0 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde (961 puan) tarafından
Kızlar, üst kat komşumu severim samimi komşum ama iki çocuğu çok yaramaz birde sanırım şuan misafiri geldi ses olduğu gibi evde. Bağırma koşma bilmem ne. Yani kırmadan nasıl uyarabilirim

16 Cevaplar

+8 oy
(16,701 puan) tarafından
Gündüz vakti pek uyarmak olmaz bence. Birde ara tatil zaten mecburen çocuklar evde. Birazda idare edilmeli gibi geliyor bana. 
(14,955 puan) tarafından
Bence de gündüz vakti ne yapacak çocuklar çok merak ediyorum benim de 2 çocuğum var okul zaten tatil bağlayalım mı çocukları bu komşular ne istiyorlar ya
(961 puan) tarafından
Küçük bebem var, seslerine uyuyamadı. Koşup zıplıyor çocuklar ses çok geliyor. Bebelerini baglama ama uyar
-Reklam-
+2 oy
tarafından
İdare etmelisin bence bugün sen üst tekini idare edersin yarın seni alttaki idare eder bizde çok ses olur çocuk koşar oynar zıplar üstümde de 4 tane çocuk var onlarda hoplar zıplar oynar çocuk bu elbette ses olacak ses yapıyorlar diye yaramaz demen yanlış bence altımda da 3 tane çocuk var onlarda koşturuyor oynuyor çocuk bu elbette ses olacak yani 
(961 puan) tarafından
Küçük bebeğim var uyuyamadı sesten
tarafından
Yapçak bişey yok rahatsızsanız taşınırsınız her evde ses oluyor küçük bebeğim var diyosun kaç aylık kırklı mı bebek birde senın bebeğinde büyüyecek çocuk olacak sende aynı durumu yaşicaksın çocuk çocukluğunu yaşamak zorunda
(961 puan) tarafından
İmkanım olsa taşınırim. 10 aylık bebeğim ikinci uykusuna yatamadı. 9 yaşındakilerle bir tutamam. Uyarmak Lazım. Çocukluğunu yaşamak başka terbiyesiz olmak başka. Saygı öğretin
tarafından
Terbiyesiz mi bence sen sesten şikayet edersen terbiyesizlik yapmış olursun çünkü çocuk çocuktur çocukluğunu yaşayacak koşacak zıplayacak oynayacak çocuk adı üstünde anlayışlı olman gerekiyor senin gibi anlayışsız komşum iyiki yok benım üstümde 4 tane bende 1 tane altımda 3 tane çocuk var tepiniyor oyun oynuyorlar her gün hiç birimiz karışmıyoruz çocuk oynayacak zıplayacak akşam ses olmaz sadece o kadar
+2 oy
(2,923 puan) tarafından
Eger gece gec saatlerde oluyorsa ve cok cok erken saatlerde oluyorsa tamam derim canm ama bu saatlerde ne diyebikirsnki bilemedm simdi.
(961 puan) tarafından
Küçük bebeğim var uyuyamadı sesten
+2 oy
(1,277 puan) tarafından
Bu kadar hassas olacaksanız apartmanda oturmayın bence. Gündüz saati yani nolmus ses geliyorsa. çocuk bu adı üstünde. birde misafir varmış biraz anlayışlı olmak bu kadar zor olmamalı. 
(961 puan) tarafından
Küçük bebeğim var sese uyuyamadı
+1 oy
tarafından
Sende çocuk yok belli çocuk bu baglayamasin robot değil olabilir bunlar idare edilmeli
(961 puan) tarafından
Çocuğum var bebek uyuyamadı seslere tam dalıyor pat küt ses geliyor
tarafından
Normal arkadaş böyle olur seninde var belki senin çocuğunu sesi birine rahatsızlık verebilir biraz düşünceli olunuz
(961 puan) tarafından
Gece gel sen uyut o zaman bebeğimi
tarafından
Tmmda gündüz bu
tarafından
Sedakz sana mı soracak adam misafirim gelsin mi glemesin mi isterse gece tuvalete gitmek için izin alsin Allah senin gibi komşudan uzak tutsun
+1 oy
(14,407 puan) tarafından
Gündüz vakti misafiri varsa ne yapacak mesela canım? Akşam 9 sonrası olsa hani anlayacağım da gayet normal Bir saat 
(961 puan) tarafından
Bebeğim var ve küçük
(14,407 puan) tarafından
Onunki de çocuk,onunki de misafir bu sık olan bir şey değilse öğlen vakti tölere etmek durumundasınız. Sizin de çocuğunuz 9 yaşına gelince yerinde oturmak istemediğini göreceksiniz. Anna uyarsa da bir yerde çocuk hareketlenir koşturmak ister yani. Bir gün olan bir şeyse bence bugün için uyarmak hoş olmaz ha gece gündüz böyledir o zaman bebeğim uykuya dalamıyor biraz daha en azından sessiz olmaya gayret etseniz diyebilirsin
+1 oy
(1,244 puan) tarafından
Misafiri var bide gündüz vakti ne diyebilirsinki
(961 puan) tarafından
Bebeğim var küçük uyuyamadı
0 oy
(859 puan) tarafından
Benimde aynı ama sürekli değilse arada yapılıyorsa yani çocukları tutmak zor iadere edilebilir ama sürekli böyle ise uyarmak gerektiğini düşünüyorum 
(961 puan) tarafından
Küçük bebeğim var uyuyamadı
0 oy
(9,181 puan) tarafından
Sabah erken saat yada gece geç saat olmadığı sürece helede misafiri varken uyarmak olmaz ha 7 24 böyleyse bilemem 
(961 puan) tarafından
Böyleler, idare ediyorum hep ama gece bebeğim uyumadı zaten zor bir gün. Ve ikinci uykuya yatiracagim bebeğimi seslerden dalamadı
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Bu saatte uyarirsan sen suçlu olursun saat çok erken akşam  19:00 dan sonra gürültü yapıyorlarsa uyarabilirsiniz 
(961 puan) tarafından
Bebeğim uyumadı ikinci uykuya geçemedi gece ne yapacağım bilmiyorum
0 oy
(53,593 puan) tarafından
misafir oldugunda sabretmelisin .
(961 puan) tarafından
Küçük bebeğim var uyuyamadı
(53,593 puan) tarafından
surekli yapmiyorsa misafir oldugunda bisey denmez ki benim ustte 3 yasinda kiz var sürekli kosuyo cocuk bisey diyemiyorum ama annesi sabahin yedisi gecenin 11 bucugunda süpürge yapiyo gorunce onu dicem
0 oy
(943 puan) tarafından
Misafiri varmış idare edebilir bnce
(961 puan) tarafından
Küçük bebeğim var ikinci uykusuna yatamadı sesten
0 oy
tarafından
Beklim surda benim alt kattakiler at koşturuyor sanki evde

Düsun alt katimdan rahatsizim bnde
(961 puan) tarafından
Bebeğim var uyuyamadı seslerinden
0 oy
(13,431 puan) tarafından
Valla canim kiradq oturdugum yerde ustumdeki ablanin 3 cocugu vardi. Kilolu ve irilerdi ozellikle 2 buyuk. Koltuktan yere atladilarmi bizim evin yeri sallanirdi inanki. Ama hic bi zaman bisey demedim çocuk cunku. 1 kere uyardim oda cok misafirleri olurdu adiyamanlilardi. Cok kalabaliklardi bi gece bende ogljm kucuk uyuttum. Evde uzunlamasinaydi bizim koridorda bam bam kosuyolardi ordan diger başa. Yazdimki abla oglan yatak odasinda uyuyo korktu o tarafa gecmeseler olurmimu diyem baskada bisey demedim hic. Suan benimde var 2 tane altimda yeni evliler var. Surekli uyariyorum oglumi ama illaki ses oluyo ama aksam 9dan sonra sesimiz cikmaz. Eger gec vakitte degilse ses yapacak birsey yok malesef
(961 puan) tarafından
Benimde bebeğim var sesten uyuyamadı
(13,431 puan) tarafından
Çok abartili her zamankinden farkli bi sesse guzel bi sekilde uyarabilirsin tabi
0 oy
tarafından
yani görgü kurallarına göre sabah 10dan önce ve gece 10dan sonra ses yapılmaz. gün içerisinde insanları kısıtlayamazsınız ayıp olur. misafire sessiz olun diyemez ki 
(961 puan) tarafından
Çocuklara bir şey diyemem anne uyarılmalıdır 9 yaşındalar. Küçük bebeğim var uyuyamadı
tarafından
o da onun anlayışına kalmış canım eğer samimiyseniz durumu bu şekilde izah edebilirsin.
0 oy
(22,481 puan) tarafından
Misafir varken tolere edilebilir diye düşünüyorum çünkü kendimizde eve gelen misafire dur yapma diyemiyoruz her konuda 
(961 puan) tarafından
Küçük bebeğim var uyuyamadı 9 yaşında çocuklar

İlgili sorular

+3 oy
14 cevap 292 göst.
27 Mart 2025 Diğer kategorisinde Mona Lisa (1,128 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 314 göst.
+5 oy
22 cevap 590 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde ipek4161 (4,684 puan) tarafından soruldu
+2 oy