0 oy
736 göst.
Diğer kategorisinde (11,833 puan) tarafından
Bir arkadaşım var.iyidir hoştur fakat bir huyu var ki bu yüzden arkadasligimi kesmek istiyorum.benim iki çocuğum var .herşeyi yanlız yapmaya çalışıyorum .ve aşırı yaramaz ve dagitkan cocuklarim.ne yazık ki babalarından kalma bir durum.babasi tasntoplatir dışarıdan evde oynatirdi.yapma derdim umru olmazdı.cocuk kağıt keserdi döke saça topla derdim o ufak sen topla derdi.haliyle çocukta öyle yetişti ve kişilik olarak zaten dagitkan .küçüğü 3 yaşında durdan yapmadan anlamıyor. Neyse bende ne yazık ki pis duramıyorum ve isim bitmiyor . Bu arkadaşımın da bir çocuğu var.benimkilerle aynı ve bu çocuk bize geldiğinde annesi yapma dur demiyor.cocuk bize geldiğinde afedersiniz ama içine şeytan kaçmış gibi davranıyor.yataklarda zıplıyor .tüm oyuncakları döküyor hatta dolabı acip istediğini bile yiyior.annesi yapma demiyor.Cocugun asla yemesinde değilim kimse yanlış anlamasın ama bizde çocuğa öğretilen birinci ayıptır gittiğin yerde hiç bir dolap açılmaz bakılmaz içinden birşey alınmaz diye.Neyse her seferinde bu arkadaşım gelince ev savaş alanı gibi oluyor .yemin olsun ki iki gün temizlik yapıyorum.ve de benimki gibi çocuklarla.Ve bu arkadaşım canı sikildikca bana gelmek istiyor.bir iki kere ben gideyim yeter artık onun evi dağılsın da benim ne hissettiğimi anlasın dedim.hep bahaneler ile kabul etmedi kaç defa .ama beni her gün arıyor kendisi gelelim diye.uc seferdir bahaneler ile red ettim.yok biraz önce gene aradı.cocuklar oynar biz de çay içeriz diyor.iyi hoş ama ben kabul etmek istemiyorum artık.kendisi de anlamıyor kaç defadır red etmemden.ben kalp kırmadan bunları yüzüne söylemeden nasıl arkadasligimi bitirebilirim ? 

26 Cevaplar

+2 oy
(11,833 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bu arada çocuk bebek yada ufak degil 12 yaşında ve asla kendi evinde yapmıyor kaç defa gördüm.
(12,539 puan) tarafından
Kiz kimseye birakalim degil mesela oyun alanina goturelim yada oyun alani kafeler falan hani sizin orda varsa. Yada parka cikaralim. Enerji atsinlar evde olmuyo de mesela. O seni kabul etmedikce sende etme yani. Tek tarafli oldu paşam
(11,833 puan) tarafından
Sürekli sana gelelim sana gelelim.ama her gün bacım.istisnasiz.disaridayim diyorum kaçta döneceksin dönünce ara diyor.yani yorgun musun umru degil
(51,334 puan) tarafından
12 yasinda çocuk yatakta ziplar mi ya koca essek
(766 puan) tarafından
İkbal çok güldüm yorumuna :))
(51,334 puan) tarafından
kiz oyle ama 12 yasinda şimdi çocukluktan cikiyorlar yatak kirilir
-Reklam-
+3 oy
(1,855 puan) tarafından
Eğer sevdiğin biriyse evine gitme sende eve kabul etme . Bana gel dediğinde parta buluşalım cafeye gidelim dışarıda buluşmayı teklif et . Eğer işin varsa yada canın o an görüşmek istemiyorsa bahane üret şu isim var çocuk hasta vs diye 

5 yıldır evliyim çocuk olduktan sonra kimsenin evine gitmedim kabul de etmedim . 

Tamamen benden kaynaklı bir durum bu benim evim dağınık ve bu şekilde misafir agirlayanam.  E başkasının evine gitsem evime çağırmak zorundayım ayıp olur hep ben gidersem dışarıda buluşuruz her seferinde . Pis değil evim ama dagibikliktab bile hoşlanmam ve dağınık olur genelde ikizlere takıntılı yapıya sahibim o yüzden böyle bir durum var bende
(11,833 puan) tarafından
Hah canım bende takintiliyim ama engel olamıyorum.her gün halıları kaldırıp alt üst supuruyorum parke taş elle siliyorum engel olamıyorum kendime.haftada bir duvar silip perde yıkıyorum.ama bak duvarlardan kalem lekesi görüyorum onlar gittikten sonra.cocuk öyle rahat.yatak odama gidip bir anda yatağa yatiyor zıplıyor.bir defasında yatak odama girilmesinden çok rahatsız olduğumu söyledim kibar bir dille.amann senin kocan mi var sanki diyor.e kocam olsun olmasın orası benim ozelim
+2 oy
(857 puan) tarafından
Kendi de bıkmış çocuğundan demekki rahat yapılı da biri AA bende tam sana geliyordum der aynısını yaparım her seferinde bahane bulurum gelmemesi için kolayını almış anlaşılan empati yok 
(11,833 puan) tarafından
Kaç defa son anda isim çıktı yok kayınvalidem geldi dedi red etti.
(857 puan) tarafından
canı.sıkılmazsa anlamiycak canını sık aynı yerden
+2 oy
(19,497 puan) tarafından
Oo o çocuk da değil artık ergen olmuş nerdeyse. Sen çocuğa bir iki kere yapma etme degitma desen çocuk bile anlardı. Arkadaşını reddetmeye devam et. Yakında anlar illa ki
(11,833 puan) tarafından
Canım kaç defa yapmayın canım dagitmayin bak ben çok yoruluyorum toplarken dedim.annesi bile duydu .
(19,497 puan) tarafından
Kiziverceksin öylesine. Küçük çocuk da değiller ki. Annesi zaten ayrı vi olay
+2 oy
(2,818 puan) tarafından
Ona forsat verme sen mesaj at sana gelcem caya die
(11,833 puan) tarafından
Kız kabul etmiyor.daha belki 4 dağa kabul etmemiştir dört senede
(2,818 puan) tarafından
Iste sende etme seni aradiginda bende sana gelmeyi dusunuyordum sende bulusalim de 2 3 sefer arar baska aramaz bak gor
(11,833 puan) tarafından
Vallahi canım yani kırmak istemiyorum ama iflahim kesildi.
+2 oy
(2,451 puan) tarafından
Resmen seni kullanıyor. Kendi evine kabul etmiyor sen de reddediyorsun yine arıyor düpedüz yüzsüz bu kadın 
(11,833 puan) tarafından
Asla gördüğüm iyiliklerini de unutmam ama bu canımı sikiyor
+1 oy
(51,334 puan) tarafından
ben geleyim sende oynasinlar de baktin anlamiyobacma teli
(11,833 puan) tarafından
Yok kuzum işte ben geleyim diyince kabul etmiyor
+1 oy
(22,132 puan) tarafından
Ne güzel Demişsin Kırmadan Uzaklaşmak İstediğini 

Herkes sen gibi olsa keşke

Direk Engelleyip Tekmeyi basanlar bile var bu devirde

Neye uğradığını şaşırıyorsun

İnşallah güzel bi çözüm bulursun canım 
(11,833 puan) tarafından
İnşallah.gonul kırmak istemiyorum .çünkü eğer gerçeği dersem istemeden hem çocuğuna laf etmiş olurum hem anneligine .
+1 oy
tarafından
Sana geleceğim dediği an çocuklar durmuyor dışarı cıkmak istiyor değişiklik olsun ben geleyim de:⁠-⁠) sonra verdiği cevaba göre hareket et kabul etmese sende dışarı çıkacağım de.  

Aynısını yaptım istemedi bende dışarı çıkacağım dedim 2 kez öyle yaptım kendısı mesafe koydu:⁠-⁠D
(11,833 puan) tarafından
Kaç defa biz gelelim dedim.baktim olmuyor dışarıda isim var geçerken ben sana uğrarım dedim ama anında bahane buluyor
+1 oy
(615 puan) tarafından
Postu okurken çocuk üç en fazla beş yaşında diye geçirdim içimden.12oldgunu okuyunca şok oldum.bn olsam açmam bile telefonunu...
(11,833 puan) tarafından
Evet 12 yaşında ve evinde asla öyle değil.
+1 oy
(4,178 puan) tarafından
Red ettikten sonra ertesi gün sen ara biz sana gelelim bir çay içelim de ,kabul eder etmez bilmem ama tekrar gelmek istediğinde yine red et ,ertesi gün tekrar sen teklif et ,birbsure bu taktiği uygula ayagi kesilir.
(11,833 puan) tarafından
Sürekli bahane biluyorum ve artık yalan söylemek istemiyorum.
(4,178 puan) tarafından
O zaman direk söylemelisin artık geliş gidiş istemedigini sebepleri aciklamana gerek yok ,kendisi bilir zaten ne yaotigini.Ama benim verdiğim taktik önce hatasını anlasin düzelme niyeti varsa anlar zaten yaptığının artık kabul gormediğini belki değişir  devam edersiniz yoksa zaten gelmeyi bırakır diyeydi.
+1 oy
(11 puan) tarafından
Benim anlamadığım karşı tarafa ne hissettiklerini açık bir şekilde anlatıp kendini rahatlatmıyorsunda bir yalan veya bahane arıyorsun anlamadım açıkcası. illaki ne hissettiklerini açıklayınca kırılacak diye birsey yok veya kırıldı. Belkide kendi kırılmadan senin kırıldığını anlamayacak. Madem arkadaş olmak istemiyosun dürüstçe herseyi anlat ve görüşmek istemediğini söyle. Kendini strese sokmana gerek yokki. Kendin için bir iyilik yap. Güzel bir uslupla konuş ve seni yoran insan ile bağını bitir
(11,833 puan) tarafından
Canım öyle de başka bir durum olsa güzellikle anlatıp keseceğim.bu durumu anlatırsam istemesemde hem çocuğuna laf söylemiş olacağım hem anneligine.ikisi de binkadin için çok kötü seyler
+1 oy
(3,981 puan) tarafından

Telefonlarını açmayın mesajlarına görüldü atın.

En olmadı evi yeni temizledim, halıları yeni yıkatmaya verdim biraz temiz düzenli dursunlar hehehe deyip olmaz deyin. Çocuklarının ne yaptığına bakmıyormuş zaten, ne düşünürse düşünsün. 
(11,833 puan) tarafından
Oooo bacım kaç kere sunan dip temel temizlik yapıyorum kafamı kasicak vaktim yok dedim ki vallahi doğruydu.hele bir keresinde annemler gelecek .bindik diye haber verdi kardeşim nasıl temizlik yapıyorum.amacim da anamdan cekindigime değil onlar gelince temizlik yapmayim da vakit geçirelim diye.telefonda söyledim iki el sonra kapı çaldı .baktım onlar.actim e ben sana kahveye geldim ara ver dedi.e kapida nasıl almayacaksin eve? Kendi giderken bir de çocuğu bıraktı bana
(3,981 puan) tarafından
Kapıya aradan bak. Ay hiç müsait değilim şu an kusura bakma de çat diye kapat kapıyı.
Hepsi çekilir bi yere kadar ama kendi giderken kuduruk çocuğunu neden bırakıyor sizde. Ona ne desen müstehak. İçinden ne geliyorsa tutma söyle.
+1 oy
(1,497 puan) tarafından
Bence kırmadan ayrılmak mümkün olmaz böylelerinden bende de vardı bir tane bende kırılır diye laf etmiyordum annem bende kaldı kolu kırılınca 3 hafta bana oturmaya geldi annem kadına çocuklarını söyleyerek bu ne rahatlık benim çocuklarım kaç yaşına geldiler benim bile dolabımı izinsiz açmazlar senin çocuklarına bu konu da terbiye vermedin mi gibi gibi birkaç lafa geçti daha aramıyor kız beni annem diyor ki bunlar arsız kızım sen söylemezsen jırmayımdan anlamaz bunlar 
(11,833 puan) tarafından
Bana da çok garip geliyor.ufak olsa çocuktur yapar derim ama gene bir anne olarak uyarması lazım çocuğunu.kac kere oldu olay.mesela bir kere ertesi gün misafirim gelecekti.tatli yaptım.ama şeklinin bozulmaması lazım masaya koyacağım açık büfe misali.cocuk dolabı açmış görmüş.kosarak iceri geldi.dolapta tatlı var dedi.oyle bir duruma düştüm ki hani var da koymuyorum gibi.durumu açıkladım ve canları çekmiştir diye kesip koydum.mecbur bir daha malzeme alıp bir daha yaptim
(1,497 puan) tarafından
Benim bahsettiklerimde sizin bahsettiğiniz gibiydi ve ne yaptıysam uzaklaştıramadım taki annem yüzlerine söyleyene kadar çünkü annemin laftan çekinmeyeceğini biliyordum gelmek istediklerinde anneme söyledim durumu o da yüzlerine söyledi
+1 oy
(20,453 puan) tarafından
Olduğu gibi anlat bacım seni kırmak istemem de anlat kolay değil yani
(11,833 puan) tarafından
Yaptığı iyilikleri asla unutmam fakat bu da fazlaya kaciyor
(20,453 puan) tarafından
Tabiki insanı enayi yerine koymak oluyo
+1 oy
(1,865 puan) tarafından
Aynısını yaşadım. Evine almaz sürekli bana gelirdi. 

Net oldum

Uzun bir süre kimseyle görüşmek istemiyorum dedim. Kendime çocuklarıma zaman ayırıcam dedim.

Küstü bir dhaa gelmedi

Her geldiğinde 2 gün temizlik yapıyordum bitmiyordu 
(11,833 puan) tarafından
Benimde bitmiyor temizlik o şekilde.
+1 oy
(838 puan) tarafından
Benımde komşum var bıtanr öyle vllhı oğlu 3yasında kaç aydır oğluma koca araba almıstım dolabın ustune koymuştum oğlu geçen geldı parcaladı demedı oğlum yapma etme 400 teleye almıştım bıde gülüyor dıyor oğlumun canı saolsun ordan oraya fırlatıyor ama kımın umrunda artık cagırmak istemiyorum 
(11,833 puan) tarafından
Bu tiplere de sinir oluyorum var mı ya öyle oğlumun canı sağolsun.benim de komşum kaseyle birşey vermişti.kizim kaşla göz arasında saniyesinde kırdı.elimde kırık kase her yeri dolaştım aynısından bulayım diye.buldum ve durumu anlatıp takım olarak verdim
(838 puan) tarafından
Ay ne güzel iyı yaptın kıöse bızım gıbı degıl malesef
+1 oy
(3,027 puan) tarafından
Sizi kabul etmiyosa sizde etmeyin benim ettigim enayiligi siz etmeyin uzulursnz kuzrnimin cocuklaro evin igne deliginden geciririlerdi laptopun klavye tuslarinu sokyulr 3 tane canavar gibiydiler 1 sene ayni sokakta oturduk her Allah un gunu gelirdi 

Kendisi benim 1 cocugumu bir gun kabul etmedi canim yandi uzuldm enayiligime kizdim

Sinirimizi korumak bizim elimizde bende sinir koysaydm hem adi yapmasaydin olmazdi hemde yipranip uzulmezdm 

Sizde musaot olmayin yorgunum deyin acik acik soyleyin cocukla zorlaniyorm ustune geliyo sende sinir koymuyosn kuserse kussun en azindan enayi durumuna dusmezsniz simdi kusmesin diye katlandiginiz yarin sizi uzer 

Kisiye gore muamele alma verme dengesini bozmamak lazm 
(11,833 puan) tarafından
Aslında dediğin çok doğru canim
(3,027 puan) tarafından
Valla deneyimim bunu civ8 caka vaka ogretti
+1 oy
(926 puan) tarafından
Arsız ve yüzsüz biri belli, açma telefonu
+1 oy
(1,292 puan) tarafından
Çok görüşmek istiyorsa kendi cagırsın valla böyle insanlara çok ayıp olması umrumda olmuyo lafımı söylüyorum herzaman kendimi s..k yerine koyduramam kimse kusura bakmasn

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 263 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (582 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,833 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 475 göst.
14 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde SehribanGorel (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 347 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (926 puan) tarafından soruldu

408,407 soru

12,270,304 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...