0 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından
Hurafemi değilmi sizin görüşlerinizide bilmek isterim., 

Bn 17+2 haftalık hamileyim ve afedersiniz çok kötü kabızlık sorunum var , bugün ablamlar bı kaç arkadaşım flan ziyarete gelmişlerdi , ablam kabızlık erkek çocuklarında çok olur dedi arkadaşımda hem oğlu var hem kızı, oda evet bn kızımda afedersiniz hep ishaldim ama oğlumda hep kabızdım dedi . Sizce ne kadar doğru, Bide Kabızlık sorunundan nasıl kurtulabiliriz. 4 haftadan beri böyleyim

20 Cevaplar

+14 oy
(5,548 puan) tarafından

Yani yuh deyip bende köşeme çekiliyorum:D

(274 puan) tarafından
Yani bnde öyle dedim:)) çünkü bn su fazla tüketmiyorum bide makarna türü şeyler çok seviyorum ondandır dedim ama yok dediler
(5,450 puan) tarafından
vakti zamaninda kafasindan birkac kiremit eksik olan birisi uydurmus ondan ona ondan ona sonra sizinkilere sonra sana senden de bana ve buradakilere yayilmis bu kici kirik hurafe:))
(274 puan) tarafından
Cinsiyeti sormadım bilmiyorum o yüzden merakta ediyorum, en son sorduğumda daha küçük dedi
-Reklam-
+2 oy
(1,349 puan) tarafından
İlk defa duyuyorm ve yok artk diyorm :))
(274 puan) tarafından
Bnde aynısını dedim gerçekten çünkü yiyeceklerle alâkalı olduğunu söyledim bide şu tüketiyorum
0 oy
(546 puan) tarafından
17 haftalık oldun ya öğrenemedinmi erkek bebekler kendilerini erken gösterir diğer hamilelikleri.mi hatırlamıyorum ama bu hamileligimde normal kız bebek 
(274 puan) tarafından
Cinsiyeti sormadım bilmiyorum doktor yok cnm ,
0 oy
(4,434 puan) tarafından
Himmm sorun bende demekki 2 oğlan iki kızım var hepsinde hem ishal olmusumdur hem de kabız 
(274 puan) tarafından
:)) haha çok iyi
0 oy
(473 puan) tarafından
Yok artık ne alaka buna da cinsiyet baglaamayin yahu hiç duymadim, bağırsaklarla bebek cinsiyeti ne alakaa
(274 puan) tarafından
Bnde aynısını söyledim bide bn makarna türü çok tüketen biriyim ve suda içmiyorum
(473 puan) tarafından
Ee bundan işte düzenli yürüyüş yapabilirsin ve lifli gıdalar tuket suyu da ihmal etme düzelir
(274 puan) tarafından
Hep yatıyorum daha önce kürtaj oldum korkuyorum bişey olur diye, suda canım istemiyor, dünya kadar turşu yiyiyorum ama susamıyorum
0 oy
(16,020 puan) tarafından
Oğlum var hiç kabızlık problemi yaşamadım bebeğin cinsiyetinin senin hacetine yansıyacağını da hiç ama hiç sanmıyorum :) 
(274 puan) tarafından
Onu bende anlatamadım, cinsiyeti bilmiyorum diye artık millet her yolu deniyor, yüzüm çirkinleşmiş bebeğin kız diyorlar, kabızlığım var erkek diyorlar, karnım hiç yok erkek diyorlar , yani diyorlarda diyorlar , ôğrenseydimde kurtulsaydım:)))
0 oy
(2,122 puan) tarafından
Hiç kabızlık sorunu yaşamadım 2 oğlum var deyip çekiliyorum:D 
(274 puan) tarafından
:)) demek ki neymiş bı alakası yokmuş
(2,122 puan) tarafından
Aynen öyle :D
0 oy
(9,661 puan) tarafından
Benim hic oyle sorunum olmadi valla 
(274 puan) tarafından
Bnm 4. Haftadan beri var ya
0 oy
(10,501 puan) tarafından
kabızlıktan basur olan kız anneleri, aslında yok. biz yalandan ibaretiz:) cinsiyete bir bu bağlanmamıştı:) 
(274 puan) tarafından
Hayırlısıyla cinsiyeti öğrenseydik te kurtulsaydık:))
0 oy
(28,711 puan) tarafından

Afedersin de insanın tuvaletine de hurafe uydurmayi versinler  başka hurafe uyduracak konumu kalmamis

(274 puan) tarafından
Bunu bnde ilkez duydum açıkçası
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Bende 17 haftalık hamileyim kızımda daha kötü kabızdim oğlum da da kabızim ama kızda çok daha fazla cinsiyetle alakası yok bence 
(274 puan) tarafından
Bnm bir kızım var ve hep ishaldim onda, ama bunda 4. Haftadan beri kabızlık sorunum var, siz cinsiyeti ôğrendiniz mi , bn daha gidemedim doktor yok
(1,455 puan) tarafından
Evet erkek ikinci gebeliğim
(274 puan) tarafından
Bnmde 3. Gebeliğim ama birini 11 haftalıkken kürtaj oldum. Bnde doktor yok diye gidemiyorum özelde biraz uzak bn ilçede kalıyorum, eşimin kaç günlük işi var gelince gidicem, bide ultrason fotoğrafını atacam buraya yorum olarak bakarmısın cnm.
(1,455 puan) tarafından
Ben hiç anlamam ki o kağıtlardan ya doktor dedi erkek diye
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Ne alaka kız ben ikiz erkek bebeklerimde hiç kabız olmadım normaldi yani :))
(274 puan) tarafından
Bilmiyorum hurafe işte:))
0 oy
(827 puan) tarafından
Daha ogrenmedınmı cınsıuetı kız
(274 puan) tarafından
En son sorduğumda daha küçük dedi ve dahada gitmedim, doktor yok daha doğrusu 20. Haftada ôzele gidecem detaylı ultrason için orda söyler artık
(827 puan) tarafından
Hadi hayılısı inşallah haber edersın
(274 puan) tarafından
Ederim canım Allah razı olsun
0 oy
(4,278 puan) tarafından
köşeye  cekilmelik bir soruymuş  cnm daha neler
(274 puan) tarafından
Yani o derece ben bile şok oldum .
0 oy
(2,972 puan) tarafından

Alakası yok, kullandığın kan ilacı vs var ise o da kabızlık yapar 

(274 puan) tarafından
Aynn kan ilacı kullanıyorum haklısınız
(2,972 puan) tarafından
Ben de aynı oldum mesela oğlum'da da kabız oldum şuan kıza hamileyim yine kabızım, Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım
(274 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım, daha önce kürtaj oldum sadece sağlıklı olsun yeter diyorum ama insan bı merak ediyor:))
0 oy
(274 puan) tarafından

image

buda bnm miniğimmm
0 oy
(2,066 puan) tarafından

Yemek içmek tiksinmek asermek gibi gibi çok şeyi cinsiyete baglayani gördüm de kabızlığı ilk defa :D

(274 puan) tarafından
Bnde gerçekten o yüzden sordum zaten.
0 oy
(2,834 puan) tarafından
Kiz kabızlığın erkeği kızı olur mu kabızlık kan ilacı yapıyor dikkat et kan ilacı almaya gittiğinde doktora soyle kabız yapmayan ilaç verin ben hamileliğin son haftasına kadar hiç yoktu doktora söylemedim daha önce söylüyordum söylendiğinde bana Ferrum kan ilacı verdi doğumdan snra öldüm öldüm dirildim hemoroidden dikkat et 
(274 puan) tarafından
Doktor yok işte almasamda korkuyorum, eşim kaç güne gelecek ôzele gidecem cnm, çok teşekkür ederim
(2,834 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Benm de tersine hep gebeliğim ishal geçiyor cinsiyet net değil ama erkek benziyor denildi 
(274 puan) tarafından
Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah canım
0 oy
(481 puan) tarafından
Kızıma hamile iken çok kötü kabız olmuştum. Ama hamilelikte kabızlık zaten olan bişey diye okudum. Erkeğe ya da kiza yoruldugunu ilkkez sizden duyuyorum. Ben bu süre zarfinda kayısı tukettim. İyi geldi. 

Allah sağlıklı bı evlat nasip etsin insaAllah. Tek nefeste doğurun (amin).
(274 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım, kayısı hoşafı da denedim ama hiçbir faydası olmadı

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 496 göst.
0 oy
14 cevap 696 göst.
19 Kasım 2022 Aile kategorisinde Mina (2,677 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 871 göst.
15 Mart 2022 Aile kategorisinde Bsrdrk (1,556 puan) tarafından soruldu
0 oy