0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Spiral adetsiz takılıyor mu çok acıyor mu tek başına koruyor mu yazarsanız çok sevinirim 

Ben spiral artı geri çekilme düşünüyorum yoksa spiral artı kondom artı geri çekilme düşünüyorum en aza hangisi iner gebelik için 

Adetli randevu denk getiremiyorum öncesinde test yapıyormuş doktor gebelik testi kan mi vermem gerekiyor

3 Cevaplar

0 oy
(604 puan) tarafından
Hastane de takılıyor kan alınıyor, sıra alıp gitmelisiniz 3 yıl kullandım şuan kaymamış ama hamileyim 4 aylık spiralimde çekemediler kızımla birlikte iyiler bende geri çekilme+spiral kullandım 
(551 puan) tarafından
Benimle aynı şuan sprilim etrafı enfeksiyon kapmış tehlike de yani her an herşey olabilir diye korkuyorum
(604 puan) tarafından
Sizde mi spiralli gebelik
(551 puan) tarafından
Yok gebelik yok ama sprial var korkuyorum gebelik olacak diye.
(604 puan) tarafından
İnş olmaz çok tehlikeli çünkü bana da dua edin 4.aya girdim inş sağlıkla kucağıma alırım
(551 puan) tarafından
İnşallah canım Allah kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
tarafından
Ay deme kız korktum taktırdım
(604 puan) tarafından
Benimki %1 ihtimal oldu herkes olacak diye bir şey yok ama yinede tedbirli olun
(551 puan) tarafından
Aynende öyle rabbim çok çok isteyene versin inşallah şuan ben ikinciyi kaldıracak psikolojide değilim
-Reklam-
0 oy
(8,023 puan) tarafından
Ben adetsiz taktırdım ufak bi sızı oldu sadece o da rahmim bayağı geride olduğu için biraz uğraştılar o yüzden. Sadece spirale güvenmiyorum ben ekstra prezervatif kullanıyoruz. 
tarafından
Taktırdım canım bizde ek yöntem kullanacağız kanama oldumu taktikta. Sinra
0 oy
(59 puan) tarafından
Bende taktıracağım önümüzdeki ay.. Adetin 1.günü kan ver dedi hem gebelik testi için hemde kansızlık var mı diye bakmak içinmiş.. Sonra adetin 3. Günü gel takalım dedi.. İnşaallah tek başına spiral korur
tarafından
Taktırdım canım adetli değildim
(59 puan) tarafından
Allah allah bana mutlaka adetli olman lazım hatta yoğun olduğu zaman bakmamız lazım dedi ebe..

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 139 göst.
0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.
0 oy
6 cevap 438 göst.

409,951 soru

12,325,907 cevap

39,092 kullanıcı