0 oy
723 göst.
Diğer kategorisinde (2,909 puan) tarafından
İstanbul'da Down sendromlu 17 yaşındaki bir çocuk, misafirliğe gittiği komşularının 40 günlük bebeğini 7. kattan aşağıya attı.

Yere düşen bebek hayatını kaybetti.

Direkt haberi kopyaladım. 3 kere 5 kere filan okudum. Hem yavrusu giden anne hem de bunu yapan günahsızın annesi.. Her iki tarafa perisanlık. Gerçekten bebek görme vs bazen kalmalı..  Gidilmemeli..

23 Cevaplar

+1 oy
(6,097 puan) tarafından

Doğru mu gerçekten :getlost:

(6,097 puan) tarafından
Allah rızası için herkes bebeğine sahip çıksın. İçim parçalandı
(5,705 puan) tarafından
aayyyy okurken agzim acik kaldi off. hemen bakiyorum gazetelere simdi merak etti
 icerigini
(5,705 puan) tarafından
ayyy pendik kurtköydeymis. ilk evlenince orda oturuyordum bend terasta mangal yapiomus aile. habersizce inmis 17 yasindaki.
(6,097 puan) tarafından
Tek bırakılmış bebek demekki
(70 puan) tarafından
Bende kurtköy de oturuyorum hiç duymadım bakayım hemen
-Reklam-
+1 oy
(2,944 puan) tarafından
Ay Allahım doğru mu bu? İnsanlar o bebeği o cocukla nasıl yalnız bırakır. 
(2,909 puan) tarafından
Ben de anlamadım, ya hemen alıp gidip attı yani başka şey düşünemiyorum
(2,944 puan) tarafından
Çok kötü çok :(
(2,988 puan) tarafından
Cocukta cokta cocuk degil 13 yasinda eskiden insanlar tasvup etmiyorm ama evlenip sorumluluk aliyolardi
Mental olarak dogru yanlis ayirt edecek yasta
(5,256 puan) tarafından
Down sendromluymus
(2,944 puan) tarafından
Ama down sendromluymuş ki :/
(2,988 puan) tarafından
Beynime kan damladi basligi okur okumaz algilayamadim of ya of of of
(2,944 puan) tarafından
:( atanın anası da atılanın anasıda ne haldedir şimdi
(5,705 puan) tarafından
terasta mangal yapiomus aile. bebek alt katta yatiomus. downlu olan habersizce inip besikten almis. oyle yaziyor. ihbar uzerine gelmis polis ambulans oyle haberleri oldu heralde ailenin
(2,944 puan) tarafından
Ay tüylerim diken diken oldu.. Allahım yaşatmasın çok acı çok.
0 oy
(3,621 puan) tarafından
Allahım nasil yalniz birakirlar ..yaa kendi bebegim gözümün önüne geliyor..allahim anneye sabir versin
(2,909 puan) tarafından
Çok üzüldüm yemin ederim :(
0 oy
(717 puan) tarafından

Yaaa çok üzücü :'(

(2,909 puan) tarafından
Çok üzüldüm gerçekten:(
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Mahvoldum su an küçücük bir bebegim var bazen insanlar laf anlamıyor eşimin kuzenleri var 13 yaşında otur kucağına verelim diyorlar daha çok küçük diyorum ben tutarım diyorlar muhtemelen anne 2 dk mutfağa gidince aldi kucağına aslında kimseyi eve almayacaksın da işte bazı Türk adetlerini hiç sevmiyorum
(904 puan) tarafından
Başlarım adetine ayibina. Boşver içine sinmeyene verme evladını
(2,909 puan) tarafından
Ben de öyle düşünüyorum, yani vermislerse de başında olurlardı. Çok üzüldüm çok. Aniden alıp attı diye tahmin ediyorum. Keşke biraz anlayış olsa keşke
(572 puan) tarafından
Aile terasta mangal yapıyormuş resim attım bak
(1,016 puan) tarafından
Eskiden biri böyle dese ben olsam sen kimsin der alırdım elinden bebeğimi derdim ama yasarken kaşla göz arasında yapıyorlar 2 dk bırakıp mutfağa gidemiyorsun ya da 2 dk kucağına veriyorsun alıp gidiyor ay gıcık oluyorum ya
0 oy
(8,034 puan) tarafından

Ya inanmıyorum böyle haberler gördükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum hasta olsa günlerce uyku uyumuyoruz ne yapar şimdi o anne çokmu gerekli hasta çocukla bebek görmeye gitmek kim suçlu şimdi kimi suclayacagiz kime kizacagizz:'(

(2,909 puan) tarafından
İşte hepsi birbirinden üzücü:( 2 annenin de ciğeri yanacak ikisi de vicdan azabı çekecek:( öyle üzüldüm ki nur anlataman
(8,034 puan) tarafından
Günlerdir zaten öldürülen kadınlar çocuklar bir anne olarak psikolojim alt üsttu ki ben çok pimpirikliyim kimsenin kucağına bile veremem şimdi hepten sakincam valla yüreğim dayanmıyor artik
0 oy
(2,600 puan) tarafından
Neden hiç inanasım gelmiyor. Down sendromlu insanlar bu kadar akıllı ve ılımlıyken nasıl olabiliyor ? 
(2,600 puan) tarafından
Allah ım kimsenin başına vermesin
(5,256 puan) tarafından
40 gunluk bebegi neden alt katta birakirlar ki. Ben yan odada uyurken bile kac kez bakiyorum. Daha cok kucuk en basitinden kusabilir bile.
(2,600 puan) tarafından
Aynen öyle mangal çok mu önemli yani. Büyük konuşmayım ama kaynımın düğünü vardı bebeğim 4 aylıktı misafirler çağırmış gelinin nerede diye kaynanam bile tek bırakma çoluk çocuk dolu üzülmeyelim dedi.
(5,256 puan) tarafından
Olabilir yapsin mangalini ama bebegi de yukari cikarsin ya da pisirsin asagida yesinler.
Ben baskasinin evinde uyutunca bile odada oluyorum genelde ya da ayni odada uyutuyorum. Annemin ,kayinvalidemin evinde bile. Baska cocuklarla da yalniz birakmiyorum baska odalarda tek koymuyorum bana cok pimpiriklisin diyolar. Ama fazla rahatlikta iyi degil.  Benim arkadasimin kizi da dedesinin ilaclarini icmis. Hep odalarda tek oynuyo pek umurlarinda olmuyo. Mutfak cekmecelerini cekmis tezgaha tirmanmis almis ilaclari.
(2,600 puan) tarafından
Bende bırakmıyorum bırakamıyorum. 2 oğlum var yemek yaparken filan 100 kez gidip kontrol ediyorum hatta ikisinide mutfaga alıyorum çoğu zaman
0 oy
(2,988 puan) tarafından
Of Allah im yeni okudum  of ya ne desem bilenedin Allah sabir versn
(2,909 puan) tarafından
Amin canım benim Rabbim acılarını dindirsin :(
0 oy
(904 puan) tarafından
Bebeği neden o kişiye vermişler elinden alamamışlar mı? Allah korusun nedir bu ya! 
(2,909 puan) tarafından
Ben de anlam veremedim nasıl oldu birden mi oldu bilmiyorum ama çok üzüldüm:(
(572 puan) tarafından
Cnm aile terasta mangal yapıyormuş kızda gidip bebeği atmış resim attım altta bak çok kötü oldum
0 oy
(695 puan) tarafından
Gercekmi bu 
(2,909 puan) tarafından
Gerçek, 2 büyük takip ettiğim yer paylaşmış, cok üzüldüm.. evi bile paylaşmışlar
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Aynı durumu ben yaşadım aynı yaşıt Down sendromlu kiz vardı annem onlara ziyarete gitmişti benide götürdü kızın aklı bazen çok iyi çalışır balkona gidip oyun oynarken beni balkondan atacaktı korka korka annemlerin yanına geldim bu haberi görünce o aklıma geldi tüylerim ürperdi o zmn bende çocuktum:( 

Rabbım sabır versin çok kötü bi durum :((
(2,909 puan) tarafından
Rabbim beterinden korusun canım benim inşallah:(
0 oy
(143 puan) tarafından
Hayır böyle down sendromu normal değil normal insnlar  da normal değil cagirmayncan bitti yada o çocuk rahatsız getirmycen 
(2,909 puan) tarafından
Çok üzüldüm gerçekten bilinçli olan bir şey değil de olan bebege oldu
0 oy
(572 puan) tarafından

image

image

allahhh ailesine sabır verdin
(18,546 puan) tarafından
Ay Allah'ım ayyyyyy
(2,909 puan) tarafından
Çok zor çok
0 oy
(1,771 puan) tarafından
Allah'ım ne olur bu haber gerçek olmasın yaa
(2,909 puan) tarafından
Keşke canım keşke
(1,771 puan) tarafından
Demin haberlerde gördüm ahh içim gitti yaa rabbim iki anneye de sabır versin ne diyim yaa
0 oy
tarafından
Down sendromlu çocuklar cok akıllı ve zarar vermek akıllarına bile gelemeyecek kadar saflar. 

Neyse Bebeğin annesi nerde ? Hadi ikramlık yapıyor çay koyuyor vs denilse mecburen bırakmıştır bebeğini... Diğer çocuğun annesi nerde ? Çocuğunda hiç mi tehlikeli şeyler yaptığını hissetmemis görmemiş. ? Olmasa bile neden yalnız bırakır sonuc olarak hasta onun çocuğu. Bunun için bir süre lazım. Balkona kadar götürecek kapıyı açacak kaldırıp aşağı atacak ya da bunu planlsmasi bile hepsi bir süre lazım. Ben bu işte başka bir iş olduğunu düşünüyorum. Haber ajansının yazdığı gibi masumane bişey olmayabilir 
(2,909 puan) tarafından
Bir yorumda gördüm bizimde down sendromlu akrabamız kediyi kıskandı diye aşağı attı yazmıştı. Demek ki her aşaması bir değil. Rabbim ailesinin yardımcısı olsun. Evet çok dikkat etmeleri lazımdı olan masum bebege oldu :(
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Çok üzücü bir durum ama gerçekten down sendromlu yavrumu attı acaba..Bu gözler ne haberler görüyor artık ne bileyim ya insanın aklına herşey geliyor 
(2,909 puan) tarafından
Evet canım, terasta mangal yiyiyorlarmis onu bilmiyordum içerikte yoktu ama çok üzüldüm:(
0 oy
(1,505 puan) tarafından
Allahu Ekber ya ayy Rabbim başa verme o aileyede sabır versin zor çok zor bende Antalya havalimanında klozette bebek bulmuşlar onun etkisinden cikamamistim üzerine bu Allah'ım ne günlere kaldık ya
(2,909 puan) tarafından
O da aklımdan çıkmadı. Doğurup bırakıp kacarlarken yakalanmjslar:(
0 oy
(2,646 puan) tarafından
Son zamanlarda izellikle kötü kader paylaşan sayfaları takipten çıkmıştım psikolojim kaldırmıyor artık diye sanirim buradan da hesabımı silmem gerekiyor 
(2,909 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın, maksat kötü haberi okudum onlarda okusun değil. Hepimiz anneyiz, ne olursa olsun dikkatli olmalıyız. Kimseye 2 dakika da olsa güvenmemeliyiz bunun için paylaştım. Allah korusun bilemeyiz başımıza ne gelecek, belki daha kötüsü kaderimjzde var. Tedbir bizden gerisi Allahtan
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Evet arkadaşlar bu olay benim oturduğum yere çok çok yakın bir yerde dün oldu aşırı üzüldüm bu nasıl bir sınavdır Rabbim o anneye babaya sabırlar versin cidden çok zor 
(2,909 puan) tarafından
Rabbim yardımcıları olsun inşallah gerçekten çok zor :(
0 oy
tarafından
Icim parcalandi resmen 20 gunluk ikiz bebegim var evde yalnizken bile gozumun onünden ayırmıyorum o gunahsizlari nasil bir arada biraktilar asagi atana kadar kimse gormedimi ya allahim sabir versin her iki taraf icinde çok zor 
(2,909 puan) tarafından
Gerçekten iki tarafa da zor. Rabbim yardımcıları olsun inşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 389 göst.
15 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriye 35 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 956 göst.
0 oy
38 cevap 1,175 göst.
14 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,861 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,390 göst.
11 Ekim 2020 Aile kategorisinde Nurr (3,078 puan) tarafından soruldu

404,093 soru

12,105,433 cevap

36,425 kullanıcı

...