+2 oy
791 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (890 puan) tarafından
Yukarıda..... 

50 Cevaplar

0 oy
(1,856 puan) tarafından
Em ağır kullandığım kelime 6 sene içinde defol git sjssj 

Ondan küfür yada argo söz hiç duymadım duymakta istemem sevmiyoruz öyle saygı çok önemli evlilkkte
-Reklam-
0 oy
(3,025 puan) tarafından
Ettim çünkü bazen yaptığı şeyleri kelimelere anlatamıyorum küfür şart oluyor, zaten öylede anlamıyor 
0 oy
(2,252 puan) tarafından

Değil eşimi hiç kimseye küfür etmemwsim valla etmeywi bilmem ama güzel Bedua ederim:D

0 oy
(4,797 puan) tarafından
Karşılıklı ederiz :D kavgayla sinirle değil ama o zaman ikimizde susmayı tercih ediyoruz. Özellikle el hareketi hchdh
0 oy
tarafından
Cevap veriyorum ettim ediyorum sinirlenince küfür eden bir insanım 
0 oy
(1,181 puan) tarafından
Ağzım bozuktur benim normalde ama eşime asla etmedim. Zaten etmiş olsam muhtemelen eski eşim olurdu:) 
0 oy
(1,692 puan) tarafından
Allah biliyo o kadar sinir etmişti ki bi keresinde Allah ne verdiyse ağzıma geleni saymıştım adam şok olmustu sonra bida da o derecede sinirlendirmedi
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Asla etmedim etmemde hem benim hayat arkadaşım hem çocuğumun babası hemde benden yaşça büyük eşim saygı sevgiyi hak etmiyorsa kim ediyor bırak küfürü hakaret dahi etmedim 
0 oy
(3,685 puan) tarafından
Hayır asla küfür etmedim kimseye tarzım değil. Eşimden de duymadım bu zamana kadar 
0 oy
(18,611 puan) tarafından
Yok sadece saçma bir muhabbetimiz var birbirimizin hoşuna gitmeyen bir şey yaptığımızda küfür serbest mi diyoruz eşim bana dediğinde ben genelde küfürüne göre değişir diyorum gülüyoruz ama hiç karşılıklı küfür çıkmadı ağzımızdan en olumsuz çaresiz durumda köşemize çekiliyoruz yüz yüze bakacak halimiz kalmalı bence 
0 oy
(5,442 puan) tarafından
Allah korusun kız ne ben ne o etmez ama Bizim böyle tatliş olsun o manada manyağımsın deriz 
0 oy
tarafından

Ay kuzum. Ben normalde etmezdim ama Kürtçe bana öğretmişler . Guru kerî diyorum bazen başka şeylerde farklı dil diye küfür gelmiyor gibi :D 

0 oy
(358 puan) tarafından
Kavga ederken falan asla o da bende ama sakalisrken arada kayıyorum oda bana gülüyor 
0 oy
(1,802 puan) tarafından
Yok canım etmem kendime yakıştırmam ayrıca evlilikteki saygı gider sonra birbirimize karşı çirkinleşmeye başlarız 
0 oy
(2,778 puan) tarafından
O ederse hiçte acımam ederim. Çok kızıyor ama bende diyorum sen edersen bende ederim diye o yüzden artık o da etmiyor
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Vllh yalan yok ediyorum ama pek ciddiye almıyor siz kadınlarin sadece dili çalışır diyor 
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Evet ettim ama hak ediyor bazen 
(1,267 puan) tarafından
Ne güzel kimse etmemiş aslında bende asla küfür eden bir insan değildim ama bazen aşırı sinir ediyor beni tutamiyorum kendimi
0 oy
(2,252 puan) tarafından
İçimden ettim hep dışımdan asla :d
0 oy
(1,480 puan) tarafından
O kadar laçkalaşmamak lazım 
0 oy
(2,065 puan) tarafından

Küfürden nefret ederim. Bırak eşime bugüne kadar asla ağzımdan çıkmadı. Çok şükür eşim de bir gün bana küfretmedi<3

İlgili sorular

0 oy
48 cevap 783 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,630 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
30 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bir anne (470 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 703 göst.
+1 oy
6 cevap 237 göst.
27 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (948 puan) tarafından soruldu

411,620 soru

12,391,583 cevap

43,834 kullanıcı

Kategoriler

...