verecem
-Reklam-
0 oy
tarafından

Durum biraz sıkıntılı ama bence kaynananda kal canım, mantıklı olan şuanda o çünkü

(109 puan) tarafından
Bencede
0 oy
(5,496 puan) tarafından
Canim annen gelip kalamaz mi o kardesinden sana hayir yok yani bos yere demissin.
(109 puan) tarafından
Zeytin zamanı şuan annem gelemez cnm
0 oy
(225 puan) tarafından
Bence kayınvalidene gitmen daha iyi olur.
0 oy
(523 puan) tarafından
Bende kayinvalidene git 
0 oy
(14,614 puan) tarafından
Ruhsal ve bedensel sıkıntıların varken bende yalnız kalma 

1 ay sütyen takarsın bir şey olmaz çünkü ufak bebeğin var.

Ablanjnda sözüne güvenme 
(109 puan) tarafından
Sütyen giyerim sorun yok ama ne bileyim insan evinde durmak istiyor.sanirim kayinvalideme gidecem
0 oy
(13,568 puan) tarafından
Kayınvaliden de kal derim

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 147 göst.
0 oy
28 cevap 569 göst.
1 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde oylede.guzel1 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 597 göst.
0 oy
6 cevap 261 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu

408,340 soru

12,267,754 cevap

37,517 kullanıcı

Kategoriler

...